perjantai 23. toukokuuta 2014

Tarjotinrakkautta


Aika kiitää ja blogiin ei meinaa ehtiä mukamas mitenkään.
Nytkin täällä ihan töttöröönä teille kirjoittelen. Kunnolla on vetäny koko päivän ulkonapuuhailu viimisetki mehut tästä mammasta - eikä iltasauna ja siitepölyallergia varmastikaan yhtään helpota asiaa ;)
Teidän muidenkaan blogeihin en ole ehtinyt(!) Ihan varmasti korjaan asian vielä


Etelä-Suomessa näytti säätiedotuksen olevan helteistä. Täällä on nippanappa päästy kahteenkymppiin, mutta onneksi aurinkoista on ollut kuitenkin ja tarkenee :) Eikä ole ollut ollenkaan liian kuuma tehdä ulkotöitä. Itse asiassa juurikin soppeli sää ko. puuhailuun. 
Nämä lämmöt riittävät toistaiseksi, mutta eivät kyllä kauaa!!! ;)
On tämä Suomi vain hauskan pitkä maa, kun Etelä-Suomessa päivän ylin +30, täällä siinä +15-20 ja ihan pohjoisimmassa Suomessa +1.


Ihana äitini toi kimpun valkoisia ruusuja minulle ja tyttärelleni. Kiitos niistä!  
Kauniin tarjottimen (joka tämän postauksen kuvissa kuvauskohteena esiintyy) löysin Rustasta Haaparannalta. Hinnalla tätä ei oltu kyllä pilattu, sillä se maksoi vain 49 kruunua = n. 5,5 euroa.
Vielä polttelen kynttilöitäkin aina silloin tällöin iltaisin, kun hämärtyy hetkeksi. Pian ei enää tarvitse kun aurinko paistaa läpi yön ;)

Vielä kuva tarjottimesta ilman ruusua. On se niin kaunis

***
P.S. Hyvä Suomi ja Leijonat! Taistelujen kautta voittoon! :)

P.P.S. Ja saatiinhan mekin siihen trampoliinin nyt se reunus ja suojaverkko vihdoin. Kyllä on mukavaa!!! Hih! :D

P.P.P.S. Tajusin nokkosia ulkona maasta irti nyhtäessäni ettei mulla ole ollenkaan sellaista pikkuista puutarhalapiota taikka haraa(!)
Tällainen setti voisi olla aika kiva :D

Rentouttavaa loppuviikkoa!

14 kommenttia:

  1. Kaunis tarjotin tosiaan <3
    Mulla kai mennyt ohi missäpäin asutte, mutta jossain haaparannan lähettyvillä ilmeisesti? Kyllä meillä täällä oulussa oli maanantaina melkein 30 astetta lämmintä ;) Tänäänkin luvattu lämmintä. Mukava keli työkavereiden kanssa viettää virkistyspäivää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on! ♥ Torniossa asutaan eli ihan Haaparannan kyljessä :) Ihanat helteet teillä ollutkin siellä! Täällä välissä vähän reilun +20 päiviä ja nyt taas tosi kylmiä 15 asteen tienoilla. Hrrr.

      Poista
  2. Minulla on sama, tarjotinpöytänä vain. Kaunis se on <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi! Onko näitä tarjotinpöytänäkin - samalla värillä(?) Hopeisena olen nähnyt vastaavia, mutten tajunnutkaan, että olisi samaa kuviota :D Ihan super-ihana olis kyllä pöytänä!!!

      Poista
  3. Ihana tarjotin ja niin kauniit kuvat <3 Säät kyllä todella vaihtelee, tännekin luvattu tänään +27'c ja ensiviikolla yöpakkasta!! :-O

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Minna! ♥ Täällä ollut tosiaan reilun parinkympin päiviä (just parhaita minun mielestä), mutta nyt taas jotain siinä 15 tuntumassa - ja TUUUUUULEEE niin mahottoman paljon ja kovaa. Hrrrr!

      Poista
  4. Tuo tarjotin on kyllä tosi kaunis!! Mustakin on ihana seurata näin blogien välityksellä, mitä luonnossa tapahtuu eri puolilla Suomea. Ei sitä koskaan ennen ole tullut niin konkreettisesti ajateltua. :) Aurinkoista viikonloppua teillekin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, se on kyllä melko kaunotar! On varmasti monen mieleen ;) ♥♥♥
      On näistä blogeista kyllä monenlaista hyötyä :D Hih!

      Poista
  5. Ihana tarjotin, Rustasta löytää välillä vaikka mitä!
    Leppoisaa viikonloppua, toivotaan, ettei huomenna sada!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti ♥ Rusta on oikea aarreaitta, kuten myös Ö&B ja IcaMaxi. Kivoja juttuja edullisesti. Parasta! Ja lauantainahan tosiaan satoi, mutta onneksi sunnuntai oli jälleen kaunis ja lämmin. Toisin oli taas tänään... Tuulekohan siellä YT:llä yhtä lujaa ja kylmästi(?) Hrrrrrrrr.

      Poista
  6. Juu'u.. sen 30 astetta tais eilen olla. Kyllä tarkenee. Ihanaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D Huh! On se vain helle. Täällä ollut niitä n. +22 päiviä, ja ne on minun mieleen :) Nyt taas on puolestaan jotain siinä +15 ja iiiiiiiiiiihan liian kylmä kun tuuleekin niin lujaa. Mieluusti siis ne helteet ottaisin näiden kylmien päivien tilalle ♥♥

      Poista
  7. Oli kyllä niin kuumaa täällä! Voi tuollaisen tarjottimen kävisin heti hakemassa jos lähempänä asuisin. Niin upea!
    Suomi on todellakin pitkä maa. Pohjoisesta ei ole edes kaikki lumi vielä sulanut kun täällä paahdetaan helteessä. No voihan säät vielä kesän aikan keilahtaa toisinkin päin. Viime kesänä tais tapahtua just niin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana on kyllä! Hmm... Paljonhan postitus moiselle olisi(?) :D Kyllähän tuo "Kusti polkee"... Heh. Jos haluat niin voin ottaa selvää paljon maksais postitus(?)
      Ja totisesti: viime kesä (ainakin heinäkuu) oli totisesti täällä parempi kuin E-Suomessa. Katsotaan miten käy tänä vuonna. En mie niin niitä helteitä kaipaa, kun jotain haluaisin aikaiseksikin saada, mutta mieluummin kuumaa kuin kylmää (jota taas tänään ollaan saatu tuntea täällä ihan luihin ja ytimiin asti).

      Poista

Lämmin kiitos kommentistasi jo etukäteen! Se on erittäin tervetullut ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.