torstai 15. toukokuuta 2014

Pikahelpotus


Mitä tehdä kun hirrrmuinen makeannälkä yllättää eikä kaapista löydy kuin kuivahkoja Hanna-pikkuleipiä?
(Pussin kyljessä luki näin, vaikka tutummin ne kai tunnetaan Hanna-tädin kakkuina... jotka tosin eivät sijoittaudu kovinkaan korkealle pakko-lievittää-makeantuskaa-ja-nopeasti-listallani, hehe.)


Nooh, onneksi kaapista löytyi avattu purkki pähkinäsuklaalevitettäkin, jota ei toki ihan pelkästään viitsisi syödä (eipä! mutta kun lapset olivat siinä vieressä..).
Joten ei kun vain yhdistämään nämä kaapin kätköt :D Ja jotta saadaan myös se esteettinen nautinto niin eikun vain kaikki nonparellit sun muut koristeet esiin.
Ja lapsista tämä olikin ihan parasta, kun sai koristella niitä mielin määrin
Ei voi muuta sanoa kuin, että herkkuja tuli ja näitä oikeasti voisi tarjoilla vaikka joissain juhlissakin.
Mahtavaa! ;)


Ihanaa torstaita!
 

24 kommenttia:

  1. Nams, kuulostaa niin hyvältä yhdistelmältä! :P Kivaa torstaita <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja tämä kyllä toimii! Helppo pitää kaapissa näitä aineita kun nuo ko. pikkuleivätkään ei ihan helpolla kaapista katoa... :D

      Poista
  2. Täytyykin varata kaappiin siis tarvikkeet, jos vaikka yllätysvieraita tulee...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä! Veit sanat suustani :D Niiiiin helppoja ja nopeita ♥ - ja ennen kaikkea: tällä tavoin tarjoiltuna maistuu varmasti kaikille! ;)

      Poista
  3. Mahtava idis, kiitos vinkistä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, kiitos! Joskus välähtää, heh. Tarvitaan näemä vain tosi paha makeannälkä :D

      Poista
  4. Oh, miten herkullisen näköisiä. Ei heti kyllä uskoisi noita hannatädin kakuiksi. Mukavaa torstaita myös sinulle ja lukijoillesi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Tämä oli kyllä toimiva naamiointi, ja maistuvatkin nyt tosi hyville.

      Poista
  5. Ihanilta näyttää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ..ja maistuu, hih! ♥ Kiitos. Ihan söpöjähän niistä tuli ;)

      Poista
  6. Uijui kun näyttää hyvältä, herahti vesi kielelle! :-P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, kiitti Minna! Ajatella, että nuistakin kekseistä sai herkullisia :D

      Poista
  7. Oivoi, vesi herahti kielelle, niin näyttää ja kuulostaa hyvältä *slurps* Harmi kun noita ei tunnu löytyvän laktoosittomina noita kuorrutteita ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja voih! Enpä ole koskaan ajatellutkaan, että niitä ei ole laktoosittomana. No höh! Nyt palautetta valmistajille ;) Mutta voisiko tehdä vaikka perusmokkapalojen kuorrutteen ja sitä laittaa päälle? Sekin varmaan olisi HERKKUA! Toki vaatii hiukan enemmän vaivaa... Tai entä sitten sulatettua (laktoositonta) suklaata? :D

      Poista
  8. Huisin kiva idea duunailla noita pikkuleipiä tuolla maapähkinäsuklaa levitteellä! Voi että, kun nyt alkoki haluttamaan herkkuja...!!!
    Kivaa loppuviikkoa<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sari! Herkkuja kyllä tekee mieli turhan usein... :D Ihan hauskojahan näistä tosiaan tuli ja hyvä vierasvarakin, kun nämä ko. keksit ei niin helposti kaapista katoa. Ihanaa viikonloppua sinullekin!

      Poista
  9. Me syötiin lapsena riisikakkuja suklaalevitteellä. Tolkuttoman hyviltä maistui silloin. Ja voehan ihanuus edelleen tuota edellisen postauksen neuletta. Ihana. Kuin myös nainen siellä alla ♡

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, tuskin ne riisikakut juuri muuten meneekään alas kuin jollain herkkupäällisellä (hahaa) - on se sitten suolaista tai makeaa :) Tuo suklaalevite on kyllä niin monikäyttöinen!!! Suurta herkkua ♥
      Ja kiitos kauniista sanoistasi edelliseen postaukseeni liittyen ♥♥

      Poista
  10. No näyttävät kyllä tosi hyviltä! Nuo Hanna-tädin kakut olisivatkin siinä mielessä hyvä vierasvara, että säilyisivät varmasti koskemattomina vieraille asti! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, no sepä se! Sen takia meiltäkin näitä löytyi nyt, kun muuten ei ole juuri kelvannut. En koskaan osta näitä itse, mutta setäni toi näitä käydessään kylässä - arvaat varmaan syynkin miksi juuri näitä, heh! ;) Mutta nytpä varmaan voisin näitä aina kotona vierasvarana säilyttää, hih! Ongelma lienee nyt vain se miten tuon suklaalevitteen saisi säilymään :D

      Poista
  11. Loistava loistava idea!!! Nämä ideat pitäisi kyllä lailla kieltää, mutta minkäs teet kun makean nälkä yllättää ja se yllättää aika usein :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh! Välillä minunki päässä syttyy se valo :D Vaati siis tosiaan sen makeannälän laukaisemaan sen ;) Yleensä ei tartte juuri mielikuvitusta käyttää, kun normaalisti tuota ko. nälkää tulee ravittua turhankin tasaisesti pitkin päivää ja viikkoja... Eh-eh.

      Poista

Lämmin kiitos kommentistasi jo etukäteen! Se on erittäin tervetullut ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.