perjantai 25. huhtikuuta 2014

Te ihanat ♥


Hei te KAIKKI ihanat siellä ruudun toisella puolen!
Olen ihmetellen miettinyt miten blogissani on nykyään niin mukava määrä kommentteja, jotka ovat vielä niin huippukivojakin aina(!)
En voi muuta kuin epäuskoisesti päätäni pudistellen kiittää :D
Siis kiitos te kaikki mielettömän upeat ihmiset, jotka viitsitte pienen tervehdyksen usein jättää minulle/meille ♥
Olen niistä jokaisesta hyvin onnellinen ja iloinen. Luen jokaisen kommentin aina ajan kanssa ja vastaan niin pian kuin ehdin :)

 

[ Pusero - H&M, mammapuolelta. Raskausvaate toimii siis vieläkin! ]
[ Posliininen kaulakoru - Rörstrand, yllärikaupanpäällinen IittalaOutletista, kiitos! Ihan just niin minua! ]


Vaan joskus aina mietin, että olisi kiva lukea myös ns. "oikean elämän" ystäviltä/kavereilta/tutuilta joskus jokin tervehdys - edes jokin pienenpieni.
(Juu, toki mulla muutama ystävä täällä on kommentoinutkin. Kiitos & halit niistä!)
Tiedän/olen kuullut, että täällä varmaan joku pari kourallista teitä käy blogiani kurkkimassa :)
Joten nyt haastankin teidät ystäväiset rakkaat jättämään jonkun puumerkin kommenttiosioon.

Olisi niin kiva & tärkeä tietää
oletteko te siellä vielä?
Kaikella rakkaudellahan mie vain :D

{ Ihanat tynkäkynnet, heh! Näin mulla lähes aina :D } 

Bloggaaja on ilman kommentteja ja niiden kautta aikaansaatuja keskusteluja niin kovin yksin täällä.
Kyllä kommentit ovat ne suola - ja sokerikin - jolla tätä hommaa jaksaa :)

***
Mutta hei ihanaa, se on perjantai!
Ja meillä on luvassa renkaidenvaihtoa, ehkä ostoksiakin, remppaa yms.
Jee!

Hymyä jokaiselle viikonloppuun!

P.S. Kun nyt lukijakohtaiseksi tämä postaus meni, niin paljastettakoon jo, että kun 300 menee rikki lukijamäärässä, on luvassa kiva arvonta!

40 kommenttia:

  1. En ole niitä irl-tyyppejä, mutta ajattelin silti jättää tervehdyksen :)
    Ihan vaan siksi, että kiva paita! Pitäisköhän käydä ratsaamassa mammapuoli.. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, kiitos!! Te ihanat monet jaksattekin täällä kommentoida ja nyt halusin koittaa postauksellani rohkaista ns. ei-kommentoijia - ja lähinnä juuri irl-ystäviäni :D
      Paita on ehkä lempparini, joka onneksi menee myös ilman sitä raskausmahaa ♥

      Poista
  2. Nätti paita ja kaunis tuo koru<3
    Se on kyllä ihan tosi, että mullekki tulee noita kommentteja usein vain toisilta bloggaajilta, harvemmin omilta ystäviltä ja tutuilta!
    En tiä, mikä siinä on, joku on joskus sanonutkin, että miten niitä kommentteja lähetetään?
    Mutta hauskaa pertsiä, meillä haravat heiluu, ihana ilma!!!!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ♥
      Eli ns. "kohtalotovereita" löytyy, heh. Monesti olen tätä pohtinut ja nyt tahdoin postauksessa tuoda asian ilmi ja rohkaista ystäviäni :D Voihan se olla tosiaan ettei kommenttien julkaisemiseen ole tarpeeksi uskallusta/tietoa/osaamista, joten jää sitten kirjoittamatta kokonaan.

      P.S. Tuutko niiden ikkunoiden pesun lisäksi meille myös haravoimaan?? :D

      Poista
  3. Kaunis pusero, ja ihana koru <3 Itse en edes tiedä, käykö kukaan "oikean elämän" kaveri blogiani lukemassa, ainakaan eivät koskaan kommentoi!... :-)
    Ihanaa viikonloppua <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Minna! ♥
      En miekään ole yhtään varma kuka ja kuinka moni täällä käy. (Itse kun en edes tätä blogiani ole koskaan ns. "mainostanut" kenellekään.) Ajattelin ottaa "härkää sarvista" ja pistää ystävät kommentoimaan :D Tiedän kuitenkin muutamia, jotka täällä käyvät varmuudella + olen kuullut, että jotkut tutut tänne ovat jotakin kautta löytäneet, mutta käyvätkö enää - siitä en tiedä sanoa. Todennäköisesti nytkään eivät kaikki uskaltautuneet kommentoimaan :D Mutta ei haittaa. Alaspäin kun kommentteja lukee, niin muutama ystävä sieltä ilmoittautuikin, ja se riittää mulle! ♥♥♥

      Poista
  4. Pitääpä siis jättää kommentti ;) Käyn aina välissä täällä lukemassa teidän kuulumisia ja ihastelemassa. Teillä on kyllä niin kaunis koti, suloiset lapset ja ihana kaunotar on äitikin!

    Rakkaat puolivuotissynttärionnittelut Pikku-Kuismalle <3 Tulispa jo äkkiä kesäloma, niin pääsisin näkemään teitä kaikkia! On jo iso ikävä!

    -Mirva-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihana ystäväni ♥ sanoistasi, ja kun rohkenit tänne kommentoimaan! Ajattelin, että kokeillaan mitä tästä tulee kun haastan teidät, hihii. Haleja paljon! Ikävä on :)

      Poista
  5. Harvoinpa tuttavat käyvät kommentoimassa minunkaan blogia, vaikka tiedän usean käyvän sitä lukemassa. Ennemmin jättävät blogin fb-sivuile kommenttia, sinne se on kai helpompi jättää. Kommentit on tosiaan tän bloggaamisen suola, kovin yksinäistä ois muuten tämä homma :)

    Kivaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä! Tuo on kyllä varmaan niin totta, että FB:ssä olisi helpompi kommentoida. Itselläni ei vielä kuitenkaan blogin Facebook-sivua ole. Olisikohan se hyvä? Mietin, että tuntuu olevan oma hommansa jo näissäkin; blogissa ja Instagramissa. (En tosin niitä taakaksi koe vaan tykkään niistä, mutta toki näihinkin aikaa menee. Ja en vain oikein koe tuota Fb:tä jutukseni... Mutta mietintään jää nyt tämä asia.) :D

      Poista
    2. Mä tykkään ite kovasti seurata blogeja fb:n kautta, et kannatan liittymistä! :) Mulla taas ei ole instagram-profiilia, kun on niin iänikuinen luuri :D Mut Styleroomissa on omat sivut, ja onhan toki näiden kaikkien päivittämisessä oma hommansa..

      Poista
    3. Kiva kuulla, että ainakin siis yksi seuraaja sieltä FB:n puolelta voisi löytyä - HEHE! Ja hyvä pointti tuo, että kun kaikilla ei sitä Instagramia ole niin voisin helposti sitten linkkailla Instagram-päivitykseni(kin) myös sinne Facebookin kautta seuraajille näkyville. Good idea! :D Mutta mietitään mietitään. En edes tiedä mistä ne semmoiset blogisivut sinne voidaan luoda(?) Kerrohan toki, jos vielä tämän käyt lukemassa ♥

      Poista
    4. Jos tarvit apua fb-sivujen luomiseen, niin voin antaa ohjeet vaikka sähköpostitse? Mä laitan sulle säpöä! :)

      Poista
    5. Voih! Lukasin tämän kännykällä ja unohdin vastata. Erittäin mieluusti otan ohjeita vastaan kun en yhtään tiedä mitä tehdä - toki en kyllä ole selvääkään ottanut asiasta vielä, hahaa. Kiva kun/jos viitsit laittaa ohjeita mailitse! (Vaikkakaan en olen ihan vielä satavarma tuosta FB:stä, mutta katsellaan...) :D Kiitos kuitenkin jo etukäteen, jos jaksat nähdä vaivaa ♥ ♥

      Poista
  6. Ihana paita! ❤ Aurinkoista viikonloppua! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Mervi! Se taitaa ollakin tämänhetkinen lempparini ♥

      Poista
  7. Ihana sinä ♥. Samaa voisin se minäkin pohtia ääneen. Silloin tällöin joku onneksi kertoo lukemisestaan ja tosiaan tuolla facebookin puolella enemmänkin ilmoitellaan matkassa mukana olemisesta. Olen ajatellut niin, että ne ystäväni ja tuttuni jotka eivät itse bloggaa, eivät myöskään tiedä miten tärkeitä kommentit meille bloggaajille on. Hirmu usein kuitenkin ihmiset livenä tulevat komentoimaan ja kehumaan. Se tuntuu kyllä hirmu kivalta. Mukavaa viikonloppua sinne kauas!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hauskaa kuulla, että muutkin ovat samaa miettineet - enkä ole ihan "yksin" tämän asian kanssa, hih. Ehkä tähän vaikuttaa juuri se, että he eivät ole bloggaajia ja meiltä bloggaajilta itseltämme kommenttien jättö tulee kuin luonnostaan. Ja juurikin se, että me bloggaat itse tiedämme kommenttien olevan 'se juttu' täällä :D
      Itsekin olen muutamia kertoja livenä kuullut blogistani kehuja ja voi vitsit, että niitä on mukava kuulla!!! ♥

      Poista
    2. Pitääkin oikein itsekin haastaa kaverit vähän aktivoitumaan, hih :)

      Poista
  8. No mäkin olen miettinyt, että miksi ne oikeat ystävät ja kaverit eivät koskaan jätä mitään merkkiä/tervehdystä. :) Tiedän, että kaikki eivät yhtään harrasta blogeja ja heitä mietityttää, tuleeko esim. oma sähköpostiosoite johonkin näkyviin jne.. Mutta toisaalta hauska kuulla, että muut ovat huomanneet saman ilmiön. Ja minä tiedän, miksi saat niin ihania kommentteja.. Koska olet itsekin niin sydämellisen oloinen tyyppi! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä saada tukea tähän etten ihan yksin ole asiaa pohtinut :D Ja niin se varmaan on, että heitä arveluttaa kommenttien jättäminen, kun se ei käy yhtä luonnostaan kuin meiltä bloggaajilta itseltämme - eli ei ole siis niin tuttua puuhaa kuin meille ;)

      Ja kiitos Katri kauniista sanoistasi! Olet itse ihan ♥ !! Olen niin onnekas kun olen löytänyt täältä nettimaailmasta mukavan joukon uusia ystäviä. Vielä kun joskus saatais monien kanssa treffit sovittua!!

      Poista
  9. Minähän se täällä, Tosielämän Ystäväsi, ahkerasti vierailen ja aina jonkun sanasen (riesaksi asti) melkeinpä taidan jättää. Välillä kyllä tulee mieleen että olisihan se kiva omaakin blogia taas kirjoitella, mutta se tietäisi täysin uuden perustamista...ja mietityttää että taitaa olla meidän nurkat jo niin moneen kertaan esitelty ;)

    Korusi on kaunis <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Extraihana oot! ♥ Ja sie oletkin niitä harvoja OIKEITA ystäviäni, jotka kommentoivat :) Kiitos kaikista mukavista jutuista, joita olet kirjoitellutkin menneinä vuosina :D Sinun kynnystä varmaan kommentoimiseen juuri madaltaakin, että olet itsekin ns. osa blogimaailmaa.
      Ja hei(!) mie olen edelleen sitä mieltä, että se blogi takasin ja äkkiä! Instagramissa saa jatkuvasti katsella toinen toistaan kivempia juttuja sulta/teiltä -> kyllä niissä varmasti olis blogipostaukseen asti juttua!

      Poista
  10. Minäkään en ole lainkaan irl tyyppejä, vaan saavuin vähän aika sitten blogiisi ihan vahingossa. Tykästyin aivan totaallisesti kirjoitustyylin lisäksi mukavaan kekseliäisyyteesi ja iloisiin juttuihisi (: Innostuin jopa opettelemaan isoäidinneliöitä ihan vain, koska tekemäsi torkkupeitto oli niin uskomattoman nätti! Ja täytyy tunnustaa, että innolla stalkkaan nykyään myös instagrammin kautta. Kuvistasi tulee jotenkin aina hyvä ja aurinkoinen mieli! Kiitos ja anteeksi! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, kiitos!!! Voi kun olikin kiva lukea tämä kommentti erityisesti. Ihan mielettömän hienoa kuulla, että joku jaksaa juttujani lueskella ja saa niistä vielä jotain itselleenkin. Sitä vartenhan täällä ollaan, että saa omaa hyvää mieltä ja sitä arjen kauneutta levittää muidenkin iloksi!
      Mieluusti jutustelisin kanssasi täällä enempikin/useamminkin ♥

      Poista
  11. Täällähän sitä ollaan ja tällä kertaa ihan keskellä yötä! ;) Kyllä mie käyn päivittäin vähintään kerran kurkkimassa ootko postannu jotain uutta ja aina niin ihastuttavaa tänne blogiisi! ♥ Lumimäellä käyn siis yhtä usein kuin facebookissa, joten tämän täytyy olla minun arvoasteikolla aika mahtis paikka ♥ p.s. Oot rakas!

    -Hanne-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi rakas Hanne! ♥♥♥ Ihan mahtavaa kun vihdoin jätit tänne hiukan itseäsikin ;) Halit!! Ja ei mulla tarkoituksena ole mitään kehuja kalastella, vaan on kiva tietää, että olet(te) siellä! Sie olet myös niitä harvoja, joiden tiedän täällä käyvän. Se on mulle suuri juttu se! Pus! :)

      Poista
  12. Olen tosi iloinen, onnellinen ja ylpeä sinusta, rakas lapseni, kuten myös lapsenlapsistani, perheestäsi. Käyn kurkkaamassa blogiasi lähes päivittäin. Sieltä löytyy ihania kuvia ja mukavia juttuja! t Äitisi <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos rakas äiti! ♥♥♥ Tärkeää onkin tietää, että oma perhe täällä minun/meän juttuja seuraa ahkerasti! Ihana kuulla, että olet myös ylpeä, hih!

      P.S. Ehkä jo huomasitkin niin muokkasin kommenttiasi siten, että koko nimi ei näy. Toivottavasti ei haittaa. Ajattelin niin olevan parasta :)

      Poista
  13. En oo irl-tuttu, mutta täällä ollaan ja lueskellaan, vaikkei aina tuu kommenttia jätettyäkään. Pitäisi ryhdistäytyä kun itsekin tietää, kuinka mukava niitä kommentteja on saada :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Miia! Ja ihan huippu juttu, että nyt rohkenit kommentoimaan ♥ Tämä kommenttien kautta aikaansaatu keskustelu tästä bloggauksesta niin mukavaa tekee kyllä!

      Poista
  14. Vastaukset
    1. Kiitos iloisesta tervehdyksestäsi! :D ♥ Hyvä tietää, että siellä ollaan :)

      Poista
  15. Renkaita tuli vaihdettua, kyllä.

    VastaaPoista
  16. täällä ollaan! :) (vaikkakin melkoisen hitaalla tahdilla kerkeän lukemaan...)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei haittaa! Tiedän, että olet siellä ♥ Kiitos! Lähinnä kaiketi yritin haastaa tähän mukaan sellaisia, joiden "olemassaolosta" eli blogin lukemisesta en tiä, mutta joko heitä ei olekaan :D taikka eivät kuitenkaan uskalla paljastaa itsejään ;)

      Poista
  17. Välillä käyn tätä kautta katselemassa kuulumisiasi. Ihanat lapset ja ihana koti teillä <3

    -anna-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Anna! (Vaikka en nyt olekaan täysin satavarma henkilöllisyydestäsi, mutta hyvin vahva epäilys kuiten on!) ;) Ja kiitos sanoistasi ja ennen kaikkea kommentistasi! On mukava tietää, että muutama ystävä/kaveri/tuttu jaksaa täällä "kyläillä" ♥ Hih!

      Poista

Lämmin kiitos kommentistasi jo etukäteen! Se on erittäin tervetullut ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.