keskiviikko 9. huhtikuuta 2014

Instagram

Siellähän se miekin olen aikalailla päivittäin.
Ilokseni olen myös monen "tutun" bloggaajan löytänyt sieltä! Instagram on blogille vähän niin kuin piste i:n päälle ;)
Instagram täydentää blogia omalla tavallaan aika mukavasti ja sieltä saa vähän lisää irti bloggaajan elämästä
Jos minun elämääni hiukan reaaliaikaisemmin ja hiukan lähemmin tahdot kurkkia niin Instasta minut löytää nimimerkillä @ho0_ (vimppa 0 on nolla)

Psst! Eka, eli vasemmalta ylin, kuva pääsi virallisen POMPdeLUXin viikkokollaasin paraatipaikalle, jeah!

Mutta siis minun piti vain pikaisesti tulla esittämään täällä oma viikkokollaasini ja ilmoittamaan,
että täällä ollaan vaikka postaustahti ei päätä huimaakaan!
Tahti ei vaan millään ota pysyäkseen kurissa. Höhlä.

Kovasti on postauksia taas jonossa asti ja uusia keksin jatkuvasti.
VAAN kun tuota aikaa ei tunnu mukamas olevan. Eh-eh. Eikä enää voi syyttää valoisan ajan vähyyttäkään...
Huomaan nimittäin välillä vain istuvani aurinkoisessa pirtissä nauttien kaikesta valoisuudesta ja ympärilläni olevista kivoista uusista jutuista ilman, että käy juuri mielessäkään napata se kamera ja ikuistaa teillekin muutama nurkka meiltä näytille.

Koitan hiukan ryhdistäytyä ja vaihtaa käsistä kännykän vauvan hetkeksi järkkäriin, heh! :D

Mutta nyt mie painun nukkumaan. Pienin on tehnyt ekaa hammasta (tuntuu ja näkyy jo!) ja nukkuminen ei ole ihan yhtä sikeää kuin tavallisesti, joten öitä!
Vaikkakin mitä ilmeisemmin luettekin tämän vasta huomenna... Hih.

13 kommenttia:

 1. Heh, mun piti tulla heti kurkkimaan :D Tuo on kyllä niin koukuttava paikka!!! Ja ihana on kyllä sua siellä seurata. Pitää itsekin napsia enemmän kuvia sinne. Varsinkin nyt kun saan taas koko perheen kasaan. Sun vauvakuvia niin rakastan!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voisin myös olla kiinnostunut tuosta Instan kuvajutusta blogin kylkeen :D vinkkejä otetaan vastaan :)

   Poista
  2. No on se koukuttava!! Ihan kiva kyllä tällaiselle pienen vauvan äidille, joka ei aina ehdi bloggaamaan :D Vauvelista sais kyllä jatkuvasti sinne(kin) laitettua, mutta olen ajatellut, että tuskin ne muita juuri kiinnostaa :D Heh!

   Instagram-kuvajutusta: Sivustolta http://snapwidget.com/ löytyy! Sieltä saa erilaisiakin. Itse otin tuon, jossa kuvat vaihtuvat. Sen koonkin sai itse määrittää :) Ja jos ohjetta sen asennukseen tarvit, niin googlettamalla näkyi löytyvän hakusanoilla "instagram blogiin" muutamankin blogista kuvien kera. Kysäse, jos ei onnistu ♥

   Poista
 2. Insta on kyllä mukava, ja vaivaton tapa jakaa kuvia :-) Kun aina ei tosiaan jaksa sitä järkkäriä ottaa käteen (painaakin mokoma niin paljon.. ;-D ).
  Kiva siellä seurata sinunkin elämääsi tarkemmin ;-) Mukavaa päivää! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Se on niin nopsa ja näppärä. Eikä aina tartte miettiä mitä sitä oikein kirjoittais :D Kuvat kertokoon puolestaan! Ja kuin myös: sinun kuviasi on aina kiva katsella ja kun päivitätkin niin usein ♥

   Poista
 3. Vitsit, olen kyllä NIIN vaillinainen bloggaaja ilman insta-tiliä. Mä vaan olen vähän tuosta teknologiasta jäljessä ja mun puhelimeni on vuodelta miekka ja kirves, joten sen tarjoamat kuvat ei varmaankin ihan kauheasti antaisi uskottavuutta minulle, hahah. Meidän nuo vanhimmat lapset ovat molemmat siellä ja tässä joku päivä katselin, kun meidän neiti 9-vee otti itsestään kuuluisia Duck-face kuvia ja tuumin, että olisi varmaan parasta liittyä tuohonkin palveluun lapsenvahti mielessä. Niin ja olisihan se ihana sinuakin sillä seurailla :). Oikein mukavaa päivän jatkoa sinne <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, hih! Tosi vaillinainen ootki, hähää ;D Minun pikkusiskotki minut sinne sai pakotettua. (Toisaalta onneksi, ku se toimii minun kohdalla pian paremmin ku tää blogi..) Nuorten paikka se tuntuu edelleen olevan. Se on vissin niinku nykyajan Irc-galleria. Tuntuu, että nuilla nuorilla on kaikilla joku miljoona seuraajaakin valmiiksi ku oma sukupolvi seuraa omiaan :D
   Ja mitä insta-kuvien laatuun tulee, niin minusta idea onkin, että ne ei oo mitään blogitason täydellisyyksiä vaan pikaisesti juuri kännykällä napsastuja arjen paloja.
   Ehdottomasti ainakin sinne kannattaa lastenvahdiksi kirjautua. Huh nuita duck-face juttua!
   Jos sinne saat itsesi joskus mukaan niin laitapa heti tietoa niin pääsee sinua sinnekin sitten fanittaan!!! ♥

   Poista
  2. Oikeasti kuule HoO armaani, jos muistelet millainen kamera sulla oli noin 10 vuotta sitten, niin ymmärrät yskän, hihihihi! Mutta kyllä tällä on toiveissa vähän päivitystä tuohon, joten enköhän sitten hetimmiten liity joukkoon armaaseen!

   Poista
  3. Hahaa!! No siehän puhut sitten jo antiikista - mutta mitä muutakaan voisi odottaa vanhojen tavaroiden ystävältä! :D Eli nyt vain sitten päivittämään puhelinta kipin-kapin! Sinua kaivataan sinnekin ♥♥♥
   No ei nyt oikeasti tartte pitää kiirusta. Sie sentäs saat päivitettyä blogiasi niin ihailtavan usein!! Haleja!

   Poista
 4. Mä olen ainakin ihan koukussa. Niin helppo ja kätevä!

  VastaaPoista
 5. Napsuttelin itseni instagram seuraajaksesi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivaa!!!! Tervetuloa kurkkimaan myös sinne meän elämää ♥

   Poista

Lämmin kiitos kommentistasi jo etukäteen! Se on erittäin tervetullut ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.