keskiviikko 16. huhtikuuta 2014

Jotain uutta & erilaista

Se mitä lapset edellä, äiti perässä ;)
Tämä postaus, jos joku, menee niiiiiiiin minun mukavuusalueen ulkopuolelle ettette uskoiskaan :D
Mutta sanotaanko, että jo muutaman vuoden olen miettinyt, josko jotain vaatepostaustakin laittaisin, mutta aina se on siirtynyt ja siirtynyt jollain verukkeilla.
Minusta olisi mukava näyttää miten pukeudun, sillä se on myös yksi iso osa minua.


Täytyy todeta, että näin hiukan vajaa 6kk sitten synnyttäneenä ei ollut ihan se kaikista paras hetki tätä aloittaa... Mutta näillä nyt mennään. Mitäpä tätä enää siirtämään.
Aina kai se varmaan olis joku syy miksi vielä siirtää tuonnemmas :D
 

Jaa, että mitäkö tuossa teen(?) No säädän kameran tarkennusta tietystikin ja nappaan kuvaa!
Ai mitenkä? No, kännykän kautta tietysti! :D
EOS Remote -sovelluksen saa ladatuksi älypuhelimeen (Android ja iOS) ilmaiseksi Google Playsta tai App Storesta. Sovelluksella saa puhelimella Wi-Fin kautta yhteyden kameraan, jolloin pääsee ottamaan kuvia ja selaamaan otettuja kuvia. Ihan näppärä, mutta saihan sitä hiukan säätää, että kaikki "pelit ja vehkeet" toimi yhteistyössä :D
Onko tämä jo tuttu juttu kaikille muille?
 
[Minun ihana(!) kuvauskamu.]

Ja mitä tähän mallina toimimiseen tulee, niin olihan se vaikeaa! Huh. Tuntuu, että miten muut voi poseeratakin niin luonnollisesti?
Helpointa oli juuri piiloutua tuonne kännykän taakse :D
 
Päälläni oleva mekko(?) on tilattu H&M:n lasten/nuorten osastolta. Se on kokoa 164cm ihan juuri kuten minäkin. Aina silloin tällöin löytää sieltäkin puolelta jotain kivaa.
Sopivien vaatteiden löytämistä rajoittaa vielä tuo imetyshomma, joten tiettyjä kriteereitä siis yläosilla on - ja nykyään siis pukeudunkin lähinnä vain napillisiin/avattaviin.


Uusia vaatteita (kuten nämä housutkin) on täytynyt hiukan haalia; vielä on nimittäin matkaa omiin mittoihin. En ole ottanut mitään stressiä kuitenkaan. Puntarilla en ole käynyt, mutta vanhat vaatteet eivät vielä mahdu päälle, joten siitä voi jo jotain päätellä ;) Pitkään imettämällä olen kuitenkin saanut aina painon tippumaan takaisin normaaliin, joten toivon mukaan myös nytkin. Toki sitä liikuntaakin voisi hiukan lisätä...


Mekko ja housut, uudet | H&M
Pusero, tosi vanha | H&M
Kengät | Ellos

Ihan ei tullut tästä sellaista kuvapostausta kuin ajattelin, mutta eihän tästä ole kuin suunta ylöspäin ;)
Vaatii vain hiukan enemmän harjoitusta ja rohkeutta.
Seuraavaksi taas palaan kuitenkin, teidänkin onneksi, sille omalle alueelleni ja jatkan kameran sillä oikealla puolen eli takana! :D

Aamulla Ouluun, joten kiirus jo nukkumaan...

21 kommenttia:

  1. Ihanat kuvat ja todellakin kameran eteen useammin!! ❤ Tosin olen itse kyllä viimeinen huutelemaan tästä aiheesta, kun kartan kameran eteen joutumista kaikella! ;D Ihanaa keskiviikkoa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! Mulla oli niin suuri kynnys laittaa tämä postaus, mutta toivottavasti tuo kyseinen kynnys hiukan madaltuisi ja uskaltaisin laittaa joskus uudestaankin jotain ;) Niin ihana kuulla, että tämä otettiin näin lämmöllä vastaan!! ♥ Ja mars kameran eteen sinä myös!! :D

      Poista
  2. Ihana postaus, äläkä höpöttele siellä, kaunis nainen sinäkin olet mitä näistä kuvista nyt näki! :-D
    Ja kauniita vaatteita :-) Milloinhan sitä oppisi itseään pukemaan nätisti, kun lapsilla kyllä on aina
    päällepantavaa, mutta mammalla ei... :-/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiiiiiitos! Et arvaa kuinka paljon sanasi merkitsevät ♥♥ Mie olen jo tosi monta vuotta johdonmukaisesti hankkinut samantyylisiä vaatteita ja nyt kyllä on mukava, kun niitä voi niin helposti yhdistellä toisiinsa. Aika kattava kokoelma siis kertynyt. Nyt vain odottelen, että saisin koko vaatevarastoni käyttöön ;) Vaikka toki mullakin on päiviä etten löydä mitään, kun ongelmia on juuri tämän hetkisen kokoni ja sit tuon imettämisjutun kanssa... Ja hei, seuraavalla kerralla kun menet vaateostoksille, niin hankit kyllä itsellesi jotain!! Halit!

      Poista
  3. Kiva postaus! Ja hei, kiitos mekko/tunikavinkistä! Olen saman mittainen, joten itsekin voin välillä tehdä löytöjä lasten puolelta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! <3 Hih! Toisinaan kyllä on eduksi, että on tämän kokoinen ;) Vaikka harvemminhan nuo lastenpuolen vaatteet istuvat yhtä hyvin kuin naisten. On tuota muoto itselle kuitenkin sen verran :D - ainakin tuossa takamuksessa....
      Ja tuo mekko/tunika/mikälei on muuten ihana! Voisin pukeutua vain siihen nyt! Ja sitä sai myös valkoisena ♥

      Poista
  4. Tosi kiva postaus ja ihana sinä! Kivasti oli poikasetkin kuvissa <3
    Lisää tällaista!
    Ehdin jo ihastella tuota mekkoasi, että tahtoo samanlaisen...mutta ihan ei ne lastenosaston vaatteet minulle taida sopia :D (eipä silti, on meillä tyttärien kans joitakin yhteiskäytössä olevia paitoja kyllä!)

    Mielenkiintoiselta vaikuttaa tuo mainitsemasi sovellus, täytyypä tutustua siihen ajan kanssa.
    Mukavaa pääsiäisviikon jatkoa teille! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos sie toinen ihana siellä! ♥ Ja huh(!) onko tosiaan tilausta? ;) Harvemmin itsekin lasten/nuorten puolelta löydän (vaikka pituus täsmääkin), kun ne ei kuiten ihan aina istu naisen kropalle... Ja tuo on niiiiiiin huippu juttu kun voi jakaa vaatekaapin lasten kanssa :D Itsekin jo odottelen, että tuo neitimme kasvaa.... Hehee!
      Sovellus oli kyllä hauska löytö - vaikkakin melko simppeli onkin! Meillä tuli uuden kameran mukana sellainen opas kaikkeen tuollaiseen Wi-Fi-toimintaan.
      Mukavaa loppuviikkoa ja pääsiäisen aikaa!!

      Poista
  5. Voi ihana sinä!!! hei, me ollaan vielä kaiken lisäksi tismalleen saman mittaisiakin ;). Onpas hauska toiminto... jälleen yksi syy, ett pitäis se uusi puhelimen hankkia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaunis kiitos! ♥ No siehän se hyvänmittanen nainen sitten olet ;) Heh! Ja muutenkin melko täydellinen blogimaailman ystävä!
      Sovellus on kyllä hyvä, mutta peruskaukolaukaisin EHKÄ kuiten parempi, koska sen saa helpommin pois näkyviltä :D Mutta liputan silti uuden puhelimen hankkimisen puolesta - ihan vain sinun vuoksesi ;) Hih!

      Poista
  6. Siis sinä olet upean näköinen jo nyt! Mun kuopus on jo kaksi vuotta enkä ole vieläkään "normi"mitoissa mutta joskus sitten :D Tee ihmeessä lisää asupostauksia. Mä tykkään lukea ja katsella niitäkin :) Oli ihana nähdä, kuka siellä blogin takana oikein on :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, kiitos tosi paljon! Tuntui niin kammottavalle julkaista näitä ei-ihan-vielä-omassa-koossa-kuviani, huh - vaikka toki muutenkin tuntui TOSI oudolta... Ihana lukea näitä kaikkien teidän kannustavia kommenttejanne ♥ Ne merkitsee mulle tosi paljon! Saas nähdä pääsenkö tästä kolmannesta murusta sitten ihan yhtä näppärästi omiin mittoihini kuin edellisistä. Kiirettä ei kuiten ole. Ja on hyvä syy ostaa uusia vaatteitakin, hehee. Tosin kaipaan kyllä jo monia vanhojakin käyttöön...

      Poista
  7. Ihan uusi tuttavuus toi appsi. Heti lataamaan! Hienoa, että laitoit itsestäsi kuvia. Mä olen miettinyt samaa jo vuoden päivät, mutta ei ole ollut pokkaa toteuttaa -ainakaan vielä. Tiedä mihin tässä vielä ryhtyy ;)
    Tunika on tosi nätti, tykkään!
    Ja hei toi pirtti on ihanin ikinä. Saatan kohta tullakin kelaastunutmäntylattiapakolaiseksi tai remonttipakolaiseksi ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon :) Hyvä, että näin moni kiinnostoi tuosta sovelluksesta. Onhan se ihan jees kun pystyy kännykälläkin kaukolaukaisemaan yms. pikkuista muuta tekemään.
      Ja rohkeutta vain itsestäsi otettujen kuvien julkaisuun(!) Toki olen vähän huono sanomaan, kun parisen vuotta itsekin asiaa mietin... :D Minustakin asukuvia on aina niin mukava muiden blogeissa katsoa!
      Remppapakolaisia otetaan vastaan ;) Hih!

      Poista
  8. Hei, olipa mahtavat hiukset vauvallasi! Pajunkissat ilman vettä, silloin eivät "kasva ja aukea". Ei siis siitepölyä ja siivoa. Aurinkoa elämääsi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Meän lapsilla on tuota tukkaa riittänyt aina syntymästä asti. Ihme peikkoja! ;) Pirtin pajunkissoilta otinkin jo vedet etteivät pääse kukkimaan/lehdet kasva, mutta näissä eteisen oksissa ajattelin antaa veden olla - saavat ihan rauhassa vihertyä. Aurinkoista kevättä toivottelen myös Sinulle!! ♥

      Poista
  9. Kaunis sinä♥ Ja ihanat vaatteet! Hitsit, mullakin tämä samainen haaste odottaisi toteutusta...jospa jossain vaiheessa saisin aikaiseksi sen toteuttaa:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, kiitos Viivi! ♥ Haastetta en ole saanut, mutta rohkenin nyt vihdoin vähän itsestäni paljastaa kun niin monesti on ollut mielessä ;) Innolla odottelen sinun postaustasi sitten!!! Tsemppiä!

      Poista
  10. Kiva postaus! Ihana tuo mekko/tunika.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti!! :D Niin mielelläni luen näitä kannustavia kommenttejanne ♥♥♥

      Poista
  11. Hei HoO, meidän Annalla on juuri sama mekko/tunika. Kaunis. Teillä on hyvä maku ;)

    VastaaPoista

Lämmin kiitos kommentistasi jo etukäteen! Se on erittäin tervetullut ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.