lauantai 12. huhtikuuta 2014

Kupposen äärellä

Kotivalossa-blogin ihana Katri haastoi minut kahvitauolle jutustelemaan.
Itse kuitenkin ei-kahvinjuojana valitsin omalle tuokiolleni kaakaokupposen - toki kuppi olisi voinut olla yhtä hyvin täynnä teetäkin.
Ja toki kaakaon kaveriksi herkkukeksejä! :D

Haasteessa kuuluu vastailla seuraaviin kysymyksiin:
 
1. Mikä on sisustustyylisi?
Heti alkuun vaikea kysymys :D Haluaisin tähän vastata, että maalaisromanttinen, mutten ole kyllä oikein varma tästäkään enää. Olen ainakin hiukan yksinkertaistanut tyyliämme tyyliäni tänne muuttaessamme, mutta toisaalta taas huomaan ettei tämä sisustus ole valmis laisinkaan(!) Oikeastaan ihan alkuvaiheessa. Sanotaanko, että "pohja" on valmis ja tästä on nyt hyvä jatkaa ;)
Mutta ehkä tämä on sellainen vanhaa henkeä kunnioittava, vaalea(!), scandinaavinen, valoisa, ja sitä toivomaani tanskalaishenkeäkin on hiukan saatu sekaan. Ei kuitenkaan missään nimessä moderni.
 (Ranskalais-tanskalais-maalaisromanttisesta-talonpoikaishenkisestä haaveilen - ripauksella lapsenmielisyyttä ja nykypäivää.)
 
2. Mihin huoneeseen olet panostanut eniten sisustuksessasi?
Täällä uudessavanhassa kodissamme eniten pirtti (sis. keittiö+olohuone), eteinen, kodari ja vessa nyt alkavat pikkuhiljaa lähestymään sitä, mitä niistä olen yrittänyt esiin kaivaa.
Makuu-/työhuoneemme on ihan hakemassa omaa linjaansa. Työhuoneen huonekalut pilaavat totaalisesti maalaisromanttisen hengen makuuhuoneessamme.
Ja lastenkaan huone (kun on jaettuna tytölle ja pojalle tällä hetkellä + sullottuna kaikki kahden huoneen kamat yhteen kamariin) ei ihan vastaa nyt sitä mitä niiltä haluaisin. Puuh. Mutta ehkäpä tämä vielä tästä iloksi muuttuu kunhan saadaan vintti valmiiksi ja sitä lisää tarvitsemaamme tilaa! :)
Ja meän pesuhuoneesta en edes kehtaa mainita mitään... 

 [Vetäiskääpäs sama mahtis hymy kuin Nipsulla on - ei varmasti voi päivä alkaa huonosti!]

3. Mihin käyttäisit rahaa ilman huonoa omaatuntoa?
Lapsiin sekä terveyteen ja hyvinvointiin.
 
4. Mihin käytät paljon rahaa?
Varmaan kaikkeen turhaan... No heh(!) Eniten varmasti käytän sisustukseen, lasten kirjoihin/leluihin ja vaatteisiin... ja omiin herkkuihin.
 
[Muscovado-sokerissa on mainio lakritsamainen maku. Toimii hyvin tumman kaakaojauheen kanssa!]

5. Mikä olisi mielestäsi huonoin onni?
 Jos rakkaimmilleni tapahtuisi jotain pahaa. Voih. En edes haluaisi ajatella tätä kun jo niin rinnasta puristaa :(
Toinen olisi, jos tulipalo tuhoaisi kodin.
 
6. Mistä onnesta unelmoit?
Tasainen onnellinen arki ja elämä olisivat paras onni!


 7. Missä asiassa olet tunnollisin?
Teen kaiken aina aikalailla viimeisen päälle. En perfektionistiksi itseäni sanoisi (on asioita, joita teen vähän niin kuin toisella kädellä ja osaan ottaa hyvinkin lunkisti), mutta huolellinen ja tunnollinen olen luonteeltani. Ja jos esimerkiksi lupaan jotain, pidän aina siitä kiinni!
Tällä hetkellä tunnollisin olen varmaankin kaikessa lapsiini liittyvissä asioissa :)

8. Minkä inhimillisen virheen annat helpoiten anteeksi?
Kai nyt inhimilliset virheet kuuluukin antaa anteeksi? Ihmisiähän tässä vain ollaan, ja jokainen varmasti tekee virheitä. Jatkuva huolimattomuus ja välinpitämättömyys puolestaan ovat asioita, joista voi hiukan jo suuttuakin/pahoittaa mieltään. Itse kuitenkin olen herkästi ja nopeasti anteeksiantava. Lepyn ja unohdan ehkä joskus vähän liiankin nopsaan.

[Ihan pian kukkimisen lopettava tulilatva köyhtyi kuvausten vuoksi yhden kukinnon verran.]

9. Mikä on naisen paras ominaisuus?
Huolehtivaisuus ja empaattisuus sekä kyky hoitaa useita asioita yhtä aikaa.

 10. Mikä on miehen paras ominaisuus?
Tuki ja turva. Vahva henkisesti.

[Oman kaakaotuokioni kuvat ovat eiliseltä ja seurana minulla oli tuolloin pari aikakauslehteä :) En ihan oikeasti siis tehnyt tätä haastetta tuona hetkenä - vaan nyt tällä tavalla virtuaalisen kupposen äärellä vain, heh. Tarjotin/taulu on muuten vanha tuunaus ja ollut pari kertaa lähtökuopissa...]

Entä miten on rupattelun (ja herkkuhetken) puutetta seuraavilla arvon naisilla(?)

4 kommenttia:

 1. Heippa ja kiitos paljon haasteesta, olen sen jo tehnyt joskus tammikuussa, mutta en ossaa laittaa linkkiä tehtyyn haasteeseen, pössi kun olen näissä tietsikka jutuissa ;)

  Mukavaa sunnuntaita sinne <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei se mitään! Eihän näitä voi muistaa kuka on tehnyt ja kuka ei :D Iloa viikon viimeiseen päivään ♥

   Poista
 2. Oi miten ihanan näköinen kaakao, ja nuo minttusuklaakeksit... nams!! Tiedän, mitä seuraavaksi ostan "vierasvaraksi".. Kiva kun vastailit! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Herkullisia olivatkin :D Ja tämä oli kyllä tosi kiva haaste - kuten aina muutkin (kunhan saisi aina vain niitä tehdyksi...) <3

   Poista

Lämmin kiitos kommentistasi jo etukäteen! Se on erittäin tervetullut ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.