maanantai 14. huhtikuuta 2014

Pirtissä nyt


Ja tässäpä näitä kuvia uudistuneesta pirtistä nyt sitten tulee. Olkaatten hyvät.
Nauttikaa. Mie ainakin nautin - ihan joka kerta kun pirttiin astun.
Sekä lattia että uusi järjestys viehättää silmääni enemmän kuin hyvin! :)
Pikkuhiljaa siis alkaa oma mielikin olla tyytyväisempi


Ja niin päätyi muuten meillekin tuo Ikean HeHtaar.. ei kun HEKTAR-valaisin.
Ja minusta se sopii tänne oikein hyvin! Vaikka mies nauroi, että eihän täällä enää muuta osaa katsoakaan, 
kun tuo valaisin on niin massiivinen = huomiota herättävä.
Edellisistä pirtin kahdesta valaisimesta toinen ei enää yltänyt pöydän ylle pöydän kääntyessä vinoon.
Ja yksi pieni valaisin näytti niin hassulta yksinään pöydän yllä suuressa tilassa, joten mietintään jäi pitäisikö hankkia kokonaan uusi isompi yksilö.
Pikkupoikien kanssa sitten Ikean reissullamme kävimme hiukan osastolla hipelöimässä tätä ko. Hektar-valaisinta. (Tai siis lähinnä mie hipelöin...) 
Mietin, että onko se liian musta meille. Mutta toki, jos siihen kyllästyy, niin nopsaanhan sen suhauttaa sprayllä toisen väriseksi :D
Lopulta ajattelin, että mietitään kuitenkin vielä. 70 euron hintakin jäi pohdituttamaan.
FYNDistä se sitten pomppasi silmiini yli 20euron alella, joten ajattelin, että tässä se nyt sitten on. Selvästi se on meille tulossa!


Myös puusohva sai hiukan raikastusta osakseen, kun maalasin sen vaaleanharmaalla - vaikka voisi näyttää valkoisellekin - tai ehkäpä jopa oikein vaalean siniselle näissä kuvissa. Mietintään jää hankinko hiukan tummemman harmaan sävyn ja sutaisen sen hiukkasen tummemmaksi.

 

Talon oston yhteydessä taloon jätetyt pinnatuolit saivat myös piristykseksi maalia ylleen.
Olin alkuun ajatellut, että teen eri postauksen kun sen ennen-kuvankin teille nappasin, mutta menköön nyt samassa näidenkin esittely :D
Ihaillut olen nimittäin jo useamman vuoden monien kodeissa näkyviä eri värisiä tuoleja pöydän ympärillä. Ajattelin ensin itsekin, että nyt koko kirjava(!) väripaletti käyttöön, mutta kun kuuntelin tarkemmin itseäni niin päädyin pysyttäytymään siinä ihan omassa sävymaailmassani.
Jotenka haalea roosa ja haalea minttu sekä oikein vaaleanharmaa lopulta sitten maalipurkeista pääsi sudin kautta tuoleihin.
[Pöydän keskimmäset, vaaleankerman väriset, tuolit ovat edesmenneen mummini vanhoja.]

Tältäpä meillä siis nyt näyttää.
 
Iloa alkaneeseen viikkoon!

P.S. Ja varmaan huomasittekin, niin hiukan on bloginkin ulkomuoto saanut uudistusta osakseen. Talviset jutut vaihtuivat raikkaampaan ulkonäköön. Me like! ;)

30 kommenttia:

  1. Ei voi muuta kuin huokailla, niin ihanalta näyttää!... Ja miltei päivittäin soimaan itseäni siitä, miksi rakensimme valmiin pakettitalon.. Minäkin haluan vielä tuollaisen talon/pirtin ♡ Tuolit on myös kyllä superkauniita! :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaunis kiitos!! :) Itse taas toisinaan mietin, että kyllä sellainen uusi olisi niin monin tavoin helpompi - ja saisi siitä suoraan just sellaisen kuin haluaa/tarvii :D Toki olen kuitenkin huippuonnellinen, että tämä talo ostettiin, sillä tiedän etten uudessa viihtyisi ;) Unelmoida kyllä kannattaa, sillä haaveet monesti toteutuvat - kuten meille kävi!

      Poista
  2. Voi, miten kaunis pirtti ja tyylikäs ja rentokin vielä samalla, ihana tuo leiviuunikin tuossa ja nuo keittiötason tuolit ovat mahtavat!!
    Aivankuin jostain sisutuslehden kannesta tuo kuva!, tykkään aivan hulluna vaaleista /valkoisista lattioista<3 Olet kyllä taitava sisutamaan:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oih! Kiitos. Niin kauniisti pirttiämmekin kuvailit ♥♥♥

      Poista
  3. OOOOOOH!!! Täydellistä ja ihan mun makuun käyvät sävyt teillä :)!
    Valaisinkin näyttäis sopivan isoon pirttiin kuin nenä päähän. Ripaus mustaa sopii mielestäni tosi hyvin pastellien kanssa :). Kaunis kokonaisuus!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, kiitos Maarit!! Musta tuo kyllä omanlaistaan särmää kaiken pastellisuuden ja vaaleuden keskelle :) Tykkään ite myös!!

      Poista
  4. Aivan ihana lattia.

    Rakastan noita pinnatuoleja.

    VastaaPoista
  5. Lattia on kyllä super ihana! Ja kaunista teillä on muutenkin. Sara

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, kiitos Sara!! ♥ Täällä menee ihan posket punaisiksi kun näitä mukavia kommentteja lukee :D

      Poista
  6. Ihanalta näyttää! Tosi tosi kaunista <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiiiiiiiiiiiiiiiiiitos Jane!! ♥♥ Mukava kuulla, että myös muiden silmää miellyttää :)

      Poista
  7. On kotoisa pirtti ja ihana oikein hohtava lattia! Ja keväinen kirkkaampi ilme sopii myös blogiin!! Täälläkin tykätään! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! ♥ Lattiat todella hohtavat :D ja tuovat mukavasti lisää valoa tupaan.

      Poista
  8. Niiiiiin ihanan näköistä <3 kaunista kaunista!!! Nuo tuolit ovat kyllä tosi ihanat.
    Ostin meille tuon saman lampun, mutta oli ihan liian iso meidän pieneen keittiön tilaan... harmitti tosi paljon! Näyttää nin kivalta teillä <3 Tuosta paikasta en tiennytkään, kiva alennus!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiiiiiiiiiiitos ihana! <3 Ja voi tuon lampun kanssa. Se tosiaan taitaa olla sellainen, että tila täytyy olla sille oikea, jotta se näyttää hyvältä. Jännäsin tosiaan, että mahtaakohan meillekään passata. Ja siis Fynd - eikö sitä löytö-/ale-osastoa ole Suomen Ikeoissa?

      Poista
  9. Voih, aivan ihanalta! Lattia ja kaikki on todella kauniit <3
    Ja juu, meillä tosiaan taitaa olla yhteisiä tuttuja ;)
    Touhukasta tiistaita sulle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Micu kommentistasi! Ja tottavie - siskollasi on huippu mies puolisona :D Kerro vain terkkuja kun niin harvoin ollaan tekemisissä/yhteyksissä. Mukavaa viikon jatkoa sinulle!

      Poista
  10. Eksyin blogiini toisen blogin kautta, ja voi ihastus mikä blogi täältä löytyikään!! <3 Teillä on todella kaunis koti, ihastuksesta täällä huokailen! Tervetuloa vastavierailulle: www.valkoistaharmoniaa.casablogit.fi! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos paljon! ♥ Olipas mukava kun tänne löysit :) Ja kiitos kutsusta. Tulen kyllä!

      Poista
  11. Oi, onpas teillä kaunis koti! Mun on ollut tarkoitus jo pidemmän aikaa tulla blogiisi vierailulle, nyt viimeinkin pääsin tänne tutustumaan hetkiseksi. Niin kivalta näyttää, jään kyllä seuraamaan :) Kuvat on tosi kauniita, lapset suloisia ja kiva kun olet laittanut asukuviakin :)
    Terkuin Mira prinsessajuttu -blogista

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi miten tämä kommentti onkaan jäänyt näkemättä!
      Kiitos ihan mielettömän paljon Mira kauniista sanoistasi ♥ Tulin hyvin iloiseksi tästä kommentistasi! :)

      Poista
  12. Voi, aivan ihanan näköistä teillä ♥ Tuo valkoinen lautalattia tekee niin paljon - meillekin piti tulla tänä kesänä, vaan nyt meneekin koko kesä yläkerran remontissa, joten joudun odottamaan vielä vuoden.. argh. Ihana tuo puusohva kans, ja kaikki!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaunis kiitos Johanna ♥
      Valkoinen lattia kyllä kruunaa ihan kaiken. Kaikki pääsee niiiiiin paljon paremmin oikeuksiinsa vaaleuden myötä. Niin tykkään!
      Ja meillä tosiaan taitaa olla muutakin yhteistä (kuin jo ne aiemmin mainitut) nimittäin mekin pyhitetään kesä vintin rakentamiselle/remontoinnille. Meillä saa piha rehottaa vielä tämän kesän, mutta ensi kesänä sitten hoidetaan se kuntoon :D

      Poista
    2. Hih, joo sama täällä, pihakin rehottaa ;) teillä on kyllä aivan ihanan näköinen paikka, itsekin haaveilen maalla asumisesta, täällä (pikku)kaupungissa pihat on niin pienet ja taloja tiuhassa. Mutta onhan täällä hyvätkin puolensa, joten tässä tullaan varmasti asustelemaan pitkään. Laitahan teidän vinttirempasta väliaikaraporttia, minäkin voisin laittaa :)

      Poista
    3. Se teidän paikkanne kuulostaa ja näyttää tosi mieluisalta! Mekin lähtökohtaisesti kyllä etsittiin tällaista maalaisidylliä, mutta kyllä mulle olisi sopinut myös semmoinen pienempi viihtyisä ja suojaisa tontti läheltä kaupunkiakin - kunhan talo olisi ollut unelma! :D Ja niitä hyviä ja huonoja puolia varmasti riittää joka paikassa ;)
      Täytyy tosiaan yrittää laittaa vintin rempasta jotain - jahka päästään sellaiseen vaiheeseen, että olis jotain mukavaa kuvattavaa tänne ;) Voi tosin mennä vielä aikaa... Vaikka voihan sitä jotain pientä vilautaa etenemisestä muidenkin postausten ohella.
      Mielenkiinnolla kyllä itsekin seuraan muiden remppoja, joten mukava jos pääsee teidänkin etenemisestä lukemaan.

      Poista

Lämmin kiitos kommentistasi jo etukäteen! Se on erittäin tervetullut ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.