keskiviikko 23. huhtikuuta 2014

I ♥ Ebay

Sinä myös?!?


Ebayn kautta on tullut tilattua miehen PayPal-tunnuksilla monenmoista.
Kerrottakoon tässä, että mieheni nämä tilaukset oikeasti tekee; jaan vain linkin, niin hän sitten tilaa toivomani.
Onneksi summat ovat pieniä ja ostokset aina hyvin edullisia - kuten nämä uusimmat hankintanikin.


Uusi lompakko äidille minulle n. 4€ (postilaatikkoon asti kannettuna) ja ihan oma ensimmäinen rahapussukka pojalle 0,90€.
Edullisia, eikös?
Vanha lompakkoni oli jo sen verran kulahtanut/repeillyt, että jouti heti uuden tultua ja tyhjennyttyä roskiin.
Näitä samoja olisi ollut myös pienemmässä koossa, mutta tahdoin tällaisen naisellisen pitkulan mallisen ;)
Värejäkin oli monia kivoja!


Pojan uusi Totoro-rahapussukka on kyllä ihan mainio!
Naapurini Totoro -elokuva on meillä koko perheen suosikki. Totoro - niin elokuvan hahmo kuin tämä rahapussukkakin - on ihan !
Kun posti toi tämän pikkuisen söpöläisen meille jokin aika sitten, otti poika pussukan asiallisesti haltuunsa ja laittoi saadut kolikkonsa sinne kuin tärkeämpänäkin tehtävänä.
Nyt on pussukka näkynyt roikkuvan kaulanauhan jatkeena. Selkeästi siitä pidetään huolta ja pysyy hyvässä tallessa.
Lapset ovat niin hauskoja :D
Toki ensimmäinen ikioma lompakko on tärkeä ja ISO juttu! 


Onko Totoro tuttu hahmo? Itse ainakin muistan lapsenakin elokuvaa katsoneeni. Kissabussikin niin rulaa!
 
***
Ebay on kyllä hyvä paikka. Usein sieltä tulee tsekattua juttuja ennen muualta etsimistä.
Toki edulliset hinnathan tähän menettelytapaan vaikuttavat, mutta myös monipuolinen tarjonta.

Jotain muutakin huippukivaa on postilaatikkoon kolahdellut viime aikoina, mutta niistä sitten joskus myöhemmin :)

25 kommenttia:

  1. Aivan ihana lompakko! Ihan sinun näköinen kyllä :) ja edullinenkin vielä!

    Meillä on kans jotain (pientä) tilailtu ebaysta, lähinnä tyttärethän niitä toivomuksiaan aina esittävät... ;) Nyt ois toiveissa käsilaukut, mutta taidetaan odottaa kesälomareissuun asti niiden ostamista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ♥
      K se meistä enempi tuolta tilaa, mutta mie nyt aina väliin jotain tämmöistä pientä kivaa itselle/lapsille :) Käsilaukkuvalikoimaa en ole edes uskaltanut kurkata!! :D

      Poista
  2. Yhdessä vaiheessa mulla melkein lähti ebay-shoppailut vähän lapasesta (huom. melkein...). Se kun todellakin on niin helppoa paypalin kanssa, ettei edes sitä luottokorttia tarvi lompakosta kaivaa :) Nyt en ole vähään aikaan oikein tilannut mitään, mutta uusi puhelin kyllä kaipaisi suojusta, joten ebayhin taitaa tieni viedä.
    Mä niin repeilin noille edellisen postauksen munamiehille =D Mahtavat! Etenkin tuo pieni - voi hellantuuteli sentäs <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh! Se on kyllä paha paikka, jos ei saa itseään pidettyä kurissa. Eh-eh. Itse olen kuitenkin lähinnä vielä hakenut sieltä tavaraa ns. tarpeeseen... :D Kännykän kuoret tilattiin mullekin sitä kautta reilu vuosi sitten - ja EHKÄ kohta vois tilata uudet... Alkaa olemaan jo vähän nuhjuiset ;) Onneksi hintaa ei ole niilläkään montaa euroa ♥
      Kiitos munamieskehuista. Oli ne kyllä hauskan näkösiä veijareita!!!

      Poista
  3. Meilläkin miehellä tunnukset, tilannut yhtäsuntoista maailmalta. Itse en ole vielä sinne eksynyt... ;-) Kauniit lompsat kyllä, tuo hahmo on itselleni ihan uusi tuttavuus myöskin :'-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meilläkin mies lähinnä tilailee pikkujuttuja omiin projekteihinsa, mutta onneksi itsekin olen jotain kivaa sieltä löytänyt hyvin edullisesti! :)
      Totoroon suosittelen tutustumaan. Elokuva on ihana! ♥

      Poista
  4. Oi oi, Ebay on parhautta. Mulla odottelee just yksi sen kautta tilattu paketti postissa. Sormet ihan syyhyää päästä hakemaan. Hienot lompakkolöydöt olet tehnyt, eikä ollut hinnalla pilattu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! On tuosta Ebaysta kyllä ollut iloa - säästää niin rahaa kuin vaivaakin ;) Heh! Ja mitähän se sinä olet sieltä tavarataivaasta löytänyt? :D

      Poista
  5. Ei vitsit, kun on makea tuo sun lompakko!<3 Mullekki tuollanen! Jotain mekin on ebaysta tilattu, mutta aina silti epäilyttää vähän saako tuotteet kotia saakka. ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Saikku! Ja sit vain tilaamaan!! :D Onhan siellä paljon kivoja lomapakoita. Tämä nyt voitti söpöydellään ja edullisuudellaan ♥ Meillä ei ole kertaakaan useamman vuoden tilaushistorian aikana jäänyt paketti tulematta. (Ja tilauksia siis varmaan kymmenittäin - miehen projektien varaosia tms. pääasiassa. Omia tilauksiani varmaan alle 10kpl.) Kerran tais tulla yksi paketti melkolailla normaalitoimitusajasta myöhässä, mutta tuli lopulta kuitenkin sekin. (Sen tilauksen arvokin oli alle euron, niin ei ollut niin justiinsa.) Itse ainakin olen siis pitänyt hyvin luotettavana. Rohkeasti vain kokeilemaan!

      Poista
  6. Siis mitä, 4 €?? Jaaha, se on nyt sitten menoa minullakin ebay:n syövereihin.. :D Onnittelut ihanista löydöistä! Millaiset postikulut muuten?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, 4€! Ja Totorokin alle euron :) Ja siis ilman postimaksuja tulivat molemmat kotipostilaatikkoon. On se ihmeellinen paikka :D
      Usein toimitusmaksut ovat ilmaisia (tai sisältyvät tuotteen hintaan). Kannattaa siellä sivuilla kokeilla laittaa haun yhteydessä "sort"-kohdasta "Price+Shipping: lowest first". Ja vasemmasta sivuvalikosta valita myös kohta "Buy it now" niin ei tule huutokauppakohteet ollenkaan näkyviin.
      Hyviä shoppailuja! ;)

      Poista
  7. Ihanat ostokset, mieki olen meinanu tilata tuolta kännykän suojia, nekin aivan ihastuttavia ja halpoja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sari! Suosittelen lämpimästi tilaamista. Itsellänikin tekisi mieli katsoa noiden jo reilun vuoden päivät nähneiden suojien tilalle uudet :D

      Poista
  8. Aivan ihanat löydöt ja tuo sinun rahapussisi on niiiiin kaunis ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos - ei kun vain itsekin shoppailemaan! :D Ei ollut hinnalla pilattu ♥

      Poista
  9. Voi ku ihanat lompakot, ja melkeimpä ilmaiset! :) Ebaysta ei ole tullut itsellä tilattua, mut täytyypä katella sieltä ensin kun seuraavan kerran tulee tarvetta johonkin! Kivaa torstaita! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä, todellakin hyvin halvat! :D Kannattaa ehdottomasti tutustua tuohon "maailmaan" paremmin ;) Ainakin itsellä meillä on vain hyviä kokemuksia.

      Poista
  10. Kerrassaan inat lompakot ♥♥♥ kyllä tuollainen olis meidänkin pojun mieleen kun se haaveilee omasta lompakosta. Pitäis enemmän tutustua ebayhin. Tuntuu olevan kätevä. Vinkkejä hyvistä ostosjutuista otetaan vastaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Lauraseni! ♥ Ja sitten vain Totoro tilaukseen - vaikka varmaan niitä on monenmoista muutakin kivaa pikkurahapussukkaa siellä tarjolla :D

      Poista
  11. Ei vitsit, ihana rahapussi! ♥ Keltä myyjältä tilasit? Tollasen kyl haluisin. Itekin oon Ebaysta ja Etsystä tilannut jos jonkinnäköistä, edullisesti löytyy vaikka mitä kivaa. :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Mervi! :) Tarkoitatko siis minun lompakkoani? Omaani möi myyjä nimellä "luohao2011". Nyt kävin kurkkaan niin hinta oli 5,50e posteineen. Kannattaa kuitenkin myös etsiä 'wallet'-hakusanalla niin saat kaikki tuotteet näkyviin. Oli nimittäin nuita juuri samoja lompakoita muillakin myyjillä. Eli tuolta, jolta itse ostin omani, oli juuri sillä hetkellä edullisin. Nyt siis voi olla jollain muulla :)
      Pojan rahapussukan myyjä oli "acelectronic11".

      Ja totisesti: Ebaystä ja Etsystä kyllä löytää monia kivoja juttuja! <3 Mukava saada vaihtelua Suomen tarjontaan ja muutenkin tehdä edullisesti ostoksia kotoa käsin. Heh!

      Poista

Lämmin kiitos kommentistasi jo etukäteen! Se on erittäin tervetullut ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.