maanantai 26. tammikuuta 2015

Kameraton


Lauantaina pidettiin neidin kanssa shoppailupäivää ja muutamia ihania aarteita löydettiinkin kotiin, joista pientä esimakua näissä kuvissa.
Sunnuntaina oli tarkoitus kuvailla tämän viikon postauksia varten muitakin juttuja, mutta sitten miehelle tulikin yllärilähtö Helsinkiin. Omat harrastussuunnitelmat yms. menot tälle viikolle menivätkin sitten aika pitkälti jäihin. Eikä siinä vielä mitään, mutta kun mies joutui ottamaan kamerammekin mukaan! *Snif*
Postauskuvaukset siis siirtyvät ja nyt menen näillä Instagramin kuvilla.

 

Täällä on pyryttänyt tänään oikein kunnolla lunta jälleen ja tuuli olikin ajattanut lunta tuohon pihatiellemme tietysti niinkin hyvät kasat, että minä onneton siihen sain itseni autolla kiinni. (Kyllä tuli muuten miestä vielä suurempi ikävä!) Olin menossa vielä tyttöä koulusta hakemaan niin hätähän meinasi iskeä. Onneksi naapurissa oltiin kotona ja tyttö saatiin kotiin! Autokin saatiin irti ja pihatie taas ajettavaan kuntoon. 
Kultaakin kalliimmat naapurit


 Huomiseksi on luvassa aurinkoa 
- ihan parasta!

14 kommenttia:

  1. Ihanat sipulikukat tuovat jo lupauksen kevään alkamisesta. Ihanaa!

    VastaaPoista
  2. Tääläki pyrytti eilen kovasti, onneksi ei enää...
    Kivat kuvat ja kukka<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eilen oli kyllä kammottava sää, mutta tänään kyllä kuin toisesta maailmasta; niin kaunista ollut!! ♥

      Poista
  3. Tuo eka kuva <3 ihana :)

    Täällä uusi lukija ilmottautuu :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ♥! Ja tervetuloa mukaan myös tänne blogin puolelle seuraamaan elämäämme ;).

      Poista
  4. Ihanat löydöt kyllä! :)
    Teillä oli varmasti mukava päivä L:n kanssa, kiva kun "saa" lähteä vain yhden lapsosen kanssa ja nauttia sillä tavalla puolin ja toisin toistensa seurasta ja tytön kanssa varmasti siitäkin humputtelusta eri tavalla mitä poikien kanssa... ;)

    Tänään on taas kyllä ihana auringonpaiste! Eilistä lumimyräkkää en kaipaa.

    Mukavaa viikon jatkoa teille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja tässä vain murto-osa löydöistä ;)!
      On se tosi kiva viettää sellaista tyttöjen päivää ja höpöttää tyttöjen juttuja. Käytiinhän vielä oikein Ikeassa syömässäkin, hih!

      Tänään totisesti on ollut ihan päinvastainen päivä kuin mitä eilen oli. Huomenna lupailee taas lumisadetta (ja torstaille oikein kunnolla!), joten saa nähä miten tämän eukon käy ;). Kyllä on isointa K:ta jo kova ikävä!

      Poista
  5. Ihanat kuvat! <3 Itsekin olin tänään kolaushommissa, hirmusesti tullut täällä lunta! Onneksi sait avun naapurista :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :)! Lumimäärä alkaa olla minusta tälle talvelle jo ihan riittävä. Nyt vain sitä kevätaurinkoa haluaisin ihailla ♥. Kyllä oli onni, että naapurissa oltiin kotosalla. Meän tytöllä kun ei ole puhelinta eikä vielä ole koulumatkaa (reilu 2km) yksin mennyt/tullut, joten hiukan tuli huoli.

      Poista
  6. Ihanat helmililjat! ♡
    Kyllä ihanat naapurit on kultaakin kalliimpia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin ovat!! Helmililjoilla alkoi nyt meillä tänä vuonna kevätkukkakausi ;). Onneksi naapurit pelastivat pulasta. Täytyy keksiä jotain kiitosta viedä vielä heille ♥.

      Poista
  7. Kevätaurinkoa täälläkin jo kaipailtaisiin... Hyvä tuuri kun saitte naapurista apua, uskon että ehti jo huoli pikkukoululaisen puolesta tulla! Ihanat kuvat, pitäisikin käydä hakemassa helmililjoja- niistä ois vähän pidempi ilokin kuin tulppaaneista! Jaksamista sinne yksin arjen pyöritykseen- toivottavasti mies kotiutuu pian!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aurinkoa kaivataan taas tänään täälläkin! Lunta tupruttelee ja näyttää huomenna vain jatkuvan. Oi-voih.
      Oli kyllä onni, että siellä naapurissa oltiin kotona. Meiltä kun tosiaan on matkaa yli 2km koululle ja neidillä ei ole puhelinta. Täytyy varmaan tosissaan alkaa miettimään hänelle omaa vihdoin... :D Ja muutenkin, jos joskus alkaisi hän yksinkin kulkemaan.

      Helmililjat ovat kyllä niin ihastuttavia. Tulppaanikimpusta puolestaan haaveilen itse, kun sellaista en vielä ole saanut ostettua ;). Sipulikukat toki kestävät aina pidemmän aikaa, joten iloakin riittää kauemmin. ♥

      Kiitos tsempeistä! Kyllä tämä tästä. Täytyy illalla käydä pukkaamassa lasten nukkumaanmenon jälkeen tietä puhtaaksi lumesta, että aamulla päästään liikkeelle. Mieskin saadaan näillä näkymin perjantaiksi kotiin - huih! :D
      Kiitos kivasta kommentistasi ja ihanaa viikon jatkoa!

      Poista

Lämmin kiitos kommentistasi jo etukäteen! Se on erittäin tervetullut ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.