lauantai 3. tammikuuta 2015

2015

Niin se vain tuli; uusi vuosi.
Ja taas tuntuu yllättäen ihan luontevalta kirjoittaa tuo uusi luku '2015'. Niin se aina kaiketi meneekin :)


Uusi vuosi vaihdettiin läheisten seurassa hyvin perinteisellä kaavalla. Saunoimme, kävimme ihailemassa raketteja, söimme hyvin, seurustelimme & skoolasimme uuden vuoden vaihtumiselle.
Tinoja valoimme myös. Itse näin omassani purjelaivan ja mies sai selvästi simpukoita ja delfiinin (vai olisiko sittenkin ollut lohi?). Ehkä lomamatka tiedossa? :D Toivottavasti näin, hih.


Mitään sen kummempia lupauksia emme tehneet. Ehkä tavoitteena olisi jonkinlaista hyvän olon ja hyvinvoinnin ylläpitoa/saavuttamista kaiketi jälleen ;) Luvassa siis toivottavasti paljon perheen yhteisiä hetkiä (hyvän ruoan ja liikunnankin parissa) ja muun muassa rauhaisia leffailtoja miehen kainalossa.
Rauhallisella ja kiireettömällä elämänasenteella jatketaan ja kodin valmiiksi saattamista koitamme edistää sitä vauhtia kuin hyvältä tuntuu.

Toivomme vuodelta onnellista perusarkea


Kuvituksella mennään vielä jouluisissa tunnelmissa - ja niin muuten taitaa mennä vielä seuraavat pari postaustakin.
Pahoitteluni valmiiksi jo kevätmielellä oleville.
Kuusi se meillä seisoopi vielä pirtissä. En henno luopua kun on niin kovin kaunis ja hyväkuntoinen (hyvin sisäsiisti) vielä.
Lastenkamarissa onkin muuten hiukan toisenlainen versio joulukuusesta - siitä lisää pikimmiten.

Kaunista alkanutta vuotta teille jokaiselle!
Me lähdetään lumitöihin ;)

14 kommenttia:

  1. Aivan ihanan näköinen kuusi teillä koristeineen ja koreineen! Tuollaista mielellään pitääkin pidempään! :) Minä sain eilen tarpeeksini meidän rumasta muovikuusesta ja raahasin sen takasin varastoon samalla unelmoiden aidosta kuusesta tulevaisuudessa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Taina ♥ Aidon kuusen tunnelmaa ei voita kyllä mikään! Muutama päivä mekin tästä enää nautitaan, ja sitten saa puu joutaa pihalle, ja oksat siitä lähteä omppupuita suojaamaan ;)

      Poista
  2. Ihania kuvia!
    Hyvää alkanutta vuotta! <3

    VastaaPoista
  3. Voi että teillä on niin tunnelmallisen kaunista! <3 Ihanan valoisaa! <3
    Kaunis on muuten kuusikin! Tuollaisen korin voisi kyllä etsiä meidän ikivalkoiselle kuuselle seuraavaa joulua ajatellen. :) Me korjaamme kuusen pois Loppiaisena, samalla saa muutkin joulukoristeet kerätä kaappiin säilöön. ;)

    Rentouttavaa lauantai-iltaa sinulle ja hyvää alkanutta uutta vuotta! :)

    T: Emppu / Iloa & Unelmaa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaunis kiitos :)
      Korin olen meän joulukuuselle hankkinut vuosia sitten Ikeasta. Tosi kivannäköinen on kyllä korissa! Peittää hyvin ruman jalan :D
      Ja kiva kuulla, että jossain muuallakin kuusta pidetään pidempään. Meillä varmaan lähtee kuusi myös loppiaisena - tai ainakin välittömästi sen jälkeen. Muut joulukoristeet joulu/tunnelmavaloja sekä lastenhuoneen "pikkukuusta" lukuunottamatta ovatkin jo kerätty.

      Ihanaa lauantai-iltaa myös sinne! Me lähdetään saunomaan ;)

      Poista
  4. Ihana kuusi, anna olla vain, kun ei roskitakkaan!
    Kaikkea hyvää alkaneeseen vuoteen<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sari. Ei totisesti kaunista hyvinvoivaa kuusta kehtaa vielä heittää pihalle. Meillä on muuten aina tosi vähän roskittavia kuusia. Johtunee varmasti siitä, että kuusi kannetaan lähes suoraan metsästä - eli hyvin tuore aina siis. Tai ainakin luulen siinä olevan jotain "syytä" asiaan ;)

      Poista
  5. Oikein Ihanaista alkanutta vuotta vielä toivottelen teille! ❤️
    Oi, lomamatka kuulostaa niiiin hyvältä! Meillä siitä saadaan tänä vuonna vain haaveilla, niin paljon muuta rahanmenoerää on tiedossa että kaikenlaiset reissuhaaveet saadaan kyllä jättää nyt taka-alalle (paitsi Se mun ja kummitytön kahdenkeskinen reissu keväiseen Köpikseen 😉)

    Meillä on jo joulu raivattu pois pirtistä, ei vain sopinut enää fiilikseen....vaikka olisihan se ehkä joskus kiva vähän venyttää tuota joulun aikaa vuodenvaihteen ylikin. Teidän kuusi on kyllä kaunis ja ehdottomasti plussaa sisäsiisteydestä!!

    Katsotaanpa tässä lähiviikkoina, jos saisimme aikataulumme natsaamaan tapaamisen merkeissä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vielä kerran ja sitä samaa teille ystävät rakkaat ♥
      Lomamatka varmasti olisikin kohdallaan, mutta totta on, ettei meilläkään taida nyt rahatilanne antaa myöten - ja varsinkin kun on tuo vintti, jota rakentaa... ja piha laittaa ja ja ja. Hauskaa kuitenkin matkasta unelmoida ja tinoja tutkia :D

      Ehdottomasti pitäisi sopia näkeminen. Voisin tulla vuorostani pistäytymään teillä(?) :D

      Poista
    2. Kia jo aiemmin kyselikin että milloin te tulette meille...eli Lämpimästi Tervetuloa vain! ❤️ yksin tai yhdessä ;)

      Poista
    3. Juu! :D Kyllä se onkin ehdottomasti meän vuoro. Voisin tulla lasten kanssa, mutta joku ilta voitais istua vaikka kudinten (tms. käsityön merkeissä) iltaa, eikös juu? ♥

      Poista
  6. Kuinka kauniita tunnelmia täällä! Pulkassa nukkuva pienokainen on niin hellyyttävä. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kaunis kiitos Tuire sanoistasi ♥♥♥ Ja lämpimästi tervetuloa lukijakseni :)

      Poista

Lämmin kiitos kommentistasi jo etukäteen! Se on erittäin tervetullut ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.