lauantai 21. joulukuuta 2013

Joululahjavalvojaisissa

Ihan yksikseni.
Ja ah, että nautinkin. Joululahjojen paketointia, glögiä ja herkkuja.
Siinä se. Mitä muuta kaivatakaan omaan hetkeen näin joulun alla.
Eräs pieni mies olisi kyllä kovin ollut halukas tyytyi juuri ko. hetkellä vain istumaan sylissä. Korvaava syli löytyi onneksi läheltä - isän sylistä ;) (Vaikka olinkin kuulevinani jotain pientä "mutinaa" tankkipelin joulubonuksien menetyksestä...Hmm. Heh.) 
Joten tämän äidin lahjavalvojaiset saivat jatkua onnellisesti loppuun saakka.
 
Muiden blogeja selaillessa on aika moni tehnyt viime päivinä ihan samaa!
Kuinkas muutenkaan!? :D
Eurokankaan kauniit nauhat ja Esmeralda-Essin viime- tai toissavuotiset kauniit pakettikortit (- en nyt muista varmasti sanoa) pääsivät tänä vuonna pakettien koristelun pääosaan.
Tänne on satanut oikein kunnolla lunta. Alkaisi olla jo riittämiin tälle talvelle.
Eikä vuoden pimeimmästä/lyhimmästä päivästä tunnu tällä hetkellä olevan tietoakaan, sillä aurinko paistaa niin kauniisti tällä hetkellä sisään.
 Pepparkakskola(t) löytyivät Haaparannalta Ö&B:stä. Niiiiin superhyviä! 
Harmikseni ne olivat loppuneet kun menin niitä eilen ostamaan jouluaatoksi lisää.
Eilen saatiin ostetuksi uusi kuusenjalka (vanhaa emme löytäneet viimetalvisen muuton jäljiltä), joten kuusikin vihdoin saatiin kannettua tupaan kylppäriin sulaamaan. Tänään siis luvassa kuusenkoristelua, mutta myös piparien leivontaa. (Keittiöstä kuuluukin juuri tällä hetkellä kilinää kun parhaimpia piparkakkumuotteja siellä valitaan...) Ja huomisellekin on luvassa jotain tosi kivaa: mennään nimittäin katsomaan Disneyn uutta Frozen-elokuvaa. Täältä kaupungistamme puuttuu tällä hetkellä kokonaan elokuvateatteri, mutta eräällä koululla onneksi esitetään näitä uusia tulokkaitakin. Syksymmällä kävimme mm. tsekkaamassa samassa paikassa Lentsikat-elokuvan.

***
P.S. Enää kolme(!) yötä jouluun. Jaiks!! Ihanaa! Joulupukin tulosta muistuttelikin pieni viisi-kuusi päinen porotokka tietä ylittäessään eilen kaupunkiin päin ajellessamme.

3 kommenttia:

 1. Kyllä paketointi on ihanaa puuhaa, kun siihen on aikaa!
  Ihanaa viikonloppua, kolme yötä jouluun ♥

  VastaaPoista
 2. Minä tykkään myös paketoida kaikessa rauhassa, yksikseni, joten minulla se urakka on vasta edessä kun lahjatkin sain hankittua vasta eilen:)
  Nuo eurokankaan lahjanauhat on kyllä suloisia, samoin nuo kauniit pakettikortit.
  Oikein ihanaa joulunodotusta!

  VastaaPoista
 3. Micu: Ihan totta! Ihan kuin rentouttava, kiva askartelutuokio ;) Samalla tulee myös mietittyä lahjansaajaa rakkaudella ♥ Enää kaksi yötä jouluun!

  Souliina S: Oih! Sinulla vasta edessä ;) Itsekin voisin mieluusti toisaalta pitää vaikka uudet lahjavalvojaiset, heh. On niissä niin kivaa - ihan yksikseen omassa rauhassa. Laatuaikaa omassa seurassa :D Mitä parhainta joulunodotusta myös Sinulle! ♥

  VastaaPoista

Lämmin kiitos kommentistasi jo etukäteen! Se on erittäin tervetullut ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.