keskiviikko 8. toukokuuta 2019

Hyvää energiaa julisteilla


Makkarimme niin sanotun vaatehuoneen päädyn sisustus on jäänyt ihan vaiheeseen ja olen mietiskellyt tovin mitä ja millaisia tauluja sinne laittaisin. Kaikki suunnitelmat ovat kuitenkin jääneet ajatuksen tasolle kunnes nyt saivat viimein sysäyksen eteenpäin Poster Storen pyytäessä mukavaan yhteistyöhön kanssaan.


Poster Storen ideologia "kodin pitäisi olla keidas, joka antaa sinulle inspiraatiota ja energiaa" on mielestäni ajatuksena täydellinen, jonka kyllä allekirjoitan täysin. Kotona tulee viihtyä sekä pystyä rauhoittumaan ja siten myös kyetä lataamaan akkuja. Vaikka makuuhuoneen ei sinänsä tarvitse pulputa inspiraatiota, joka tapauksessa tila kuin tila tarvitsee osakseen sitä sellaista hyvää energiaa, josta voimaantua. Poster Storen valikoimasta löytyy toinen toistaan ihanampia julisteita, joista itse valitsin makkariimme muutaman yksinkertaisen rauhaa ja rakkautta henkivän yksilön. Muun muassa Love Warrior -julistetta olen jo tovin silmäillyt ja nyt se on vihdoin meillä . Vaatesäilytystilamme on ollut ilmeeltään melko tylsäkin tähän asti, mutta tauluilla tilaan sain vihdoin kaivattua ilmettä oikein mukavasti - rikkomatta silti makuuhuoneen harmoniaa. On aina yhtä yllättävää miten vaivatta ja pienelläkin budjetilla saa kaivattua muutosta aikaan muutaman kuvan voimin.


Makkarin sisäänkäynnille (aulan puolelle) valitsin julisteen, jonka teksti vetää suuni hymyyn joka kerta ♡. Julisteripustimet ovat mielestäni mukavaa vaihtelua perinteisille kehyksille ja niiden listojen kiinnitys toimii ihan vain magneetein - ihan supernäppärää(!) Olen todella tyytyväinen myös julisteiden laatuun, sillä ne ovat hyvin korkealaatuista vahvaa paperia, joka ei myöskään ajan kanssa kellastu.
Julistehankintoihini olen kyllä erittäin tyytyväinen :)

***
Poster Store haluaa muistaa myös teitä lukijoitani ja tarjota käyttöönne 30%:n alennuksen julistevalikoimastaan.
Alennuksen voi lunastaa koodilla "lumimaella30".
(Ei koske Selection-julisteita, kehyksiä eikä tätä tarjousta voi yhdistää jo alennettujen tuotteiden kanssa.)
Koodi on voimassa seuraavat 14 päivää eli 23.5. asti.


* Kaupallinen yhteistyö Poster Storen kanssa. *

4 kommenttia:

  1. Oi, miten kaunista teillä on ja kivat julisteet olet valinnut seinille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lämmin kiitos Kaisa. Olen tosi tyytävinen näihin itsekin ja oikeinkin ilahtunut miten kiva tästäkin nurkkauksesta tuli(!)

      Poista

Lämmin kiitos kommentistasi jo etukäteen! Se on erittäin tervetullut ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.