keskiviikko 29. elokuuta 2018

Kesä paketissa


Syksy tekee tuloaan hyvinkin vahvana, ja syystuulet puhaltavat jo päivittäin. Kelit ovat viilenneet reilusti ja ensimmäinen pakkasaamu on ehkä vain nurkan takana. Toisaalta syksyntulo on tänä vuonna eri tavalla ihana ja odotettu, ja upean hellekesän jälkeen onkin nyt mukava nautiskella sisällä kynttilänvalosta pimenevinä iltoina.

Meidän kesämme meni oikein kivasti ja tänä vuonna jopa kunnolla kesästä nauttien; uimmekin varmasti kymmenen kesän edestä(!) Parasta antia antoivat kotimme edustalta joelta esiin tulleet hiekkasärkät, joilla vietimme päivän jos toisenkin. 
Nyt hiekkasärkät ovat vallanneet vuorostaan kurjet, jotka joka vuosi elokuussa saapuvat satapäin joelle nauttimaan alkusyksystä.


Helteiden keskellä ehdimme sopivilla hetkillä remonttihommiakin paiskimaan. Pihan laittaminen ja ulkorakennusten huolto jäivät edelleen tuleville kesille, mutta vintille onneksi ehdimme sentäs hetkittäin puuhailemaan. Vintti on ottanutkin kauan odotetun harppauksen eteenpäin, ja osa tiloista alkaakin olemaan sisustamista vailla - mikäs sen parempaa :D. Tälle syksylle siis tiedossa jatkoremonttihommien lisäksi myös sisustuspuuhia, joista varmasti tulen täällä jakamaan kuvan/tekstirivin jos toisenkin.


Viilenevät kelit ovat ajaneet tämän(kin) bloggaajan sisätiloihin, joten on kyllä korkea aika sanoa kesähiljaisuudelle heipat. Postauksiakin on rästissä useampi (eh). Nyt täytyy selkeästi napata aika kiinni ja alkaa myös vaatimaan hiukan enemmän aikaa itselleni blogin suhteen.

Hali sinulle, kun tänne löysit ♡.
-Hanna-

P.S. Ylimmäinen kuvakollaasi on koottu instagramini @h_lumimaella kuvista.

4 kommenttia:

 1. Ihania kuvia ja tunnelmia teidän kesästä`
  Aurinkoista keskiviikkoa!

  VastaaPoista
 2. Ihania kesäkuvia ja pikku söpöläisiä <3
  Meillä oli kyllä huippu kesä, itsekin uin ja nautiskelin monen kesän edestä ;)
  Ja niin minustakin on ihanaa nyt keskittyä sisätiloihin tunnelmoimaan, sytytellä kynttilä jos toinenkin ja fiilistellä oikein olan takaa :)
  Mahtavaa, että on nämä vuodenajat, kaikki neljä ja erilaisia.

  Mitä parhainta syksyä sinulle sinne kauniiseen kotiin <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sari! ♥♥♥
   On kyllä oikein etuoikeus nauttia neljästä vuodenajasta. Kunpa jatkossakin ne olisivat näin selkeitä!
   Ihanaa sisustusrikasta syksyä sinulle, hih ;)

   Poista

Lämmin kiitos kommentistasi jo etukäteen! Se on erittäin tervetullut ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.