tiistai 24. heinäkuuta 2018

This thing with llamas


Kun lähes parikymmentä vuotta sitten katsoin Disney-animaation Keisarin uudet kuviot, ei maailmani enää sittemmin ollut entisensä. Elokuva oli loistava(!!!) ja parani katselukerta kerran jälkeen. Suurena Disney-animaatioiden ystävänä siskojeni lailla on elokuvien äärellä (lapsena, nuorena, aikuisena) viihdytty hetki jos toinenkin, joten vuorosanoista on väistämättä muodostunut hyviä fraaseja arkiseen käyttöön. Ehkä monet asiat ovatkin ihan vain sisäpiirivitsejä (kuten ehkä ainakin miehemme juttumme tulkitsevat), mutta luultavasti myös kaltaisemme muut fanit tunnistavat samaa piirrettä itsessään - ja kaiketi tämän kyseenalaisen taidon voi vain toinen Disney-intoilija ymmärtääkin. Keisarin uusista kuvioista (sekä esimerkiksi Timonilta ja Pumbalta) olemme saaneet erityisen kattavan sanontakokoelman käyttöömme. Disney-elokuvien repliikit ja lausahdukset ovat ehkä yllättäen todella käyttökelpoisia ja osuvia moneen tilanteeseen. Ja selkeästi niillä saa kevennettyä myös mukavasti tunnelmaa - ainakin omaa, jos ei muuten :D (hehe)Keisarin uudet kuviot on siis ollut erityisen sykähdyttävä elokuva fraaseineen, laamoineen kaikkineen. Eli olkoon syy ansio elokuvan tai ei, on laamoissa sitä jotain erityistä, joka saa sydämeni sykkimään aina kyseisen eläimen nähdessäni ♡. Ja kun nyt törmäsin H&M Homessa (nettikaupassa) laamakuosiseen tyynynpäälliseen, se osui ja upposi syvälle sisimpääni. Tilaus lähti vetämään lähes samalta istumalta ja ostoskoriin nappasin mukaan myös hauskat laamakuvioiset servetit.

Laamatyyny pirtissämme muistuttaa nyt hulvattomasta elokuvasta hauskalla tavalla - ja toisaalta osittain myös rakkaista siskoistani ja jutuistamme. Tyyny sopii sisustukseemme myös ihmeellisen hyvin. Päällisen kuosi onkin todella nätti, vaikka pilke silmäkulmassa hankinnan teinkin lähinnä.

Haaparannan Rustasta ostin alennuksesta muutamia kauniita vilttejä (49kr=5€/kpl), jotka passaavat todella hyvin laamatyynyn kaveriksi.
Erikoinen kasvi pienessä lasikulhossa pöydällä on ilmakasvi, jonka sain isosiskoltani ihan vasta. Lajina kasvi on uusi tuttavuus minulle, joten mielenkiinnolla jään seuraamaan miten se meillä selviytyy. Kulhon pohjalle on ajatuksena vielä lisätä pieniä kiviä kasvin kaveriksi. 


Kuumia päiviä on riittänyt ja loppua ei vielä ainakaan helleaallolle näy.
Tunnelmat eteläisen Amerikan lämmöstä saavat selvästi laamatkin viihtymään.
Llama Love ♡

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lämmin kiitos kommentistasi jo etukäteen! Se on erittäin tervetullut ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.