perjantai 31. elokuuta 2018

KuvamuistoPienimmäisemme on nukkunut pinnasängyssään jo hyvän tovin, mutta kesällä otin muistoksi muutaman kuvan pikkuvauva-ajan sängystä ennen sen palauttamista mummolan säilöön seuraavaa pientä tuhisijaa odottelemaan. Sänky on meille erityinen, joten kuvamuisto siksikin tärkeä. Perintösänky on sama mikä on ollut käytössä myös vanhemmilla lapsillamme vauvana - ja olenhan myös itse samaisessa koppasängyssä nukkunut aikanani. Alun perin koppa on kuulunut isomummoni vauva-ajan rattaisiin, joten kyseessä on todella vanha ja arvokas esine. 
Kuvia nuorimmaisestamme nukkumassa pienessä turvallisessa pesässään, ensisängyssään, on mukava ihailla myöhemmin. 
Kuvan avulla on myös muutenkin ihana muistella tätä elämänvaihetta juuri tässä huoneessa.


Vanerinen unisieppari on kotimaisen Papurino-yrityksen käsialaa - niin kaunis!

Vinttimme rempan etenemisestä en ole juuri täällä blogissani vilautellut, mutta joskus hivenen suunnitelmia ja unelmia toki tänne tallettanut. Huhtikuusta lähtien olemme kuitenkin nyt pystyneet nukkumaan uudessa makuuhuoneessamme, josta tässä nyt samalla pieni vilautus. (Vanha pylvässänkymmekin on jälleen käytössä, jei!) Vasta nyt olen hiukan aloitellut huoneen sisustushommia, mutta tätä ennen siellä on vain ollut pääasiassa sängyt nukkumista varten sekä monenmoista pussia ja nyssykkää varastoituna. Jahka ehdin, on tarkoituksena somistaa makkariimme vauvalle (vai sanoisinko jo taaperolle) oma soppi sekä meille vanhemmille oma walk-in-closet vaatenurkkaus. 
En malta odottaa, että saadaan huoneesta kaunis & kutsuva ♡.

Iloa viikonloppuun ja syyskuun alkuun!

4 kommenttia:

 1. Vau, miten upealta näyttää! Tunnelmallinen ja kutsuva makuuhuone, lisäkuvia odotellessa. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaunis kiitos ♥. Ehdottomasti laitan kuvia jahka jotain kuvattavan arvoista tulee(!) Kunpa vuorokaudessa olisi lisätunteja ihan vain omille (sisustus)puuhille ;)

   Poista
 2. Suloinen korisänky ja niin seesteisen näköinen huone <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana Eerika! Korisänky on todella rakas. Kaunista syyskuun alkua ♥

   Poista

Lämmin kiitos kommentistasi jo etukäteen! Se on erittäin tervetullut ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.