maanantai 15. toukokuuta 2017

Classic Style

Postaus toteutettu yhteistyössä Instrumentariumin kanssa.
 (Kuva: Annieveliina)

Blogger's Inspiration Day -tapahtumassa pääsin kokeilemaan tämän kevään silmälasimuotia, jonka teemana tällä kertaa oli menneiden vuosikymmenten klassikkokehykset. Kehyksiin voi tutustua täällä TrendWalkilla paremmin. Tämä Heritagen Spectacles of time -mallisto onkin siis koottu kehyksistä, jotka ovat ajattomia eivätkä koskaan poistu muodista. Nykypäivänä kunnioitetaan vanhaa ja näistä kehyksistä nostalgia todellakin huokuu mukavasti ja trenditietoisesti.

Aikamatkalla blogiystävien kanssa! :D
(Instrun kuvat: Sanni Riihimäki)

Omat kuvissa näkyvät kehykseni edustavat 1960-luvun jokseenkin maskuliinistakin suorakulmaista tyyliä. Pidän lasien tuomasta selkeydestä, joka luo asiallisen siistin ja huolitellun ilmeen kaikin puolin sekä sopii hiukan koristeellisempaankin vaate/korupukeutumiseen. 60-luvulla laseista karsiutuikin turha prameus ja yksityiskohdat, jolloin tilalle tuli geometrisuus. Näistä suorakulmaisista kehysmuodoista syntyi uusi klassikko, joista itsekin pidän aina vain ;). Silmälasitkin toimivat kyllä niin loistavana asusteena; niillä saa hyvin viimeisteltyä tyylin kuin tyylin! ♥

****
Blogger's Inspiration Day ja illan Blog Awards olivat jälleen mieleenpainuva kokemus. Päivästä jäi käteen mukavia muistoja - ja tässä niistä yksi kuvamuistona eli yhteiskuva meidän useimpien paikallaolleiden sisustus-lifestylebloggaajien kesken.
(Ja nyt kun katsoo kuvaa, ja vertaa ylempiin, niin johan lasit tekis itsellekin asukokonaisuuteen ilmettä lisää!)

(Kuva: Henri Ilanen)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lämmin kiitos kommentistasi jo etukäteen! Se on erittäin tervetullut ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.