lauantai 25. huhtikuuta 2015

Söpöilyä yllin kyllin ♥

(Käsipeilitaulu - Colore. Balettitauluteksti netistä tulostettu ja loput hyllyn jutut itse tehtyjä.)

Meän neitokainen (7,5v) pitää edelleen vaaleanpunaista suosikkivärinään, ja se kyllä tuleekin hyvin ilmi täällä tytön puolella lastenkamarissa ;). Tykkään kovin itsekin kyseisestä hempeästä väristä ja olen iloinen, että "pinkkikausi" on kestänyt näinkin pitkään. Kun tämä söpöstelyvaihe tytöllämme menee ohitse, on kaiketi kehiteltävä jokin paikka/kolo kotiimme näille vaaleanpunaisille suloisuuksille... Pojillekaan kun kyseistä väriä ei oikein osaa laittaa - ja tuskin saisikaan, hehe ;).


Oikein söpöä täällä neidin puolella huoneessa kyllä on, mutta tykkään kovin sen rauhaisasta tunnelmasta. Ihmeen siistinä tyttö pitää puoltaan (sänkyä ei kyllä oikein meinaa pedata), mutta harvemmin yksinään leikkien touhut lattianrajassa enää ovatkaan. Toki sitä voinee myös selittää osin perheen kuopuksen innokkuus siskon leikkeihin... Legoja rakentelee meän tyttökin keskimmäisen ohella paljon ja niillä hän leikkii pääasiassa koulupöytänsä ääressä. Tytön omasta pöydästä (oma vanhani) ei tullutkaan ollenkaan kuvaa (Ikean Hemnes-sarjan valkoisesta kirjoituslipastosta kuitenkin on kyse, ja se sijaitsee näin huoneen ovelta katsottuna heti oikealla nurkassa). On kyllä jonkinasteinen voittajafiilis, kun joku lapsista alkaa olla iässä, jolloin leluja ei enää niin levitellä. Ja vaikka huoneessa vallitsee pääosin (ainakin värimaailmassa) rauha ja harmonia, nukkekodissa puolestaan vallitseekin sitten yleensä aika hävityksenkauhistus. (Toisaalta sekin taitaa olla pienimmän veljen aikaansaannosta...)

 
(Raitapäiväpeitto & v.pun. pitsityynynpäällinen - Sisustus Country Heart, tähtiviltti - Ellos, puputyynyliina - H&M Home)

Nukkeneidit viettävät usein aikaansa tässä vanhassa nukensängyssä, jonka olen ostanut kirpputorilta joskus jo vuosia ennen lapsia.
Kolme-neljä vuotta takaperin sängyssä pötkötteli vielä vauvanukke hoidettavana,
mutta prinsessojen tulon myötä vauvaleikkejä harrastetaan enää leikkimökissä kesäaikaan. 
Talven pimeinä iltoina tuli virkattua näille nukeille pitkästä aikaa mekkojakin. Mukava oli tytön kanssa yhdessä pohdiskella millaisilla värityksillä ja pituuksilla kullekin mekot tehtäisiin. Meillehän on näitä nukkeja "siunaantunut" aikamoinen porukka (tässä siis murto-osa kokoelmastamme) ja vielä muutama tyttönen odotteleekin omaa mekkoaan. (Koukkua ja lankaa käteen vain siis... Ehkä vielä jonain päivänä on aika muotinäytökselle.)

(Lulu-istuintyyny - Niittylä Home)

Neiti haaveilee vuodekatoksesta sänkynsä ylle ja muutamanlaisia olemme netistä katsoneetkin. 
Vielä kuitenkin mietimme hankitaanko sellainen vasta sitten kun tämä huone on ihan vain neidin valtakuntaa.
Sellainen sänkykatos kyllä kruunaisi koko huonesuloisuuden ♥

***
Vappu lähestyy ja niin meän tulevan eskarilaisen synttäritkin. Vielä arvotaan pidetäänkö Minecraft-, Lego- vai kenties esimerkiksi Minion-synttärit. Voiton kaiketi vie pojan ehdoton lempparipeli Minecraft.
Vappua kuitenkin juhlitaan ensin ja simat onkin jo saatu pulloihin asti ;).
Hyvissä ajoin ollaankin ja laitettiinkin kerralla tuplasatsi (16litraa) että saadaan nautiskella tuota sokerilitkua mahdollisimman pitkä ajanjakso :D. Eh-eh. 

Leppoisia viikonlopun päiviä!
-H-

29 kommenttia:

  1. Onpa kaunista ja hempeää :) Erityisen ihana tuo pitsityynynpäällinen. Täällä on vielä simat tekemättä. Kohta tulee kiire :D
    Ihanaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jenna! Tyynynpäällinen on kyllä tosi kaunis. Värikin just nappiin! Nyt ne simat pian alulle. Eihän tuossa loppujen lopuksi mene varmaan ku vartti ;). Aloitus aina kaikessa tuntuu niin vaikealta :D.

      Poista
  2. Niin kaunis huone. Kauniita yksityiskohtia :)

    VastaaPoista
  3. Ihana huone! Tuo talotapetti on todella kaunis ja sopii kaiken pinkin kanssa niin hyvin☺ Kaiholla katselen tuota ihanuutta, kun minulla on vain rakas poika.

    Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Täytyy myöntää, että koitan nyt ottaa tästä vaaleanpunaisesta ajasta nyt kaiken irti ♥ Pian tämän väri aika kuitenkin on ohitse... Ja ainokainen tyttöhän tämä meillä on.
      Sinun täytyy sisustaa itsellesi joku hempeä tila hitusella vaaleanpunaista! ;)

      Poista
  4. Suloinen on huone<3 mistä olet hankkinut tuon ihanan tapetin? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaunis kiitos ♥
      Tapetti on Casadecon Jules et Julie:ta. Tilattu Ranskasta erään paikallisen maalikaupan kautta.
      Tykkään tooooosi paljon tapetista! Toivon niin kovin, että se saisi olla seinässä vielä piiiiiitkään.

      Poista
  5. Niin söpö kuin karamelli ♡ suloisia päiviä Lumimäelle :)

    VastaaPoista
  6. Tämäkin puoli huoneesta on kauniin harmooninen! Suorastaan suloinen ♥ Meilläkin vietetään heti vapun jälkeen tulevan eskarilaisen synttäreitä. Tosin meillä synttäreiden väritys on vaaleanpunainen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon ♥
      Kiva kuulla, että siellä juhlinta jatkuu vapun jälkeen myös! Meillä on omien juhliemme lisäksi yhdet toiset synttäritkin sinä viikonloppuna eli oikein monen päivän putki herkuttelua luvassa :D. Hih!

      Poista
  7. Voi mahoton, miten suloista<3

    Ihanaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  8. Onpa niin kaunista ja suloista! Kyllä tuolla pienen (ja isommankin) tytön on ihana olla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lämpöinen kiitos kauniista sanoistasi ♥ Kyllä tuollaisessa huoneessa varmasti viihtyisi itsekin :D

      Poista
  9. Kiitokset! :D
    Tyynynpäällinen totisesti on kyllä aika inspiroiva ♥

    VastaaPoista
  10. Ihania söpöyksiä ♥ meilläkin vielä juuri 8 täyttäneelle kelpaa vaaleanpunainen mainiosti- mutta ei varmasti ole kaukana ne ajat että maku muuttuu ainakin muutamaksi vuodeksi. Sittenhän siitä vaaleanpunaisesta voi näin aikuisena alkaa tykkäämään uudestaan:D Mukavaa sunnuntain jatkoa teille ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti :)
      Ja voihan se olla (hyvässä lykyssä) niinkin, että tykkää vaaleanpunaisesta läpi elämän!! :D Toki melko epätodennäköistä se on... Toisaalta on kyllä kiva joskus uusiakin tytön sisustusta ja miettiä hänen kanssaan yhdessä toiveidensa mukaan mitä ja millaista seuraavaksi tehdään. Nyt kuitenkin onneksi vielä hyvä näin ♥

      Poista
  11. Ihanalta näyttää 💜 Neidille terkkuja!

    Täällä on kans simat pullotettu, saa nähdä mitä tulee kun (perinteistä poiketen) ensimmäistä kertaa tein Raparperi-inkivääri -simaa 😉

    Mukavaa alkanutta viikkoa teille - vaihteeksi kehnosta säästä huolimatta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ♥
      Vitsit miten kuulostaakin hyvältä tuollainen sima. Nam! Voisin kuvitella joskus kokeilevani tehdä lasten simojen lisäksi juuri jotain aikuiseenkin makuun :)

      P.S. Onneksi sää muuttui lopulta vesisateeksi ja sulatti vanhoja lumia entisestään. Melko harmitus lapsilla iski aamulla kun näkivät, että "talvi" oli palannut. Meillä siis oli lumi maassa aamulla.

      Poista
  12. Voi miten söpö tytön huone. Ihania värejä ja tavaroita.
    Ihana blogi tämä muutenkin, jäin lukijaksi. Tervetuloa vastavierailulle
    Minun blogiini :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaunis kiitos Jaana :)
      Tervetuloa mukaan Lumimäen menoon. Ehdottomasti täytyy tulla vastavierailulle ajan kanssa. Kiitos kutsusta ♥

      Poista
  13. Voi kuinka söpö huone, joka tytön unelma :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Miia! Ja ainakin meän neiti huoneessa viihtyy ♥ ;)

      Poista
  14. ależ słodko, sama bym chciała mieć taki pokoik, uwielbiam biel w połączeniu z różem. http://domzmoichmarzen.blogspot.com/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D Thank you <3 You have such a great taste! I'm so love with those colours also <3 (I translated your comment by using the Google Translator.)

      Poista
  15. Kerrassaan ihana huone! Meilläkin neidin huone on aika prinsessamainen. Nyt on toiveena ollut muuttaa tyyliä ismman tytön näköiseksi vaikka vaaleanpunainen ilme saa vielä jatkua :) Nuo Disney prinsessa on kyllä niin ihania, minäkin voisin niitä enemmänkin hankkia, harmi ettei neiti ole niistä niin innostunut. (äiti on :D)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Laura :)
      Söpöyslinjalla mennään meilläkin niin kauan kuin neiti tahtoo. Nautitaan niin kauan kuin mahdollista. Pian on kuitenkin ohitse tämä aika.
      Animator-nuket on kyllä niin ihania! Meillä tyttö tykkää onnekseni näistä kovin, eikä ihan pelkäksi koristekeräilyksi mene. (Vaikkei sekään huono idea olisi!) :D Ja tulevaisuudessa kun nukkeleikit ovat ohitse niin koristeitahan näistä sitten vain tulee meillekin...

      Poista

Lämmin kiitos kommentistasi jo etukäteen! Se on erittäin tervetullut ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.