lauantai 14. maaliskuuta 2015

G...


... niin kuin GreenGate
{tai 'Great & peaceful hot chocolate moment by myself'}
Tähän taloon on saatu ihan ensimmäiset GreenGate-merkkiset mukit. En oikein tiedä miksi vasta nyt, mutta jotenkin olen vain saanut vuosien aikana vältettyä tutustumisen kyseiseen merkkiin :D. Ehkä yhtenä suurimpana syynä lienee ainakin se etten ole oikein mieltänyt omikseni merkille ominaisia värikkäitä kukkakuoseja yms., joten lähempi tutustuminen on jäänyt.

Kun HomeNORDin Helena otti minuun yhteyttä ja kyseli haluaisinko muutaman GG-uutukaisen itselleni, en voinut uuden malliston nähtyäni muuta kuin hihkua innosta. Nämä uudet herkät ja hillityt sävyt sekä kuviot ovat niin just minun makuuni. Ihastuttavia kerrassaan!


Loppujen lopuksi (minut vähääkään tuntien) tietystikin valinnanvaikeus iski! :D
Ihania uusia kuoseja oli vaikka millaisia. Tovin kauniita astioita liikkeessä pyöriteltyäni päädyin kotiuttamaan nämä kuvien kaakaohetkessänikin nähtävät Liva warm grey & Alba pale grey -lattemukisuloisuudet. Pitsikuvioinen Liva ja hiukan marokkolaisvaikutteinen Alba tekivät minuun nyt suurimman vaikutuksen. Täältä pääset kurkkaamaan mitä "jätin" vielä liikkeeseen ;). 

Lattemukeihin päädyin, vaikken kahvinjuoja olekaan, mutta näistä maistuu niin teet, kaakaot kuin mehutkin ihan yhtä hyvin. Ja mikä parasta: nämä korvattomat lattemukit ovat myös siitä ihania, että niitä voi käyttää esimerkiksi tarjoilukippoina tai vaikka pieninä ruukkuina (esim. yrteille).


Ja kun juuri pääsin kertomasta kuinka niitä kukkakuoseja hiukan karsastan, niin jostain syystä kevät ja GreenGaten kauniit kuosit tekevät ilmeisesti minulle nyt tepposet, sillä tämäkin kuppi täytynee jossain vaiheessa varmasti kotiuttaa... :D

Jos en tosiaan aiemmin ole juuri vilkaisua enempää tutustunut merkkiin, sai tämän kevään mallisto todellisesti huomioni kiinnittymään.
Värimaailma ja kuosit iskivät kyllä nyt oikeinkin lujaa. Eli nyt siis viimeistään osui ja upposi.
Mitenkä teillä muilla? Onko GreenGate merkkinä tuttu? Entä löytyykö teidän kodistanne jo kyseistä merkkiä?
 
Todella kiva uusi tuotemerkkivaltaus HomeNORDilta nämä GreenGatet. Koko heidän GG-valikoimaansa pääset tutustumaan täältä.
[Tällä hetkellä HomeNORDista tilatessa yli 60 euron tilaukset tulevat toimituskuluitta. Niin itse liike kuin verkkokauppa on pullollaan lempimerkkejäni, kuten Tine K Home, Bloomingville, House Doctor, Uashmama jne.]


On ne vaan niin kauniita.

[ Blogiyhteistyö HomeNORDin kanssa. ]


***
P.S. Tarkkasilmäisille lukijoilleni tiedoksi: juu, on meillä vähän siirrelty huonekaluja :D

26 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kyllä ovat! Oikein ihmettelen miten olen onnistunut "välttämään" nämä aiemmin :D

      Poista
  2. Kauniita kuppeja<3 Minulla ei ole yhtään tämän merkin tuotteita, mutta kyllähän niitä aika monessa muussa blogissa on vilahdellut:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kauniita totisesti. Ja tosiaan varmasti näitä näkyy kuvissa - ovat kyllä niin kuvauksellisia ;)

      Poista
  3. Minun sydämen on myöski vieny nuo mukit♥
    Ja katoinki että näytti erilaiselta...se oli tuo uus järkkä...
    Pistähän laajempaa kuvaa kehiin,;teän ihanaa kotia on ilo katsella!!

    Mutta nyt, hyviä öitä Hanna♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä merkki taitaa tosiaan olla oikea sydänten sulattaja ♥ :D
      Täytyy koittaa joku päivä saada otettua pari kuvaa laajemmin tänne näytille.

      Ihanaa viikon alkua!

      Poista
  4. Ostin tänä talvena ensimmät GG:n mukit ja minulta löytyy juurikin nuo kaksi ihanuutta <3 Mallistosta löytyi muitakin suosikkeja ja olen myöhemmin kotiuttanut meille myös muutaman muun ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä maku sulla siis!! :D ♥
      Ja totta vie on minunkin saatava ainakin muutama lisää... ;)

      Poista
  5. Todella kauniita kuvia. Itsellänikin muutama Greengaten muki ja eihän se pahitteeksi olisi yhtään tilata muutama lisää ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihana! ♥
      No sanos muuta. Ei yhtään haittais itseänikään jos meiltä näitä söpöläisiä löytyisi useampia... :D

      Poista
  6. Kyllä ne vain on tyylikkäitä <3 Ja teidän miljööseen sopivat kuin nenä päähän! :-)
    Todella kaunista <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Minnaseni! ♥ Täytyy kyllä myöntää, että kyllä tosiaan sopivat ;)

      Poista
  7. Voi nuo on kyllä niiiin kauniita!

    VastaaPoista
  8. Voi miten kauniisti nuo mukit sopivat teille <3 Ei löydy yhtään GG:n juttuja meiltä. Mutta tuo alba kuvio kyllä houkuttaisi...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaunis kiitos Jenna ♥
      Alban varmasti tosiaan luulisi sopivan makuun kuin makuun ;)

      Poista
  9. Voi miten kauniit kuvat <3 GG:t on niin kauniita ja koukuttavia, varo vain ;) Vuosien varrella niitä on kertynyt ja melko paljon.
    Eilen juuri kotiutui ihana uutuus kuppi. Aurinkoista päivää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! ♥
      Ja juu, täytyy sanoa, että *glubs* taisin jo "polttaa näppini" :D. Täytyy kuitenkin nyt koittaa pitää himotus jotenkin hallinnassa ;). Mutta muutaman ainakin voisin tähän lisäksi hankkia. Toimivat tosiaan niin kivasti myös tarjoilukippoina. Ja lasten muumimukit voisivatkin joutaa jo hiukan taka-alalle ;).

      Poista
  10. Ai että mitä uutukaisia ♥ Meillähän näitä on kerätty jo useampi vuosi ja valikoimasta löytyy sekä niitä kesäisempiä, että näitä harmaasävyisiäkin mukeja.
    Nää uudet harmaat kuosit uppoaa taas kyllä ♥!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla, että GG-keräilijöitä löytyy :). Vitsit miten en ole itse näitä aiemmin "löytänyt" :D. Nyt oli tuosta Liva-mukista myös vaaleanpunainen versio - ja olihan se söpö! ♥ Joten kyllä ne kesäisemmätkin värit taitavat vain ottaa otetta minustakin, vaikka uskonkin, että tulen pidättäytymään näissä hillityissä väreissä vain. Onneksi kuoseja on niin monenlaisia, että nämä hillitytkään värit eivät näytä lainkaan tylsiltä ♥♥♥

      Poista
  11. Usko tai älä, mutta vaikka minäkin noita gg-kupposia olen jo vuosia ihastellut, niin omaan kotiin en niitä ole kotiuttanut. Ainakaan vielä. :D Nuo harmaan sävyt kyllä sykähdyttää, voisin kuvitella ne meillekin...mutta toistaiseksi saavat olla, sillä tiedän että kun niille antaa pikkusormen niin se on menoa ja niiin monenmoisia mukejahan meiltä kyllä jo löytyy ihan liiaksi asti. Noissa mukeissa minua ehkä käytännössä tökkisi just se korvattomuus (ainakin kuumien juomien kans) joten ehkä sekin on jarruttanut ostoa...mutta tosiaankin, niitähän voi käyttää muuhunkin tarkoitukseen!
    Tuo Alva on kyllä kiva kuosi, sitä meiltä kyllä löytyy niin servetteinä kuin keittiöpyyhkeessäkin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nii-in! Meiltäkin löytyy niin paljon (tai ainakin yhden perheen tarpeisiin tarpeeksi) muumimukeja, että kaikkia vaan ei voi keräillä :D (Ja lapsillehan niitä toisaalta kyllä on keräilty, joskos siis jotain tälle äidillekin... Hehe.)
      Toisaalta nyt tuntuu, että muumimukien värikirjona vastakohdaksi olisikin aika ihana kerätä näitä harmaansävyisiä GG-mukeja. Jospa ostaisi kupin aina silloin tällöin ;)
      Itsekin hiukan karsastan korvattomia kuppeja, mutta toisaalta kaakaon ja teen juon aina hiukan jäähtyneinä ja mehut sekä kylmät kaakaot näistä menee nauttia sitten oikeinkin erinomaisesti.
      Ja juurikin tarjoilukulhot mielessäni eritoten nämä valitsin. Ihania ovat ♥♥♥

      Poista
  12. Kauniit mukit ja jotenki sopii teille <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Nämä tosiaan sopivat hyvin tänne meän hiukan maalaishenkiseen kotiin ♥

      Poista

Lämmin kiitos kommentistasi jo etukäteen! Se on erittäin tervetullut ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.