tiistai 10. maaliskuuta 2015

Talvilomaterkut ja -tuliaiset


HiihtoTalviloma on vietetty ja arkeen ollaan palauduttu. Ehkäpä tämä blogikin taas päivittyy hiukan tiuhempaan jälleen ;).
Melkein hävettää myöntää ettei yhtään tullut hiihdettyä koko lomaviikon aikana. (Ne kelit!! Pöh.) Onneksi hiihtokilometrejä kuitenkin on jo tälle talvelle melko hyvä määrä ja vielä ehtii oikein hyvin. Täällä meillä Torniossahan kyllä sitä lunta tosiaan riittää ja tänäänkin saatu taas aimo määrä lisää.

Auton trippimittariin puolestaan saatiin kilometrejä lisää kun päätettiin lähteä kurkkaamaan mitä tuttavaperheellemme kuuluu Oulussa. Niin monet kerrat on ollut mielessä päästä heillä kyläilemään. On myös mukava reissata pitkästä aikaa koko perheen kesken ja muutenkin kiva päästä hiukan muihin maisemiin; kotona kun taidetaan vietettää aikaa ihan tarpeeksi :).


Perjantaina ulkoiltiin kahden perheen voimin Oulun Virpiniemessä hienolla ulkoilualueella - laskettiin mäkeä ja paistettiin makkaraa. 
Sääkin oli mitä parhain!
Lauantaina puolestaan poikkesimme mieheni ja poikiemme kanssa hiukan ostoksilla ja kiertelimme pikaisesti muutamia isompia liikkeitä Oulun laitamilla. Neitimme jäi leikkimään siksi aikaa kyläpaikkaan samanikäisen tytön kanssa.

Ostoksia tehtiin jonkin verran, vähempi tosin sisustukseen, mutta jotain pientä löysin mukaan kuitenkin. (Tottakai!) 
Kuvituksena tässä postauksessa nyt onkin muutamia uusimpia suloisuuksia; Kodin 1:stä Annon mallistosta hauska koppakuoriainen-keittiöpyyhe (jonka laitoin pöytäliinaksi saarekkeen päälle) ja hurmaava puinen sieni. Runkorosmariini bongattiin mukaan Bauhausin Puutarhamaailmasta.
[Kori on TineK:n. Ostettu aiemmin HomeNordista.]

***

P.S. Jos et ole vielä osallistunut kirja-arvontaan, käy pian, sillä sunnuntaina arvotaan!
Kiitos kaikille jo osallistuneille ja lämpimästi tervetuloa uusille lukijoilleni

8 kommenttia:

  1. Joo kyllä sai sukset olla rauhassa meidänkin hiihtolomalla! :'-D Voi tuo runkorosmariini oli jo melkein ostoskorissa kun
    viimeksi Bauhausissa kävin, mutten sitten raskinutkaan, pöh. Ensikerralla se on varmaan jo pakko ostaa, niin ihana se on :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä viikko onkin ollut ilmojen suhteen paljon parempi ja hiihtoa onkin luvassa ♥
      Runkorosmariinia lähdin itsekin sieltä hakemaan ja sen sain! :D (Toki piti vilkaista myös laminaattivalkimoimat yms.)

      Poista
  2. Ihania ostoksia! :-) Ja niin kauniisti kuvattu! :-)

    Tuota katselin itsekin Bauhausissa, mutta entten tentten vielä jäi. Se on kyllä tosi viehättävä :-) Onkohan tietoa kuinka hyvin pysyy hengissä? :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihana ♥
      Kaunis kasvi ja onneksi vielä hyödyllinen ;) En tiedä yhtään miten muilla pysyy hengissä, mutta luulen, että aurinkoisessa paikassa kohtuullisella kastelulla (mullan antaa kuivahtaa välissä) luulisi selviävän. Pitkä talvi sitten varmaan saattaa olla poloiselle liikaa... mutta uuteen pimeään vuodenaikaan on onneksi vielä aikaa! ;)

      Poista
  3. Kivat ostokset ja upeat kuvat!
    Mieki tahon tuomosen rosmariinin!!!!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ja ei ihme, että muutkin tätä himoitsevat; tosi kivannäköinen ja hyödyllinen pikkukasvi! ♥♥♥

      Poista
  4. Nythän meillä parhaimmat hiihtokelit vasta alkaa...hyvin ehdit ladulle! Tulin vinkkaamaan, että blogissani on sulle kiva haaste. Mutta nou ressiä...teet jos/kun jaksat... :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sanopa muuta!! Olet niin oikeassa ♥ Tänään onkin luvassa hiihtoa meillä.
      Ja kiitos vielä haasteesta. Sen kävinkin jo nappaamassa mukaani ;) - ja osittain on jo tehtynäkin. Ihanaa viikonloppua sinne hiukan pohjoisemmaksi!

      Poista

Lämmin kiitos kommentistasi jo etukäteen! Se on erittäin tervetullut ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.