torstai 20. marraskuuta 2014

Päivä ystävän kanssa ♥


Instagramin puolella olen tänään törmännyt useamman muun huonekuusiostoksiin ja sopivasti olin juuri itse kuvannut omaani blogipostaukseen. Hauska sattuma :)
Meillä on viime vuodelta yksi suurempi huonekuusi eteisen viileässä ja viime viikolla nappasin Tokmannilta kaksi lisää (tänne pirtin puolelle laitettaviksi).
Viime vuonna maksoin kuusesta melko suolaiset 25e kukkakaupasta sen ostaessani, mutta nämä olivat nyt Tokmannilla soppeliin vajaan kympin hintaan.
Mahtavuutta! Ja toivoa sopii, että ovat yhtä kiitollisia meilläeläjiä kuin se aiempi yksilö.


Viime viikon lauantaina kävin ystäväni kanssa kiertelemässä paikallisia sisustusliikkeitä. Vierailimme tänä syksynä uudelleen avatussa Country Heartissa Torniossa ja Haaparannan puolelta kurkkasimme uuteen (huikeaan!) liiketilaan muuttaneen HomeNordin sekä ihan uuden sisustusliike Systrarna P:n tarjonnan.
Päivä kului vauhdilla hyvässä seurassa ihanuuksia katsellen ja ostellen - kuinkas muutenkaan ;)

Yläkuvassa olevan pienen Madonna-patsaan ostin Country Heartista, jossa taisimmekin viettää ensimmäisen reilun tunnin rupatellen ihanan omistajattaren kanssa. Hups! :D (Huiskutus vain sinne!)


HomeNordista ostin muun muassa tämän Uashmama-pussukan. (Juu, nyt meilläkin on sellainen!) Täytyy myöntää, että mulla oli aika iso ennakkoluulo näitä kohtaan ja ajattelin ettei ne meidän suht maalaisromanttiseen sisustukseen sovi. Olin kuitenkin ihan väärässä! Tämäkin yksilö on kerrassaan aivan ihana ♥ Huonekuusikin sopii sen sisälle kuin olisi aina siellä ollutkin.
Olen ihan myöhäisherännäinen näiden(kin) suhteen.. Heh.

Näitä varmaan täytyy saada lisää eri väreissä :D
Itse päädyin tällä kertaa tähän harmaaseen, koska olin päättänyt laittaa sen tähän keittiösaarekkeelle ja valkoinen väri (toinen vaihtoehtoni) ei olisi siitä erottunut yhtä edustavasti.


Ihan mielettömän kivoja muuten tuollaiset jo hyvissä ajoin sovitut shoppailupäivät!
Mulla ei ainakaan muuten oikein tule (lue: extempore) hirmuisen helposti/usein päästyä/ehdittyä tms. sisustusliikkeisiin. Kaupungissakin kun käy niin aina sitä pääasiassa hoitaa vain ne normaaliasioinnit - ja nekin mahd. pikapikaa.
Joten ihan täytyi ottaa asiaksi tämä homma ;)
Puhuimmekin ystävän kanssa, että voisihan tämän ottaa vaikka ihan perinteeksi - vaikka aina uuden sesongin alkaessa.

Mutta nyt glögiä ja pipareita.
Ja ehkä miehen kanssa jotain sarjaa tai elokuvaa katsomaan.

Ihanaa perjantaita ja pian alkavaa viikonloppua!

18 kommenttia:

  1. Hieno tuo huonekuusi, eri blogeissa onkin nuita näkynyt! Tokmannilta tekee kyllä aina melko kivoja ja edullisia löytöjä:)
    Tuomoset shoppailu päivät on ihania ja vielä ystävän kanssa, ah!
    Mullakaan ei ole vielä nuita pussukoita, mieki tulen näköjään kaikkien villitysten perässä ;)
    Hauskaa, kun pian on taas viikonloppu käsillä, oikein mukavaa sellaista sinne Lumimäkeen!<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huonekuusi on kyllä tosi kiva kasvi! ♥ Jotenkin niin koruttoman kaunis. Ja passaa juuri tähän vuoden aikaan loistavasti ;)
      Kiva kuulla etten ihan ollut viimeinen tämän jutun kanssa, hehe. Jotenkin tuntuu, että tulen monessa asiassa niin jälkijunassa.
      Haleja Ylitornioon!

      Poista
  2. Ihana blogi sinulla. Homenordin tiesinkin, mutta nuista kahdesta en ollut kuullutkaan :) täytyy ottaa asiaksi ja käydä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Johanna ♥ HomeNord tosiaan on varmaan monelle jo tuttu. Nämä toiset kaksi ovat tyyliltään maalaisromanttisia (ihania!) ja kivijalkamyymälän lisäksi löytyvät Facebookin puolelta ;)

      Kiva kun löysit blogiini ja jätit kommentin!

      Poista
  3. Täällä ilmoittautuu yks jolla ei vielä tuommosta pussukkaa huonekuuselle oo.. Ihmekyllä viimevuotinen kuusi on vielä hengissä ;) pussukka on kyllä hieno ja näyttää sopivan teille hyvin :) Sini on kyllä niin ihana liikkeen pitäjä että pitää aina varata hyvin aikaa kun menee country hearttiin, siellä vierähtää monesti useampi tovi jutustellen ;) ja taas kerran olet näpsinyt niin kauniita kuvia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih! :D Mahtavaa kuulla etten tosiaan olekaan ihan viimeinen näissä "hommissa". En tiedä ovatko muut pussiin juuri huonekuusen laittaneet, mutta muuten olen törmännyt vaikka ja missä ko. pussukoihin.

      CH:n Sini on niiiin ♥ Ihan hämmästyin, kun katsoimme kelloa puodissa vierailun jälkeen, miten se aika oli vierahtänytkin! :D

      Kiitos Maria kivasta kommentistasi!

      Poista
  4. Huonekuusi ja Uashmama on mun lemppareita. Pitäisi kyllä kädydä tuolla hinnalla meillekin hakemassa huonekuusi. Niin kauniin yksinkertainen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ♥♥ Huonekuuset ovat kyllä niiiiin omiaan juuri tähän vuoden aikaan. Hinta oli kyllä mitä mainioin ;)

      Poista
  5. Kiitos vielä ystäväiseni ihanasta päivästä! <3
    Ehdottomasti otetaan tavaksi tuollainen shoppailupäivä. :)

    Mukavaa viikonloppua Lumimäen väelle! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ♥ Kiitos vielä kerran myös itsellesi. Ehdottomasti otetaan uudestaan ;)
      Ihanaa ja rentouttavaa viikonloppua teillekin!

      Poista
  6. Minä ompelin vasta pussukoita juuttikankaasta ja nyt sinne sisään täytyy ehdottomasti saada huonekuusi! Näyttää niin hyvältä!
    Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä Nonna! Itsekin mietin, että juuttikankaasta/tapetista/vahvasta puuvillakankaasta saisi lähes yhtä kivoja tehtyä :) Ja itse asiassa olenkin tämän tyyppisiä tapetista joskus "värkännytkin": http://lumivalkeaa.blogspot.fi/2014/05/jeshmama.html

      Kivaa viikonloppua myös Sinulle! ♥

      Poista
  7. Oi että kuin kauniita kuvia!
    E-R

    VastaaPoista
  8. Oi mitkä kauniit kuvat ja ostokset! Shoppailupäivät on niin ihania ja tarpeen välillä.
    Mukavaa maanantaita:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Hanni ♥ Täytyy myöntää, että tuo shoppailupäivä tuli tosi tarpeeseen. En muista kuinka monta vuotta on välissä viimeisestä kerrasta :D Jaiks! Nyt täytyy korjata tilanne ja pikkaisen useammin ottaa aikaa itselleen - shoppailuunkin ;)
      Ihanaa viikon jatkoa!

      Poista

Lämmin kiitos kommentistasi jo etukäteen! Se on erittäin tervetullut ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.