sunnuntai 2. marraskuuta 2014

H niin kuin Halloween


Halloween-viikonloppu alkaa olemaan lopuillaan ja marraskuukin saatiin mukavasti sen turvin alkuun.
Halloween-juttuja ei ole meillä ollut juurikaan ennen koska sen juhliminen ei omaan lapsuuteni ole lainkaan kuulunut. Nyt kuitenkin kaupat pursuavat kaikenlaista oheiskamaa ja lasten kanssa liikkuessa niitä on ollut vaikea ohittaa ;)


Eipä sillä ettenkö itse ole nyt innostunut näistäkin jutuista lasten ohella - ja varsinkin kun muutavia suht tyylikkäitäkin pikkujuttuja olemme kaupoista löytäneet kotiin asti tuotaviksi.
Muun muassa luurankokäsisalaattiottimet ovat olleet hirmuhauskat :D Niitä on jo käytetty niin itse varsinaisen tarkoituksen sijaan myös varjoleikkeihin, toisten kutittamiseen/yllättämiseen jne. Todella monipuoliset ovat siis - ja lasten mielestä tietysti huikea löytö ;D

[ Salaattiottimet 39kr=4,3e - IcaMaxi ]
[ Pääkallotuikkulyhty 29kr=3,2e - IcaMaxi ]


Ystäväperhe tuli eilen meille viettämään päivää ja juhlimaan näin jälkikäteen synttärisankareitamme, joten halloweeniä juhlistimme siinä ohessa sitten hyvin pienimuotoisesti.
Tai no miten sitä nyt yleensä juhlitaan - meidän tavoin ainakin syömällä (teema)herkkuja :D

[ Halloween-mato/ötökkäsalaatti = Snöre-lakuja ja karkkeja ]

Tarkoituksena oli ehtiä tekemään lasten kanssa myös jonkinlaisia koristeita (esim. origamilepakoita), mutta nyt mentiin tällä kertaa neidin viime vuotisilla lepakkoaskarteluilla, joita kiinnitettiin ikkunoihin paperilumihiutaleiden seuraksi.

 
Bongaa "ylimääräiset" pienet sormet kuvasta(!) :D

Neiti sai kummitädiltään synttärilahjarahaa, jonka hän sitten tuhlasi H&M:ltä löytyneeseen lepakkoprinsessapukuun ;)
Soin tämän onnen hänelle, vaikka pakko myöntää, että ajattelinkin mielessäni puvun olevan vähän "turha". Mutta kerranhan sitä vain pieniä ollaan ja niiiiiiiiiiiin älyttömän innoissaan jostain hauskasta kimaltavasta lepakkohihaisesta mekosta, hih!
Asu päällä hän onkin nyt pyörinyt pari päivää ja hyvä niin. Puku on sen verran reilu, että menee varmasti vielä ensi vuonna (ja ehkä jopa sitä seuraavanakin..).
Niin, ja pakkohan se on myöntää: onhan tuo ihan sievä - voisi olla paljon rumempikin.


Peruskurpitsalyhdyn (sellaisen oranssin värisen keraamisen) ostin Ö&B:ltä (hinta pari euroa), mutta jonka suihkuttelin sprayllä meille minun silmääni sopivammaksi = mustaksi.
Halusin lyhdyn pysyvän oranssina sisältä, jotta valo siitä loistaisi hienosti, joten täytin lyhdyn ennen maalausta rypistetyillä sanomalehden sivuilla.
Hauska naama toivotti ilkikurisen hymynsä kanssa heti eteisessä kaikki meillä viikonlopun aikana vierailleet tervetulleiksi :D

Tällaista pientä siis kuului ja tältä näytti meidän Halloween tänä vuonna.
Koska tämä oli varsinaisesti meidän ensimmäinen virallinen juhlittu Halloween ja olen itse ihan aloittelija tässä pyhässä, niin mielelläni kuulisin juhlittiinko sitä teillä muilla mitenkään?
Ja jos niin miten?


Ja hei(!) Instagramissa seuraajia on jo yli 200 ja täälläkin 300:n kirjautuneen lukijan rajapyykki on ohitettu ihan juuri, joten juhlittavahan näitä hienoja lukuja on. Arvontaa siis varmasti luvassa!! :)
Kiitos teille jokaiselle ihanalle ja lämpimästi tervetuloa uusille!

Suloista sunnuntaita!

8 kommenttia:

  1. Kivoja halloween juttuja ja mukavasti olet ne käsitellyt sisustukseenkin sopiviksi ;)!
    Pikku neiti näkyy olevan tosi innoissaan hauskasta mekosta:)
    Meillä jo lapset nuoria, joten halloweeniä ei sen kummemmin juhlittu.
    Mukavaa sunnuntaita sinne Lumimäelle, meillä täällä Ylitorniolla on maa valkoinen<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! ♥ Kyllä sitä aina kaikkensa tekee, että tällaiset teemajuhlakoristehärpäkkeetkin jollain tapaa miellyttäisivät silmää, haha! :D

      P.S. Ja niin on Lumimäkikin jälleen valkoisena! Yöllä tuprutteli oikein kunnolla. Katsotaan miten pitkään tämä lumi kestää... Ihanaa sunnuntaita!

      Poista
  2. Oooo miten kivoja Halloweenjuttuja! Nuo Salaattiottimet ovat ihan yliveto!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikös vain! ;D Salaattiottimet ovat kyllä juurikin sitä! Hih :)

      Poista
  3. Vautsi, miten hienoja rekvisiittoja halloweeniin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jenni! Nämä on omaankin mieleen vaikka muuten aika tylsä ko. juhlanlaittaja olenkin :D Ehkä sitä nyt on vähän innostunut kun lapset pyytävät ja ovat itse niin innoissaan ♥

      Poista
  4. Tosi kivan teit tuosta lyhdystä!! Ja vitsi miten tuttu tuo tunne, kun lapsi haluaisi jotain ihan älytöntä.. Ja varsinkin silloin kun on saanut omaa rahaa, jolla saisi itse ostaa jotain mitä haluaa.. Silloin on tosi vaikeaa kun yrittää tietty miettiä, että se olisi hyödyllistä ja pitkäikäistä jne., aikuisten mielestä järkevää.. Mutta pitäisi vaan antaa lapsen itse harjoitella kuluttamista, tosi hienoa että "annoit ostaa" tuon lepakkopuvun! :) onhan se hauska ja voin niin kuvitella tytön riemun! :) Meilläkin oli ystäväperhe kylässä, ja oli kyllä tosi kiva vähän koristella kotia ja viettää Halloweenia.. Minusta kaikki pienetkin juhlat ja tapahtumat ovat ihan kivoja pimeään syksyyn.. Ja olen ajatellut, että nyt Halloweenin jälkeen on mukava alkaa odotella joulua. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ♥
      Ja sanopa muuta! Kerrankin otin vähän niin kuin ns. sen toisenlaisen "järjen" käteen ja annoin lapsen ihan itse valita. On toisaalta aika kamalaa, että äiti/isä aina lopulta tekee päätöksen. Eli siis joskus näinkin :D
      Tytön riemu on kyllä ollut ihan älytön puvun suhteen! Joten onneksi annoin periksi, eikä vain ostettu esim. niitä "perusjärkeviä" vaatteita kuten normaalisti.
      Ja tuo on kyllä niin tosi, että näin pimeän aikaan kaikki juhlat ovat enempi kuin tervetulleita! Tekee joulun odotuksestakin hitusen hauskempaa - ja nimenomaan aikakin kuluu juhlien paremmin ;)

      Poista

Lämmin kiitos kommentistasi jo etukäteen! Se on erittäin tervetullut ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.