perjantai 3. tammikuuta 2014

Viime vuoden aarteet

 Vuoden 2013 tärkeimmät, rakkaimmat ja kauneimmat hetket ovat nyt kehystettyinä kuva-aarteiksi eteisemme seinille
- seinille, joihin on kerätty tällaista muistojen maailmaa.
Yksinkertaisia mustavalkoisia kuvia ja simppeleitä vaaleita kehyksiä. That's all I want.
Eteisessä on mukava talvinen tunnelma. Pöytä siirtyi pirtistä joulukuusen tieltä tänne - enkä nyt tiedä tahtoisinko sitä enää palauttaa takaisin vanhalle paikalleen kuusen lähdettyä... Kun sopii niin kivasti tännekin!
 
Huonekuusessa roikkuvat vielä pienet lumihiutalekoristeet, jotka varmaan saavat jäädäkin vielä toviksi.

Väliavautuminen:
pimeä eteisemme on ihan mahdoton kuvauspaikka!
Grrrr.

Meillä vietettiin tänään päivä yöpaidat päällä. Touhuttiin mukavia juttuja yhdessä ja syötiin joulusta jääneitä herkkuja.
Leivottiinpa pakastimesta pois viimeiset joulutorttutaikinatkin.
Kiva olisi jatkaa samalla linjalla, mutta ei auta kuin palata ruotuun. Arki - eskari, kerhot ja muut kutsuvat ;) Alennusmyynteihinkin olin ajatellut ehtiväni vaikka ajatuskin hiukan ahdistaa. Esikoiselle täytyisi kuitenkin löytää uusi ulkopuku ja kuopukselle isompaa perusvaatetta. Keskimmäisen onneksi Joulupukki lahjoi melkoisen hyvin pehmein paketein...

2 kommenttia:

 1. Hei!
  Juuri olen selaillut sinun päivityksiä ja tänne on ihan pakko päästä lukemaan oikein ajan kanssa! Kaunis koti ja niin ihania kuvia. Onko sinulla jossain koottuna nuita ostopaikkoja? Minulla kiinnostaisivat Kemi/Tornion seutu ja Haaparanta, välillä pääsen sielläpäin kulkemaan ja tietenkin kiinnostaa kaupat;) Toinen mistä varmaan vielä tulen sinulta kysymään on nuo Ikean huonekalut ja esim. keittiö, haaveissa keittiöremontti...

  Oikein hyvää alkavaa vuotta 2014 ja tulen lukemaan blogiasi säännöllisesti!

  Sirpa

  VastaaPoista
 2. Sirpa: Hih, tervetuloa! Kiva lukea kauniita sanojasi ♥

  Voih, enpäs olekaan varma olenko juurikaan ostospaikkoja näiltä kulmilta hirmuisesti kertonut. Ja oikeastaan täältä rajan tuntumasta niitä vain tiedänkin ;) Kovin montaahan täällä ei kuitenkaan ole. Itsekin pääasiassa taidan nettikauppoja suosia :D Haaparannalta voinen kuitenkin suositella ainakin Rustaa, Ö&B:tä, Gränsbodenia ja Homenordia. Tampereen Säästötexin huikeasta valikoimasta tekee aina väliin kivoja löytöjä - ja toki on kauppakeskuksen liikkeet.
  Ja kysyä saa aina lisää! Mukava vastailla ja auttaa :)

  Oikein hienoa vuotta myös Sinulle Sirpa!!

  VastaaPoista

Lämmin kiitos kommentistasi jo etukäteen! Se on erittäin tervetullut ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.