keskiviikko 8. tammikuuta 2014

Talvisella piharetkellä suloisessa seurassa

Neidillä oli vaikeuksia valita kuka nukeista (alunperinhän meillä on asustanut parisen vuotta Tähkäpää ja Pocahontas, mutta Joulupukki toi vielä Meridan ja uusimman Disneyn Frozen-prinsessasadun Elsan meille) lähtee äidin kuvausmalliksi piharetkelle. Pocahontasta ei kuulema missään nimessä saanut ottaa, kun oli sen verran tukka takussa...
Onneksi valitsimme kaverikseni lopulta Tähkäpään, sillä neitokaisemme alkoi hiukan dissaamaan vanhempia nukkejaan, kun uudet nuket jouluaattona saapuivat. Kerrankin löysin Pocahontaksen ja Tähkäpään sängyn alta alasti sinne hylättyinä. Ovat kuulema rumia takkutukkia. Että sillä tavalla. Huh.
[Tämä lumisade-efektillinen kuva tuli mulle puhelimeen(!) Googlelta kun tätä postausta kirjoittelin. Ihme maailma!!]
Tähkäpäältä saatiin selvitettyä (ainakin ne pahimmat) takut ja Pocahontas odottelee kiltisti omaa kampaajavuoroaan seuraavaksi. Ehkä pitäisi ottaa vihdoin asiaksi se paljon puhuttu huuhteluainekäsittely, jota käytetään näiden nukkejen ja barbienkin hiusten selvittelyssä/parantelussa.
 
[Kauniisti muuten sopii Tähkiksen silmien väri kuuseen.]
Näitä nukkeja taitaa löytyä varmaan vähintään jo joka toisesta lapsiperheestä :D
Mutta onkos ihme? Lumonnuthan nämä on sekä lapset että äidit.
Eikä täällä meilläkään asustele siis kuin vain yksi leikki-ikäinen tyttö, eikä hänkään toki ihan näin montaa Disney-nukkea tarvitsisi... mutta äidinhän äidinkin keräilyharrastus tämä on :)
Kunpa vain olisi rahaa ja sitä tilaa kerätä kaikki pikkuprinsessat johonkin vitriiniin - hih!
 

Vaatteet olen tehnyt reilu vuosi sitten Tilda-nuken vaatteiden kaavoja isontamalla sopivan kokoisiksi. Kaulahuivin neuloin ja kukan pipoon virkkasin myös itse.
(Koiramme pentuajalta lähes käyttämättömiksi jääneet säärystimet sopivatkin näille neideille hyvin! Koska koiralla on jalkoja neljä, riitti söpösiä säärystimiä siis kahdelle nukelle.)
Neitimme harmiksi näitä ulkovaatteita on vain yhdet, joten siinäpä haastetta tälle äidille väkertää muillekin nukkeprinsessoille omansa :)
Vaikka äkkiähän nämä syntyvät. Tarvitsee vain kipaista kangaskaupasta lisää kangasmateriaalia.
Tein vaatteet fleecestä syystä että "vähän niin kuin sieltä mistä aita on matalin": fleece kun ei purkaannu, joten reunat voi jättää viimeistelemättä. Hehee.
 
Yksi poikanukkekin on jo muuten markkinoilla - nimittäin juuri tämän uuden Frozen-elokuvan Kristoff.
Jos miespuolisia suloisuuksia tulee Disneyltä lisää, luulenpa, että pojatkin meillä saavat vielä omat nukkensa jonain päivänä :D
(Kyseisen elokuvan kävimme lasten kanssa katsomassa heti joulukuussa. Ja olihan se IHANA! Vaikka mie itkinkin varmaan puolet leffan kestosta :D Tosi surullinenhan se oli, mutta onneksi elokuva oli maustettu myös loistavalla huumorilla - pääasiassa hullunkurisen Olaf-lumiukon toimesta.)
[Tänään Torniossa. Luntahan on täällä ollut lähes koko talven - tosin hyvin vaihtelevin määrin.
Melkoisen märät loskakelit täällä kuitenkin nyt on olleet. Loppuviikosta pakkanen sitten alkaakin paukkua oikein kunnolla!]

Lopuksi:
kiitos jokaiselle ihanalle kommenteistanne edelliseen postaukseen! :)
Olen jokaisesta sanastanne kovin kiitollinen.
Kommentithan ovat blogin suola ja niitä on aina mukava saada.
Ne todella piristävät ja kannustavat jatkamaan :D

5 kommenttia:

  1. Miten ihania kuvia ja nätti nukke. Kyllä noilla kelpaa äidinkin leikkiä. Mä joudun vaan tyytymään autoihin ja lentsikoihin. Mutta onneks niistäkin löytyy vaaleanpunaisia :)

    VastaaPoista
  2. Oiiiii, miten kauniita kuvia♥♥♥ Aivan ihania!

    Meiltäkin löytyy Tähkäpää sekä Lumikki. Että osaakin nuket olla kauniita♥

    VastaaPoista
  3. Saga: Kiitos!! ♥ Nämä nuket on kyllä ihan mielettömiä! Täytyy myöntää, että vaikka meillä olisi ainoastaan poikalapsia, voi olla, että silti pari tällaista prinsessaa meiltä löytyisi - vaikka sitten äidin hyllyltä ;)
    Ja tosiaan: jos näistä oikein tykkää, niin ainakin yksi poikanukkehan siis markkinoilta jo löytyy :) Sekin on tosi suloinen! Harmi vain, että sillä on tukka ilmeisesti kovaa muovia :(

    Viivi: Kaunis kiitos! Juu, ei paljoa sievempiä nukkeja enää voi olla! :D Olisipa näitä ollut omassa lapsuudessakin ;)

    VastaaPoista
  4. Ihanat vaatteet Tähkäpäällä! Meiltä löytyy tuo sama nukke :)

    VastaaPoista
  5. Katariina: Kiitos, kiitos! ♥ Tähkäpää on niiiin suloinen :)

    VastaaPoista

Lämmin kiitos kommentistasi jo etukäteen! Se on erittäin tervetullut ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.