torstai 2. tammikuuta 2014

Menneestä ja tulevasta

Uusi vuosi ja uudet kujeet.
No en niistä kujeista tiedä, mutta uusi vuosi kuitenkin ;)
Vuodenvaihteessa blogiini on löytänyt myös muutama uusi lukija - ihanaa!
Lämpimästi tervetuloa joukkoon!
Uudenvuodenaattona ruokailimme ja saunoimme ensin anoppilassa, jonka jälkeen siirryimme perinteisesti katsomaan kotikyläni paljon puhuttua(!) (komeampaa kuin kaupungin järjestämää) ilotulitusshowta.
Päivän päätteeksi menimme vielä vanhempieni luo iltaa istumaan vanhemman pikkusiskoni perheen kera.
Vuosi vaihtui siis hyvin rauhallisissa merkeissä, rakkaiden läsnäollessa ja herkkuja syöden.
Juuri vuodenvaihteeksi saimme myös uuden paksun lumivaipan kaunistamaan jo suht rumaksi sulanutta maisemaa.
Kiva muuten kirjoitella ihan vuoden ekaa postausta ja kurkata sitten sivupalkkiin julkaisun jälkeen,
kun blogiarkistoon "avautuu" uusi lehtinen '2014 - tammikuu'.
Jännittävää!

Mitään erityisempiä lupauksia en ole tälle vuodelle tehnyt, mutta jospa kuitenkin saisin ainakin oman normipainoni takaisin.
Joulu, kastejuhlat ja uusivuosi eivät tainneet juuri jääneitä raskauskiloja liikutella mihinkään. Eh.
Koko perheen osalta oikeastaan sellaisena erityisenä ja ainoana varsinaisena suunnitelmana olisi tälle vuodelle vintin/yläkerran tekeminen valmiiksi - tai ainakin asuttavaksi.... Eiku ai niin(!) ja ne alakerran lattiat - nehän pitäisi myös saada maalattua. Huh. No kaksi suunnitelmaa siis. Niillä mennään. Johan siinä onkin tekemistä, lupausta - ja sitä TOIVETTA kerrakseen.
Asiaan uskoa tietystikään unohtamatta.
Vuoteen 2013 mahtui paljon - ja pääasiassa onneksi hyvää.
Tammikuussa remontoitiin urakalla, helmikuussa muutimme omaan uuteenvanhaan kotiimme ja sain tietää odottavani lasta, maaliskuussa sain ihanan siskontytön=kummitytön, huhtikuu meni raskauspahoinvoidessa, lukuvuoden mittainen sijaisuuteni unelmatyössä päättyi suvivirteen, kesäkuussa reissasin mieheni kanssa kaksin Tanskassa, heinäkuussa kävimme perhelomalla E-Suomessa ja Tallinnassakin pistäydyimme, täytimme mieheni kanssa molemmat 30 vuotta, juhlimme synttäreitämme ja tupareitamme, elokuussa esikoiseni lähti esikouluun ja lokakuussa saimme kolmannen lapsemme, joulukuussa juhlimme joulua kodissamme (lähes koko) lähisuvun voimin ja ihan vuoden lopuksi ennen uutta vuotta kuopuksemme sai vielä kasteensakin.
Paljon mahtui yhteen vuoteen. Monenlaista elämää ja muutosta.
Hieno vuosi takana ja toivottavasti ihan yhtä hyvä edessä!

Paljon olen uutta itsestäni taas oppinut ja tiedän joka päivä paremmin mitä elämältäni haluan; miten haluan elää ja olla.
Tätä se vanhentuminen varmaan tekee - ja hyvä niin!
 
Nyt mieli avoinna kohti tulevaa
- niin blogissa kuin elämässäkin.
 
-Postauksen kuvituksena tällä kertaa pikkuisemme suloiset kastelahjat.-
Suuri kiitos jokaiselle niiden antajalle!

6 kommenttia:

 1. Teillä on ollut kyllä tapahtumarikas vuosi! Täytyy lueskella vanhempia postauksia niin pääsee kunnolla mukaan :) meillekin tuli uudeksivuodeksi lunta mutta pianhan se suli pois. Tänään saatiin taas vähän lunta. Nyt toivon pikkupakkasta niin se pysyiskin vähän pidempään :)

  VastaaPoista
 2. Jane: Juu, täällä on kyllä tapahtunut. Oletettavasti tämä tuleva/alkanut vuosi ei ehkä ole ihan niin tapahtumarikas ;)

  Täälläkin on lauhtunut - lumi kuitenkin pysynyt, mutta pikkupakkasta silti odotellen täälläkin ♥

  VastaaPoista
 3. Ihanasti tiivistetty teidän kulunut vuosi tähän postaukseen kivoine kastelahja-kuvineen. Tuo traktorikoru on erityisen söpö. :)
  On myös ollut iso ilo ja etuoikeus saada olla ollut mukana sinun ja perheesi elämässä ystävänä - kiitos! ♥

  Tapahtumarikasta vuotta toivottelen teille siltikin, vaikka ehkä ihan noin isoja asioita teille tuskin kuitenkaan tähän vuoteen mahtuu, mitä edelliseen... ;))

  VastaaPoista
 4. Marielisa: Hih, kiitos :D Traktorikoru on todellinen ihanuus. Luulen, että se varmaan tulee oikeasti käyttöönkin eikä vain jää rasiaan lojumaan kuten monesti saattaa poikien korujen kohdalla käydä...

  Kiitos Sinulle, että olet ystävämme ♥ On ollut ilo sinut löytää elämääni!

  VastaaPoista
 5. Olipas ihana tuo traktoririipus, osaatko vinkata mistä tuollaisia voisi lähteä etsimään? Jostakin syystä kaikki traktoririipukset mihin olen törmännyt, ovat olleet jotenkin tökeröjä.

  Ensimmäistä kertaa olen blogissasi vierailulla, ja jään lukijaksi :)

  VastaaPoista
 6. Mirka: Kiitos! Se on kyllä tosi suloinen. Ja ei tosiaan ihan helpolla löydy vastaavanlaisia! Äitini on ostanut kyseisen traktoririipuksen Norjan Tana brusta, sieltä sellaisesta hopeapajasta kuin Tana Gull og Solvsmie. Meillä on useampia erilaisia riipuksia samaa sarjaa sieltä. Jos tuonne ihan Pohjois-Norjaan ei ole kuitenkaan ihan heti asiaa :D niin onneksi pajalta löytyy myös verkkokauppa: http://www.tanagullogsolv.com/
  Siellä on toinen toistaan kauniimpia saamelaisaiheisia koruja ja esineitä. Oih! Sivut saa englanniksi ja mitä ilmeisemmin siis toimittavast myös Suomeen :) Jos traktorikorua ei löydy sivuilta, niin kannattaa laittaa heille sähköpostia (ja vaikka blogistani löytyvän kuvan liitteeksi, jotta varmasti oikea koru löytyy) :)

  VastaaPoista

Lämmin kiitos kommentistasi jo etukäteen! Se on erittäin tervetullut ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.