sunnuntai 13. helmikuuta 2011

Ystävänpäivän karppiherkkuja

Vähähiilarisia herkkuja nautiskeltiin tänä viikonloppuna oikein urakalla.

Nyt onkin mukava (ja ihan hyvä) taas olla hetki herkuttelematta :)
Kokeilin tehdä täytekakun karppiohjeella.
Kuorrutteen tein kermasta ja kreikkalaisesta jogurtista.
Suloisen vaaleanpunaiseksi se muuntui elintarvikevärillä.

Kakun väliin laitoin kahta erilaista marjasekoitusta,
joissa ei ollut lainkaan lisättyä sokeria.

Sydänkoristeet taiteilin sulasta 86% tummasta suklaasta
-> pakkasukko auttoi avuliaasti koristeiden kovettamisen kanssa.


Herkullinen siitä tuli, vaikka pohja (kookos- ja soijajauhosta)
ei ollut ihan niin kuohkea ja pehmyt kuin
niissä
oikeissa kakuissa
.Meidät oli kutsuttu mieheni vanhempien luokse ystävänpäivälounaalle
-> niinpä kakku matkasikin hienosti tuplarattaiden alaosassa sinne 45 minuutin matkan.
Hyvin se muuten pysyi kasassa 15 asteen pakkasella!
(Kotimatkalla olikin sitten pakkasta tuosta vielä 10 enempi,
mutta se onkin sitten toinen tarina!)

Teimme mieheni kanssa myös tuskaisessa suklaanhimossa ns. mokkapaloja.
Melkoisen tuhteja suklaapaloja näistä tuli,
mutta sitäkin herkullisempia siis! ;)

Oman palani herkuttelin kermajogurttivaahdolla
(samalla, jolla päällystin täytekakun).

♥ ♥ ♥

Hyvää huomista ystävänpäivää kaikille!

2 kommenttia:

  1. Nyt tunnutaan karppailevan joka blogissa, ja niin täälläkin! Kivan näköisiä herkkuja :) Meillä leivottiin tänään suklaakookoskeksejä ja mustikkapiirakkaa (karppisivustolta ohjeet), oli kyllä namia! Nyt on vähän huono olo.. :D

    VastaaPoista
  2. Miia: Juups, nyt näyttää, että vihdoin on menny karppaus "perille" useammillekin ;)

    Karppiherkkuja on todella vaikka minkämoista - toinen toistaan herkullisempia. Mihin enää tarvitaan vehnäjauhoja ja sokeria? :D

    VastaaPoista

Lämmin kiitos kommentistasi jo etukäteen! Se on erittäin tervetullut ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.