sunnuntai 11. marraskuuta 2018

Joutsenjuhlat


Juhlistimme lokakuun sankareitamme kuun loppupuolella joutsenaiheisilla synttärijuhlilla. Lapsistamme kolmella on syntymäpäivä kahden viikon sisään, joten sekä itseämme että vieraita säästääksemme juhlimme näitä lokakuun lapsiamme kertarysäyksellä. Entiset tuplasynttärit muuttuivatkin siis triplajuhliksi kuopuksemme liityttyä joukkoon vuosi sitten - ja kylläpä meillä vain riittikin väkeä ja vilinää ;).

Juhlien suloisenherkkä joutsenteema valikoitui kuin itsestään, sillä joutsenet ovat viime kuukaudet olleet mielessä päivittäin. 
Tänä syksynä kotimme edustalla joella on nimittäin ollut erityisen paljon joutsenia, joita olemmekin saaneet ihailla syksyn mittaan päivittäin ruokapöydänkin ääreltä - ja laulua kuunnella yömyöhälle.



 Juhlissa monta ihastunutta huokausta keränneet kattaus- ja koristelutarvikkeet ovat paikallisesta Synttärisankari.fi:stä, josta yrityksen takana puuhaava Sanna pyysi minua yhteistyöhön. Meillä onkin Sannan kanssa todella mukava historia, sillä satuimme synnärillä asustelemaan samaan huoneeseen, kun vuosi sitten molemmat saimme kuopuksemme ♡. Ihan hassua miten asiat menevätkin joskus näin :D.

Synttärisankari.fi on uusi toimija alalla ja tarjoaa lastenjuhliin huolettoman ja vaivattoman juhlapalvelun. Tällä palvelulla voi kukanenkin halutessaan tilata lapsensa synttäreille leikittäjän, joka vastaa ja hoitaa juhlaohjelman/leikityksen, huolehtii koristelun sekä tuo juhliin tullessaan myös sovitun teemakattaustarpeiston. (Paketteja on valittavissa erilaisia ja niistä voi tarkemmin lukea lisää täältä.) Tällä hetkellä palvelu on saatavilla Meri-Lapin, Oulun ja Rovaniemen alueella. Leikittäjäpalvelun lisäksi Synttärisankarista löytää myös juhlatarvikekaupan, jota kautta omat tarvikkeet juhliimme saimme.

 

Vaikka mukeja ja lautasia olisi löytynyt myös joutsenkuoseissa, päädyin valitsemaan meille hiukan kevyemmän näköisiä tähtikuvioisia kertakäyttöastioita. Näin joutsenet pääsivät serveteissä (ja muuallakin) paremmin oikeuksiinsa, kun joutsenkuvioiden määrä pysyi maltillisena. Kultaiset tähti- ja kruunuyksityiskohdat toivat teemaan sopivasti mukaan hiukan hohdokasta glamouria ;).

Suuren 22-hengen kakun tilasin Ruotsin puolelta konditoriasta. Kakku on perinteinen prinsessakakku vaniljakreemi- ja vadelmahillotäytteineen (samanlainen meillä oli vuosi sitten kastejuhlassa - toki eri koristein). Tilaan kakun ilman mitään koristeita, jolloin saan itse vapaat kädet koristeluun kotona. Tällä kertaa kakun päälle valikoitui Schleichin joutsenhahmo (löytyi sopivasti lelukorista), kultainen HappyBirthday-tekstikyltti sekä yksi kynttilä jokaiselle sankarillemme puhallettavaksi.


Joutsenviirinauha sekä kauniit joutsenkuvioiset ja kultakoristeiset ilmapallot viimeistelivät juhlatilan teema-asuun. Olen vannoutunut viirinauhalla ja ilmapalloilla koristelija, sillä niiden avulla saa mukavan vaivattomasti näyttävää aikaan. Joutsenpallot keräsivät erityistä ihailua osakseen - ja ovathan ne myös omasta mielestäni kauneimpia ilmapalloja mitä meillä on aiemmin ollut.
 

Keittiösaarekkeelta vieraat saivat hakea kahvin, mehun ja ruokapöydän tarjottavien lisäksi monenmontaa muunlaista herkkua. Suolaisena tarjottavina oli anopin tekemiä lohipasteijoita ja äitini tekemä ruokaisa salaatti kastikkeineen (suurkiitos!). Lapsivieraita ajatellen kokosin puolestaan pienimuotoisen karkkibuffetin, joka tuntuukin olevan melkoisen suosittu ;).



Synttärisankari.fi tarjosi juhliimme myös pientä ohjelmapuuhaa tatuointien muodossa. Valikoimasta löytyi suloisia Djecon eläinaiheisia, joissa oli mukana sopivasti myös muutama teemaan täydellisesti istuva joutsenkuvakin.

Vieraslahjoina jokainen pienempi juhlija sai mukaansa kauniin glitterkruunun sekä pienen lahjapussukan kotimatkan iloksi. Lahjapussiin tein pienen "pähkinän purtavaksi" eli laitoin sinne paperiarkin ja ohjeen oman origamijoutsenen taittelemiseen - sekä lisäksi sujautin pussiin tikkarin ikään kuin matkaevääksi.

***
Tämä joutsenjuhla oli kyllä niin mieleinen itselle ja olinkin lumoutunut koko teemasta koristeluineen kaikkineen.
Lämmin kiitos kaikesta Synttärisankari.fi ja Sanna!
Oli ilo ja kunnia tarjota ystäville ja läheisillemme näin kauniit ja yksityiskohtaiset juhlat ♡.
Syntymäpäiväkemut olivat teemaltaan viimeiseen asti onnistuneet, sillä jokainen juhlavieras lähtiessään sai kuulla ulkona vielä joelta kantautuvan joutsenien iltalaulukonsertin ;).

[ Postaus tehty kaupallisessa yhteistyössä Synttärisankari.fi:n kanssa. Tuotteet saatu bloginäkyvyyttä vastaan. ]

8 kommenttia:

  1. Oi vitsi miten ihana teema! Ja niin kauniit koristeet ja meilettömän herkullisen näköiset tarjottavat. Mä tykkään myös koristella viireillä ja ilmapalloilla, niin ja pompomeilla. Saa nopeasti juhlan tuntua! Onneksi noita ilmapalloja on nykyään kaikissa mahdollisissa väreissä ja kuvioissa!
    Niin ja onnea kovasti sankareille<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Teema oli kyllä yksi suosikeistani tähän asti ♥. Onneksi nykyisin on niin paljon erilaisia koristeita, joista valita :)

      Poista
  2. Oi, miten kauniit synttärijuhlat ❤️ Sinä se osaat järkätä toinen toistaan upeampia juhlia 😍

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaunis kiitos Eerika! Juhlien suunnittelu ja järjestäminen ovat kyllä ehdottomasti yksiä lempipuuhiani ♥♥♥.

      Poista
  3. Ihana teema ja jälleen niin uskomattoman kauniit juhlat, olet kyllä mestari tässä asiassa! <3
    Ilolla katselen kuviasi.
    Onnea vielä lapsukaisille ja mukavaa marraskuuta pimeydestä huolimatta <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos niin paljon ihana Sari! Tämä juhlajuttu on itselle vähän niin kuin sellainen sydämen asia ;)

      Poista
  4. Oi miten ihanasti teille sopi juuri nuo juhlat ❤️ teillä on niin kaunista, kuten aina 😍 Ihanaa päivää teille ❤️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jaana ♥♥♥. Tämä teema oli kyllä ihan täydellinen nyt tähän meidän syksyyn. Ihanaa uuden viikon alkua!

      Poista

Lämmin kiitos kommentistasi jo etukäteen! Se on erittäin tervetullut ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.