perjantai 2. marraskuuta 2018

Hhhhhhhalloween!


On meidän perheen lempijuhlan aika(!) Tai jos ei ihan lempi, niin ainakin juhla on hyvin tasoissa joulun kanssa meidän pojilta kysyttäessä ;).
Pojat ovat ihan innoissaan kaikenlaisista kammotuksista ja hirvityksistä, joten ainakin meidän mielestä on oikeinkin kiva, että tämä juhla rantautui tänne meille Suomeenkin pysyvästi. Ja hyvää juhlassa on myös se, että se katkaisee tätä pitkää, pimeää syksyä mukavasti ennen joulua.


Vuosien varrella teematavaraa (vai sanoisinko ihan halloweenkrääsää, eh) on jo aika mukavasti kertynyt meille. Luurankoja, pääkalloja, kummituksia ja hämähäkkejä riittää lähes joka tilaan ihan ulkokuistilta lähtien - ja kurpitsalyhtyjen valossa on mukava tunnelmoida päivästä iltaan.
Vaikka koristeita onkin aika paljon, koitan nekin laittaa meille esille jollain tapaa hallitusti ettei menisi ihan överiksi. Ja varsinkin poikien huoneeseen pienet hirvitykset sulautuvatkin aika kivuttomasti :D.

Eteisessä meillä on pari pattereilla toimivaa aavetta, jotka käynnistyvät kosketuksesta taikka kovemmasta äänestä pelottelemaan ja meuhkaamaan. Kuopus ei ole ollut moisista otuksista moksiskaan vaan nauraa vain niiden punaisten silmien välkyttämiselle ja riehumiselle. Ja vaikka toiseksi nuorin meillä niiden välittömään läheisyyteen varoo eksymästä (ainakin pimeällä), yritti minut kuitenkin saada kaupasta ostamaan sellaisen aikuisen ihmisen kokoisen hurjan viikatemiehen - joka toki myös välkytteli silmiään, käänteli päätään ja pelotteli kovaan ääneen. 
Huh-hei! Mutta joo, ostamatta tosiaan jäi - ainakin vielä tänä vuonna :D. 
Olishan sellainen toisaalta aika pähee ulkokuistilla vieraita vastaanottamassa - taikka käännyttämässä, hehee.


Tänään katoimme 5-vuotiaan kanssa yllätykseksi koulusta tulijoille pienet halloweenkemut. Vaikka koulussa oli päivän aikana ollutkin jotain omaa juhlimista teemaan liittyen ja huomennakin on luvassa yhdet halloweensynttäribileet, oli kiva laittaa meille kotiinkin ostetut halloweenherkut esille hiukan "juhlallisemmin".

Nyt saunan kautta katsomaan The Nightmare Before Christmas 💀. 
Ja vaikka se kaiketi onkin varsinaisesti jouluelokuva, on meillä kuitenkin tullut perinteeksi katsoa Halloween-kaupungin asukkaiden touhuiluja aina tähän väliin vuodesta. Leffa toimiikin hyvin ajatusten siirtämiseen seuraavaksi pikkuhiljaa kohti joulujuttuja ;)

Hurrrrjaa viikonloppua!

2 kommenttia:

 1. Vau mitä halloween juttuja siellä!
  Hämikset näyttävät aivan oikeilta, huija!! :)
  ukavaa, kun vietätte halloweenia, meillä vietetään vain pyhäinpäivää.

  Mukavia marraskuun päiviä sulle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Näinhän se menee, että lastenjuttujahan nämä yleensä ehkä ovatkin ☠️ 😉. Iloa marraskuuhun! Alkaa yksi vuoden lempiajoista eli joulu 💕.

   Poista

Lämmin kiitos kommentistasi jo etukäteen! Se on erittäin tervetullut ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.