perjantai 2. maaliskuuta 2018

Muutoksen tuulia


Poikiemme huoneessa on jo reilun 1,5 vuotta ollut kerrossänky, josta vasta alapeti on ollut käytössä (- keskimmäisellä pojallamme). Veljeksistä vanhimmalla puolestaan on siis ollut tähän saakka oma erillinen sänky, sillä ei ole siitä vielä malttanut luopua.
Tilanteeseen on mahdollisesti nyt kuitenkin tulossa muutosta, sillä poika sai Joulupukilta kauan haaveilemansa legokaapin (eli kaapin legorakennelmilleen ja joka on tähän asti odotellut varastossa), jonka haluaisi vihdoin saada käyttöön. Aika vanhasta sängystä luopumiseen on siis tullut, jotta kaappi saadaan huoneeseen mahtumaan. Legokaappi ei kuitenkaan sovi suoraan sängyn paikalle, joten muutoksia on takuulla järjestykseen luvassa. Kovasti olenkin raapinut päätäni uutta järjestystä pohtiessani, sillä huone ei totisesti ole helpoin sisustettava kolmen oviaukon ja kahden ikkunan vuoksi - - eikä meidän vanhempien siellä vielä majaileva suuri vaatekaappimmekaan auta asiaa kyllä yhtään...


Poikien huone on ollut siis paljon mietteissä ja muutoksen tuulia ilmassa. Fb-kirppikseltä haalin meille kaksi uutta hyllyä, jotka molemmat päätyivät poikien huoneeseen. Toinen hyllyistä itse asiassa näkyikin jo edellisessä postauksessani. Koska talviloma on vihdoin käsillä, aikaa ehkä riittää vihdoin pienelle (tai isommallekin) rymsteeraukselle.
 
Lomaviikolle emme ole suunnitelleet mitään isompaa. Ajatuksena on, että koitetaan keksiä edullisia pikkujuttuja ja tehdä hiukan arjesta poikkeavia mukavia asioita. Päällimmäisinä toiveina lapsilla on ollut päästä elokuviin katsomaan DisneyPIXARin uusinta Coco-leffaa ja käydä esimerkiksi kiinalaisessa lounaalla. Haaveissa on kuulema myös herkutella donitseilla jonakin päivänä ja hiihtämäänkin pitää päästä tietysti laavulle makkaranpaistoon :). Huomenna kuitenkin lähdetään Rovaniemelle synttärijuhlille ja ehkäpä ensi viikolla myös reissataan Ouluun päiväksi.
Mielellämme otamme vastaan lisää ideoita kivalle tekemiselle 🐼.
 
Ihanaa alkavaa viikonloppua
ja lomaa heille, joilla sellainen on!
 ❤

4 kommenttia:

 1. Kivalta näyttää tuo legolipasto! Muutenkin hyvän näköinen huomenna 🙂 Ihanaa lomaa teille ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo legolaatikot ovat kyllä tosi kivoja! Imevät sisäänsä todella paljon pikkulegoja, joita on kyllä kertynyt ajan myötä yksi jos toinenkin ;)
   Ja loma meillä oli aivan ihana! Koitan päästä pian blogiin kirjoittelemaan uutta postausta. Pus!

   Poista
 2. Söpö kaappi <3
  Varmasti oli mieluinen lahja!!
  Kevättalven iloa ja lämpöä ainakin sisällä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tarkoitat varmaan taustalla näkyvää vaatekaappia(?) :D Se on Ikeasta hankittu ja tosi kiva kyllä!
   Uusi legorakennelmille varattu kaappi ei tosiaan vielä näissä kuvissa ole esillä. Loman aikana se tosiaan kuitenkin saatiin huoneeseen ja koitankin pian postailla siitä ja muutenkin uudesta muuttuneesta järjestyksestä! :) Ihanaa viikon jatkoa.

   Poista

Lämmin kiitos kommentistasi jo etukäteen! Se on erittäin tervetullut ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.