tiistai 30. tammikuuta 2018

Leluja luonnonmateriaaleista


Jokainen meistä vanhemmista on varmastikin melko tarkka siitä millaisia ja nimenomaan mistä valmistettuja leluja lapsilleen antaa - ja varsinkin juuri vauvalle, jolla tahtoo mennä asia kuin asia suuhun. Pikku-L sai tuotetestaukseen Kiddexiltä Hevean puru- ja kylpylelun, jotka meiltä saavat kyllä ehdottomasti täydet pisteet ekologisuutensa vuoksi. Hevean kaikki tuotteet on valmistettu luonnonkumista (jota saadaan tietysti kumipuusta), jonka vuoksi ne ovat täysin myrkyttömiä. Hevea itse asiassa tarkoittaakin latinaksi kumipuuta.
Hevean tanskalainen filosofia ekologisuudessa kiehtoo yleensäkin. Tällaisia leluja kyllä arvostamme, ja tuotteiden kaunis ulkonäkö on toki suurena lisäplussana.


Tanskalainen design ilahduttaa silmääni noin muutenkin - eikä nämäkään tuotteet ole siis poikkeus. Ja esimerkiksi tämä siro ja yksinkertaisen kaunis Rubberwood-helistin sopii meidän pienen miehen pikkuiseen käteen juuri täydellisesti. Kauniissa leluissa on myös se etu etteivät ne häiritse niin paljoa silmää, vaikka väliin jäävät lattialle lojumaankin ;). Helistin on myös hyvä purulelu ja ikenillekin oiva vaihtoehto. Helistin on valmistettu niin ikään kokonaan kumipuusta, ja se on käsitelty mehiläisvahalla.


Helistimen lisäksi meille muutti varsinainen suloisuus eli Kawan-ankka! Oikea söpöläinen ja erityisen ihailtu tapaus. Ja kukapa ei yleensä kylpyankoista pitäisi?! :) Ehkä yksi parhaista ankan piirteistä on kuitenkin sen käytännöllisyys ja ehdottomasti mielestäni se, ettei siinä ole lainkaan ns. ilmareikää, minkä vuoksi se pysyy hygieenisenä eikä kerää vettä sisäänsä. Vanhoissa kylpyleluissamme tuo reikä on ja joka kerta kylvyn jälkeen tuskailen sisälle jääneen veden kanssa.

Luonnonmukaisilla ainesosilla värjätystä Kawan-ankasta tuli kyllä kerralla vauvan ystävä, jota nimi Kawan sopivasti onkin suomennettuna. Ankka ei tosiaan jää kylppäriin asustelemaan vaan kulkee vauvan mukana pirttiin leikkeihin; onhan ankasta tosi mukava pitää pikkukätösin kiinni ja hiukan nokkaa maistella ;).

Tästä onkin vauvan kanssa hyvä jatkaa iltaa seuraavaksi kylvyn merkeissä.
Iloista viikon jatkoa!

4 kommenttia:

 1. Voi, mikä pieni suloisuus siellä on <3
  Ihania leluja ja tuo ankka on hauska.

  Mukavia hetkiä pikkuisen kanssa <3

  VastaaPoista
 2. Teillä on kyllä niin suloinen pikkuinen<3
  ja tuo ankka, niin söpö. Tuo on kyllä suuri plussa että ei oo sitä ilmareikää. Mä niin inhoan just sitä vesien puristelua niiden lelujen sisältä.Ja sitten jos se unohtuu niin ne lelut saa melkein viskata roskiin, kun ovat ihan kamalaa möhnää täynnä sisältä. Yäks!!
  Ihanaa viikoloppua teille<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Onhan hän kyllä ihana ♥.
   Ne mömmöt, mitä kylpyleluihin jää sisälle, on kyllä niiiin superällöttäviä. Aina oon miettinytkin miksei ne saa valmistettua reiättömiä(!) :D

   Poista

Lämmin kiitos kommentistasi jo etukäteen! Se on erittäin tervetullut ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.