tiistai 14. helmikuuta 2017

Kevättä ilmassa


Niin se uusi viikko taas on lähtenyt rullaamaan ja tänään vietettiin ystävänpäivää sekä on jo helmikuun puoliväli(!)
Kevään voi jo tosiaan aistia, sillä eilen täällä Tornionjokivarressa sai nauttia auringosta ja peräti +8 asteen lämmöstä! Ihan hurjaa. Pakkaskelejähän tänne tosin jälleen luvattiin, mutta ihana kevätmaistiainen oli kyllä nyt kohdillaan.

 Kotiin en juuri ole kevättä mitenkään erityisemmin laitellut, mutta kevätkukat (kuten tämä perunanarsissi) tuovat aina mukavan keväisen fiiliksen kukinnoillaan. Kukilla yleensäkin huomaan paljon niin sanotusti kausisisustavani. Tykkään kovin perunanarsissin simppelistä ilmeestä, mutta sen tuoksu tuntuu väliin ehkä pistävän nenään turhankin voimakkaasti. Hurjan pitkiksi tämän yksilön varretkin venähtivät, ja ehkä ne voisikin leikkoa pian maljakkoon jatkamaan.

Kevät ja kesä(kin) ovat kovasti nyt mielessä ja monenlaisia suunnitelmia on ilmassa. Ihanan palan kesää ja ystävyyttä saimme nauttia viikonloppuna, kun kävimme tyttäreni ja hänen ystävänsä kanssa katsomassa uusimman Onneli & Anneli -elokuvan (Salaperäinen muukalainen). Elokuva oli jälleen hyvin suloinen, hyvä ja hauska, että mieluusti suosittelen sitä kaikille. Tykkään muutenkin suosia eritoten näitä kotimaisia tuotantoja.


Orthexin mittasarja-arvontakin päättyi, ja voittajaksi Onnetar arpoi
Julia Häkkäsen.
Kannatti kyllä osallistua kahdella arvalla :) (Voittajaan saatu yhteys FB:n kautta.)
Kiitos kaikille arvontaan osaaottaneille! Teitä oli tosi paljon. Oli tosi mukava myös lukea mitä kaikkea leipoisitte, nam!

♡ Ihanaa ystävänpäivän iltaa

1 kommentti:

Lämmin kiitos kommentistasi jo etukäteen! Se on erittäin tervetullut ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.