maanantai 30. tammikuuta 2017

Väriläiskä


Viikonloppuna ehdin hiukan kuvailemaan (pitkästä aikaa!). Tuntuu, että valoisa aika on pidentynyt hurjasti kuukauden alusta - ja toki pidentynythän se jonkin verran onkin. Ja miten erityisen ihanaa onkin kunnon valossa kuvata! Kuvien laatu on suorastaan hyvä jopa omasta mielestäni :D. Olen superiloinen, että vuoden pimein aika on taas selätetty. Tervetuloa kevät ja valoisuus!


Poikien huoneen hauska väriläiskä on vanha paripulpetti, joka odotteli navetassa ulkovarastossamme muutaman vuoden ennen sisälle pääsyä. Viime vuonna loppukesästä, kun päätimme luopua isosta makkaristamme/työtilastamme, saimme pojille vihdoin oman huoneen ja paripulpetillekin sen kauan kaivatun tilan. Pulpetin turkoosi väri on suorastaan herkullinen, eikä sitä hennonnut lähteä muuttamaan. Pulpetin kannet puolestaan olivat alunperin räikeän punaoranssit, mutta kalkkimaalilla (ja vahalla) ne käsittelin huoneeseen sopivammaksi. Pulpetin sisältä löytyvät pikkutouhuajien piirustusvälineet ja värityskirjat sekä palapelit. 

Tässä huoneessa asustaa tosiaan 7- ja 3-vuotiaat poikamme, joista nuorempi majailee kerrossängyn alapedissä - ekaluokkalaisemme puolestaan nukkuu vielä vanhassa sängyssään. [Kuvia siitä muun muassa täällä.] Poika ei hennonnut vielä omasta sängystään luopua, mutta onneksi huone on sen verran tilava, että ainakin toistaiseksi voi se vielä siellä olla.
Poliisiauto on kuopuksen päristelymenopeli ja poliisikypärän ostin Lontoon tuliaisena suosittuun poliisi- ja rosvoleikkiin. Täytyy todeta etten muista nähneeni niin suuria, kirkkaita ja onnentäyteisiä silmiä, kun pieni kypärän ensi kerran näki ♥. Eli kyllä oli mieluinen tuliainen!

 Ja niin kello lähenee jo puolta yötä. Yöpuu kutsuu ✩.
Värikästä tammikuun viimeistä!

20 kommenttia:

  1. Ihana pulpetti ja tuo todellakin väriä huoneeseen ❤ Kivaa päivää 😘

    VastaaPoista
  2. Ihana väriläiskä on kyllä! ❤
    Kauniisti olet myös uudistanut pulpetin ilmettä kalkkimaalilla 😊

    Voitko kuvitella, meillä majailee jemmassa kans yksi paripulpetti, joka on odotellut (aivan liian monta vuotta, jopa sieltä "entisestä elämästä" asti...!!) että pääsisi arvoiselleen paikalle esille. Jokohan ensi kesänä saisin käsiteltyä sen loppuun, heh.
    Onhan se kiva sisustuselementti vaikka lapset meillä on siitä kasvaneet jo ajat sitten ohi ;)

    Ihanaa kun valon määrä todellakin on lisääntynyt ja kevättä kohti mennään.
    Mukavaa alkavaa helmikuuta teille! ❤

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Mari! ♥♥♥
      Toivottavasti postaukseni nyt innosti sen verran, että saisit pulpetin kaivettua esille arvoiselleen paikalle. Ja teillähän tuntuisi nyt hyvin olevan tilaakin, hih :D

      Poista
  3. Ihana väriläiskä! <3
    Muutenkin aivan ihana huone pojilla :)

    VastaaPoista
  4. Onpa suloista! Pulpetti on mahtavan värinen juuri tuollaisena, rauhallisella kansivärillä. Onnen pikkupojat. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, voi kiitos! Kyllä pulpetti on todellinen aarre ja huoneen silmäterä :D

      Poista
  5. Vastaukset
    1. Voi kiitos paljon! Kyllä huonetta onkin yritetty sisustaa mahdollisimman viihtyisäksi ;)

      Poista
  6. Onpa ihana pulpetti ja hyvä, että säilytit värin, sopii niin mahtavasti poikien huoneeseen <3 Muutenkin todella kaunis huone!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaunis kiitos Jenni ♥.
      Olen kyllä tosi tyytyväinen itsekin etten sortunut peittämään suloista väriä. Meinasin jopa jättää ne oranssinpunaiset kannet, mutta ei sentään; niitä ei ole eikä varmaan tule IKÄVÄ! :D

      Poista
  7. Aivan ihana pulpetti ja väri todellakin täydellinen <3 Mun nuorempi tyttäreni on aina rakastanut turkoosia, ja nyt hänen uuteen tulevaan huoneeseensa sitä onkin tulossa pieninä väriläiskinä. Söpö on poikienne huone ja tuo kypärä on aivan varmasti ollut loistava tuliainen! Ihanaa kevään odotusta teille :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos sanoistasi ♥.
      Turkoosi on kyllä ihastuttava väri ja sopii niin pojalle kuin tytölle. Voin vain kuvitella miten ihana huone teidän tytölle on tulossa(!)

      Poista
  8. Tosi ihana lastenhuone! Meiltä löytyy samanlainen pulpetti, mutta ihan huilakanhailakan vaalean sinisenä. Ihanaa, että pulpettinne pääsi vihdoin käyttöön, se on todella kaunis! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Marika! Olen kyllä itsekin niin iloinen, että pulpetti pääsi esille. Kyllä sitä ehdittiin odottamaankin! Ei tämmöisiä vanhoja aarteita sovi piilotella ;) ♥

      Poista

Lämmin kiitos kommentistasi jo etukäteen! Se on erittäin tervetullut ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.