torstai 27. lokakuuta 2016

Monster High Halloween

Yhteistyössä Juhlahumua                       

Tuore 9-vuotias neitokaisemme päätti jättää tänä vuonna varsinaiset kaverisynttärit välistä ja päätyi puolestaan kutsumaan muutaman ystävänsä yökyläilemään ja viettämään hänen kanssaan Monster High Halloweeniä.
Viime perjantaina sitten laittelimme kotiamme omaan halloween-asuunsa ja katoimme pöydän hengen mukaisesti tyttöjen iloksi.


Koska tyttäreni on nykyisin valtavan innostunut jokseenkin kammottavista (ainakin minun mielestäni!) Monster High -nukeista, oli luontevaa yhdistää ne halloweeniin - ja näin väriteemakin muotoutui siis mukavasti itsestään. Vaaleanpunainen ja violetti taitavatkin olla myös sopivasti neidin lempivärit.

Suloiset teemanväriset pahviastiat on hankittu Juhlahumua-nettikaupasta. Mukit saivat hiukan halloweentuunausta osakseen kartongista leikatuilla lepakonsiivillä. Pilleihin tulostettiin koristeiksi MH-kuvat.


Ruotsin puolelta haimme jälleen edullisia irtokarkkeja, ja hyvin löytyikin muodon ja väriensä puolesta sopivia. 
Keksin laittaa karamellit buffettyyppisesti paperipusseihin tarjolle pöydän keskelle. (Ja jääneistä karkeista saimmekin näppärästi seuraavana päivänä koottua tytöille omat kotiinviemispussukat.)
  
 Tarjolla oli myös jokseenkin karmivia herkkuja sormiaivomatosalaatista Monster High -sydämiin. Sydämet ovat ihan irtokarkkihyllynamuja, joihin teimme MH:sta tutun arven mustalla elintarvikegeelillä.
Suolaisena ja täyttävämpänä vastapainona makeapuolelle tarjosimme sormihotdogeja, jotka osoittautuivatkin ällöttävyydestään huolimatta menestykseksi - ja juuri ihan vain tällä ketsuppiveritäytteellä ;).



Lightboxiin hankimme tovin jo mielessäni olleen 'juhlat'-lisäkirjainsetin.
Valotaulu valaisi pimeän tullen mukavasti kynttilöiden ohella, ja se oli kyllä yksi näyttävimmistä pöydän koristeista. Noilla hienoilla symboleilla saa kyllä tosi kivasti koristeltua Lightboxinkin juhlateeman/ajan henkeen sopivaksi :D! 

 

Pirtin nurkan jättihämähäkin kokosin ilmapalloista ja servetin suikaleista. Hämis onkin yksi parhaista halloweenkoristeideoista;
edullinen, nopea sekä helppo toteuttaa ja ennen kaikkea näyttävä(!)
 Ilmapalloilla saa muutenkin helposti juhlantuntua tilaan kuin tilaan. Usein olen laittanut palloja katosta roikkumaan, mutta koska viirinauhat vetivät sen roolin tällä kertaa, jätin pallot koristamaan ja tuomaan juhlailmettä lattioille.
 
Yleisesti juhlakoristelut hoidimme pääosin vanhoilla halloweenkoristeillamme, koska ne sopivasti niin hyvin Monster High -maailmaan. Mutta koska tahdoimme vahvistaa kyseistä MH-teemaamme jo värienkin puolesta, hankimme lisäksi Juhlahumua:sta kimaltelevan glittertähtinauhan.

 

Pimeän tullen ilta-aikaan tunnelma oli kynttilänvalossa vielä kammottavampi ja vakuuttavampi :) kuin näissä valoisissa kuvissani. 
Tunnelma oli koholla myös tyttöjen kesken, ja he viettivätkin kivan illan (ja yön) herkkujen ja mukavien leikkiensä parissa. Yökyläilykemut sujuivat siis odotusten mukaisesti tosi hienosti.

Juhlahumua on luvassa piakkoin lisää, sillä heti sunnuntaina juhlimme esikoisen ja kuopuksen yhteissynttäreitä. Halloweenkoristeet saivatkin hetkeksi siirtyä syrjään laatikkoon ihan toisenlaisen teeman tieltä ;).

***
Pakkasherra on palannut ja lumisadettakin jo saimme hiukan ihastella, vaikkei maahan vielä mitään jäänytkään.
Hyisiä tunnelmia siis niin sisällä kuin ulkona!

P.S. Ja kyllä(!) - meillä on pirtissä uusi järjestys.

17 kommenttia:

  1. Vauh, näyttääpä kivalta ja lapset olivat varmasti ihan haltioissaan moisesta. Täällä kans useammat kekkerit järjestetty, nyt jo niin isoja ettei enää tartte järjestää tai saa :)..miten sen nyt ottaa :) Lapset muistavat ikuisesti nämä ja ihania muistoja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos P! :)
      Ainahan se tosiaan on ihan huippukivaa näitä kekkereitä (niin isoja kuin pieniä) suunnitella ja järjestää. Paras osuus on ehdottomasti tämä koristeleminen ja pöydän kattaus sekä somistus ;)
      Ja kun lapset eivät enää halua äitiä järjestämään juhlia, alan suunnitella partyjä aikuisille! :D Eli *vink*vink* sinne teillekin päin :D

      Poista
  2. Siis WAU! Ihan suu auki luin, olisipa meidänkin tyttö innoissaan tuollaisista kemuista!! Mulla on ihan morkkis, kun en ole ehtinyt laittaa mitään halloweenia.. Kurpitsan ostin kaupasta jos sen saisin koristeltua! :D No onneksi iltapäiväkerho järjestää halloweentouhua ja koulullakin on illalla disco.. :) Aivan upeat koristelut ja tytöillä varmasti ollut ihana yökyläily!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihana! Kyllä oli tyttösillä oikein kivaa.

      Eikä sitä halloweeniä niin kummoisesti varmasti tarvikaan laittaa. Kurpitsakin on jo jotain! Tuohan sekin jo kummasti tunnelmaa. Ja mukavalta kuulostaa teidänkin lasten halloweenmenot. Meillä ei kummempia menoja olekaan nyt ollut, mutta ensi viikonloppuna mennään käymään sukuloimassa, jolloin vähän juhlitaan lastenhalloweeniä lisää.

      Poista
  3. Todella upeat koristelut!
    Voin kuvitella miten innoissaan tytöt olivat :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ♥! Kyllähän tähän teemaan olisi keksinyt vaikka ja kuinka paljon kaikkea kivaa. Toki pieni vierasmäärä hiukan saneli missä menee kohtuuden rajat, hehe :D :D
      Kyllä oli oikein onnistunut iltama/yö ;).

      Poista
  4. Vastaukset
    1. Viesti karkas. Upeet juhlat ja vieraat ja sankari nauttivat varmaan juhlista 💕

      Poista
    2. Kiitos ihanainen! ♥ Oli kyllä oikein kiva juhlia laittaa ja seurata tyttöjen iltaa. Tykättiin selvästi kaikki!

      Poista
  5. Ihan mahtavat juhlat teillä! Tästä sain kivoja ideoita meidän Halloween naamiaisiin myös. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jenni! :)
      Ihana kuulla, jos jotain ideoita sait mukaasi. Toivottavasti teilläkin oli onnistuneet kemut! ♥

      Poista
  6. Onpas teillä ollut mahtavan pelottavat juhlat, kyllä tytöt on varmasti tykännyt.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon ♥
      Ja voi kyllä taidettiin nauttia koko sakki ;)

      Poista
  7. Vau!! Olitpa järjestänyt tytöille mahtavat kestit : )
    Juuri täällä koitan miettiä pääni puhki minkä teeman laittaisin tyttäreni 7-v. synttäreille. Yleensä häneltä on tullut ehdotus, mutta nyt ei mitään... : 0

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaunis kiitos Sanni ♥
      Sopivan teeman keksiminen on kyllä niin kivaa, mutta tosin joskus hiukan haastavaakin :D.
      Meillä lapsilta satelee ideoita kuukausia etukäteen ja vasta loppuvaiheessa muodostuu lopullinen teema (ja täytyyhän siinä itsekin inspiroitua valittuun teemaan). Toivottavasti te vielä keksitte kivan teeman! Suosittelen vaikka kurkkaamaan Pinterestin tarjontaa inspiraatiomielessä. Ja itse olin aikeissa laittaa väliin ihan vain väriteeman, mutta niin vain sitä lapset innostuvat pyytämään aina enemmän :D - ja mukavahan sitä on sitten koittaa parhaansa mukaan toteuttaa, heh.

      Poista

Lämmin kiitos kommentistasi jo etukäteen! Se on erittäin tervetullut ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.