lauantai 25. heinäkuuta 2015

Raitaa keittiöön


En tiedä näyttävätkö nämä kuvat muiden silmään jo turhan syksyisiltä, mutta minun silmää vähän nyt hämmentävät keskellä kesää. Kyllä sitä väriä sen verran kuitenkin kaipaan! Tätä keittiön nurkkaa en juuri olekaan paljoa täällä blogissani vilautellut, mutta nyt sen teen kun on suht uusi mattokin :D. Väriä tästä keittiöosiosta ei tosiaan juurikaan löydy, mutta muuten pirtissämme vallitsee lähes poikkeuksetta jokin tehosteväri hoitamassa koko tilan ilmeen.


Maton tilasin H&M Homesta. Kaipasin tähän jotain, sillä kohta oli piiiiiiitkään ilman mitään, ja jotenkin se näytti liian "paljaalta" omaan silmään. Onhan matto aika simppeli ja väriltäänkin neutraali, mutta mielestäni raitakuvio tuo kivasti ilmetta tilaan. Maton alapuolella on muuten liukuestepinta, joka on kyllä suurta plussaa lapsiperheessä - ja varsinkin, kun tämä kohta on yksi oleellinen kotimme "kulkureiteistä", joten maton päällä on totisesti liikettä.
Täytyy todeta, että värivalinta ei ehkä toimi tässä kohtaa tilaa muutoin kuin ulkonäkönsä puolesta. Saa meinaan matto osumaa jatkuvasti osakseen ruoanlaittopuuhissa jne. Parhautta kuitenkin (osasyy myös pieneen mattoon päätymiseen) on, että maton saa pestyä pesukoneessa pikaisesti puhtaaksi. Ja juu, kyllä se on jo muutamia kertoja koneessa pyörinytkin... Eh-eh. Tämä vain on sellainen - miten sen nyt sanoisi - tapahtumarikas alue ;).

Liitutaulutarraa vedin oveen (joka johtaa työhuone/makkariimme) oven molemmin puolin. Ihan hauska yksityiskohta vaaleassa keittiössämme. Tarrat oveen taisin laittaa muuten jo viime loka-marraskuussa, mutta niin kuin usein käy, on tämäkin tuunaus jäänyt täällä vilauttamatta. Seinästä, jossa ovi on, on ollut haaveissa kaivaa hirret esille näkösälle. Varmuutta kuitenkaan niiden olemassaolosta seinän sisässä ei ole, enkä tiedä uskallanko ottaa riskiä... Auts.


Syksyisistä väreistä mieleeni tuleekin, että kovin tämä aika tuntuu lentävän ja parin viikon päästä jatkuvat taas koulutkin. Miten tämä kesä aina meneekin niin nopeaa? Iltaisin jo hämärtää täällä pohjoisessakin, joten syksy tulee ihan väistämättä pian. Toki niiden hellepäivien osalta peli ei ole onneksi vielä pelattu! :D (Juu, juu. Kyllä ne vielä ehtii tulla...)

Viime postauksen jälkeen olen muun muassa vanhentunut vuodella (ou-nou) ja olemme myös iloksemme saaneet nauttia monien ystäväperheiden vierailuista sekä suhteellisen kauniista säistäkin peräti ♥. Pientä remonttiakin olen saanut tehtyä ja uudistusta raikastusta on saanut osakseen tällä kertaa porstuamme. Instagramin puolella voi kurkata vähän sneak peekiä ;). Lupaan laittaa paremmin kuvia tänne blogiin kunhan saan kuvatuksi.

Pus & kram!

***
P.S. Muistakaa Indiedaysin lukijatutkimus. Saisin sitä kautta hyvin arvokasta tietoa blogiani kohtaan. Jokainen vastannut osallistuu kolmen 100 euron lahjakortin sekä 30 kauneustuotepaketin arvontaan. Lukijatutkimukseen pääset tästä.

30 kommenttia:

  1. Miten upeaa <3 Tuo liitutaulutarra ovessa on kyllä mainio idea. Olen itse pohtinut samaa mutta jääkaapin ja pakastimen oveen. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Liitutaulutarralla on kyllä ihan mahdottoman helppoa antaa kivaa ilmettä helposti(!) sisustukseen - ja varsinkin just tylsiin oviin. Kannattaa muuten sitten kurkkia Ebayn tarjonta: on halpaa! :D

      Poista
  2. Niin kaunista, kuten aina ♡ :-) Ja myöhästyneet onnittelut merkkipäivän johdosta! ♡♡ :-)

    VastaaPoista
  3. Kaunis keittiö täynnä ihastuttavia yksityiskohtia <3 Meillä on keittiössä peräti kaksi saman väristä mattoa :D Onneksi mahtuvat koneeseen pyörimään. On pesty jo aika monta kertaa ;)
    Myöhäiset onnittelut!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ♥.
      Täytyy kyllä todeta, että konepestävät matot on huippu juttu! En oikein enää muita hankkiskaan kovin mieluusti.

      Poista
  4. Voi että on kaunista! Aivan ihania ykistyiskohtia <3

    VastaaPoista
  5. Teillä on niiiin kaunis keittiö♥ Ja ihana uusi matto! Meilläkin on keittiössä raitamatto, mustavalkoinen:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitokset ♥
      Raita antaa mukavasti ilmettä olematta liian katseenvangitsija ;)

      Poista
  6. Kaunista, kuva kun vilauttelit tästäkin kulmasta:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti Kaisa! Kiva, että nämä kuvat otettiin hyvin vastaan, hih! :D

      Poista
  7. Niin kaunis keittiö <3 Ja nämä sun kuvat ovat todella valloittavia <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lämmin kiitos! Samaa tunnustusta voin antaa itsellesi ♥♥♥

      Poista
  8. Voi että,miten kaunis tuo teidän keittiö on!! Pienet matot on kyllä hurjan käteviä kun saa koneessa pestyä.Lapsiperheessä aika suuri plussa=)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ♥
      Ja totisesti konepestävät on ihan ehdottomia! En enää juuri edes muita mattoja katso kuin koneeseen mahtuvia :D

      Poista
  9. Mitä se höpöttelee syksyisistä kuvista, sykyä ei minusta ole nähnytkään. Meillähän se on kovin syksyistä ollut koko kesä, kun ei juuri väriläiskiä ole ollut. Ja pakko sanoa että mie niin tykkään nuista teidän keittiönkaapin ovista. Itse en olisi osannut tuollaisia valita. =) Ja raita matto tuo ihanasti vähän kontrastia niin vaaleaan tilaan. Itse olen myös kurkkinut h&m sivuilla samanlaista. Liitutaulutarraovi on kyllä huippu keksintö =) Kaunis keittiö ja kauniita kuvia <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kaima kommentistasi! ♥
      Ja juu, minusta nämä näytää niin syksyisiltä - ja vähän tylsiltäkin näin värittömänä. Mutta pianhan se syksy on! :D Sitten taas häipyy ne loput vähäisetkin värit pirtistä.
      Matto tuo kyllä kivaa ilmettä, vaikka muuten onkin aika perus. Liitutaulutarra on kyllä oiva keksintö! Ja toi hauskaa kontrastia tähän vaaleuden keskelle.

      Poista
  10. Myöhästyneet onnittelut! Ihanalta näyttää, tuo matto sopii tuohon loistavasti :) Täytyis itsekin miettiä uusia mattoja vähän joka puolelle. Muutenkin niin tunnelmallisen näköistä. Kyllä ne helteet sieltä tulee, mulla alkaa loma vasta tän viikon jälkeen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon sanoistasi ♥
      Nyt totisesti niin sormet kuin varpaatkin ristiin joskos edes sinä saisit kauniit ja lämpöiset lomapäivät!! :)
      Ja hyviä mattoetsintöjä. Nykyään onneksi on tarjolla niiiin monenmoista kaunista ;).

      Poista
  11. Niin ihanalta näyttää :) Värimaailma on aivan mielettömän kutsuva.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaunis kiitos Marika ♥
      Tästä värimaailmasta tykkään kovin itsekin.

      Poista
  12. Hyvältä näyttää tuo matto ja teillä on kyllä ihana keittiö!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! On niin hurjan mukava aina saada teidän ihanien palautetta. Kiva kuulla, että sielläkin tykätään! ♥

      Poista
  13. No jos tytön huone oli ihana niin tää keittiö on jotain kerrassaan mieletöntä. On teillä kyllä ihana koti. Eka oli kateellinen meidön neiti ja nyt minä tuosta kivasta keittiöstä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaunis kiitos Nanni hauskasta kommentistasi! :D Toit hymyn huulille.

      Poista

Lämmin kiitos kommentistasi jo etukäteen! Se on erittäin tervetullut ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.