sunnuntai 1. helmikuuta 2015

(Huone)kuusimetsässä


Helmikuu - se on täällä!
Mieli alkaa tehdä jo hiukan värejä, mutta vielä täällä tuiskuttelee niin lunta ettei todellinen kevät ole oikeasti lähelläkään. Ystävänpäiväksi viimeistään aion kuitenkin ne hempeät vaaleanpunaiset kaivaa esiin, mutta onhan tuohon vielä kaksi viikkoa aikaa. Juu, minut tuntien se aika menee hujahtaen ja tulee pian kiirus! Heh.


 Olin jo siirtämässä näitä huonekuusiamme, jotka ovat kaikki tähän asti olleet erilleen toisistaan sijoitettuina, pois pirtistä kevätsisustuksen jaloista. Pian kuitenkin huomasin asettelevani niitä pirtin sivupöydälle pieneksi rykelmäksi. Aika hauskan näköinen tämmöinen pieni kuusimetsä sisällä.


Näissä kuvissa hyvin yhdistyy kaikki - niin sävyt kuin materiaalitkin - joista pidän eniten. Ja nimenomaan sisustamisessa. Ei varmaan kenellekään lukijalleni uusi juttu :D. Väliin toisaalta hiukan ihmettelen näitä värimieltymyksiäni, sillä olen kuitenkin enemmän kesä- kuin talvi-ihminen. Toisaalta nyt puhutaankin vain sisustamisesta ;).

 Muissa sisustusblogeissa taidetaan jo painaa ihan täysillä keväänmerkeissä ja -sävyissä. Lupaankin, että nämä ovat viimeiset näin talviset kuvat meidänkin pirtistä. House Doctorin tähdet, niin kauniit kuin ovatkin, joutavat nyt tammikuun jälkeen pois. Ehkä sitten kannan vihdoin nämä kuusenikin eteisen viileyteen ja alan pohtia pirtin kevättunnelmia ihan tosissani.


Mukavaa viikon alkua!

28 kommenttia:

  1. Ei vitsit ku sun kuvat on niin kauniita ja valoisia! :) Tosi ihanan näjöistä teillä. :) Mukavaa vikkoa sulle!<3

    VastaaPoista
  2. Ihania kuvia ja ainakin minusta nuo huonekuuset voi olla vielä aivan hyvin esillä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih! Hyvä, että vielä ei kevät paina niin pahasti muillakaan päälle :D.

      Poista
  3. Ihana kuusimetsä :-) Minun piti heittää omani pois, kun aivan nuupahti.. Olisin kyllä voinut pidempääkin sitä pitää! :-)
    Kyllä meilläkin hyvin talvista on vielä, ja talvihan nyt onkin! :-D
    Mukavaa alkavaa viikkoa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Minna.
      Voih, mitenhän se niin nuupahti... (Ensi sesongiksi sitten uusi!) Onkohan teillä liian lämmintä - vai kastelitko liikaa(?) Taitavat paremmin tosiaan viihtyä tällaisissa viileissä ja vetoisissa vanhoissa taloissa - joissa emäntä ei ole liian innokas kastelija :D.

      Ja hyvä, että talvijutut vielä kiinnostaa ♥.

      Poista
  4. Meilläkin roikkuu vielä samaiset House Doctorin tähdet, ehkä ne pitäis jo heivata kaappiin odottamaan seuraavaa talvea :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mahtavaa! :D
      Nuo tähdet ovat kyllä todella kauniita, mutta kyllä minustakin niiden aika alkaa jo olemaan ohitse. Tammikuun ne hyvin menee ja osan ehkä helmikuustakin, mutta luulen etten niitä enää kevätvärien kanssa tykkää katsella, hehe.

      Poista
  5. Ihana kuusimetsä<3 ja tuo tähti on piste ii.n päälle, niin hyvin sopivat yhteen!
    Kaunista siellä ja niin ihanat värit;)
    Täällä sai taas aamulla kaivaa portaat lumen alta!
    Kivaa viikkoa sullekin<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikös vain! Ihan ovat kyllä mahtava ryhmä tuossa. Miksen huomannut sitä aiemmin?! :D

      Lunta tulee jo ihan tupaan asti. Hyvä, että ikkunoista näkee pihalle! Ihan kyllä ihme määrä tänä talvena. Huh-heijaa.

      Poista
  6. Ompa nättiä. Kuuset tuollatavalla ryhmässä näyttävät mielestäni tosi hyvältä. Minullakin tähdet vielä ikkunoissa ja saavat olla vielä koko tämän kuun. Helmikuuhan on vielä talvikuukausi vuodenaikojemme mukaankin...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan huojentavaa kuulla, että turha pitää kiirusta näissä talvijuttujen poislaitossa ♥.
      Meilläkin aina mennään näiden kanssa helmikuulle (puolivälin tienoille), mutta kyllä ystävänpäivänä usein tulee sitten laitettua hiukan väripiristystä ja itse en ehkä osaa enää tähtiä siinä vaiheessa kevätkukkasten kanssa katsella.
      Ja tottavie helmikuu on talvikuukausi! Täällä pohjoisessahan talvi ja -urheilut vasta kunnolla alkavat :D.

      Poista
  7. Yhdyn edelliseen! nythän On talvi!! Hus hiiteen kaikki kiirehtijät :D se on asia mikä blogeissa häiritsee, että aina yriyetään olla askel edellä aikaansa ja sitten ollaankin jo siinä pisteessä että juhannuskoivut nakataan samaan tulern ku kokkokin ja joulukuusi lentää jo välipäivinä veks.. nautitaan näistä meidän sesongeista ja juhlapyhistä kun ne on kerran keksitty! :) joten anna tulla kuule vaan talvisia juttuja ja sillä sipuli :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä hyvä! Kommenttisi on ihan mahtava ♥. Itsekin aina koitan viimeiseen asti olla ostamatta niitä tulppaaneita tai laittamatta muita kevätjuttuja kotiin. Monet kun niitä laittavat jo heti joulun / uuden vuoden jälkeen. (Itse tykkään katsella joulukuusta sinne loppiaiseen / jopa Nuutin päivään saakka.) Itse aina nautin nimenomaan tästä talvisisustamisesta mahdollisimman pitkään - varsinkin kun ulkona se talvi vielä on ja pysyy.
      Ystävänpäivä ja jatkuvasti kasvava valonmäärä innostavat minutkin kuitenkin viimeistään laittamaan loput varsinaiset talvijutut pois ja hakemaan muutaman pienen kevätkukan iloksi. Ja niin sitä sitten vain tulee laitettua hiukan väriäkin pitkän talven keskelle.

      Kiitos vielä kommentistasi, joka oli todella arvokas tähän keskusteluun. Jatkossa tiedän, että muitakin kaltaisiani on! :D

      Poista
  8. Ihanat kuuset ♥ Meillä on tähdet ikkunoissa koko keväänkin- saattaapa olla että niitä on kesälläkin nähty, ilman valoja tosin :) mä tykkään niistä niin kovasti, löytyy jemmasta eri värisiä (pastellisia keväälle jne.) :D valoisaa helmikuuta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ohhoh! :D ♥ Tuo teidän systeeminne kuulostaakin ihan huikean kivalta. Jotkut pastellinväriset tähdet voisin kyllä miekin nähdä ikkunoissa vielä pitkän kevään ajan. Meän harmaat kuitenkin joutavat varastoon. Näyttävät ankeilta auringonvalon ja pastellien seassa, heh.

      Poista
  9. No kiva kun ymmärsit sanomani oikein :) itse olen ehdottomasti sitä mieltä että jokainen vuodenaika/ juhlapyhä ansaitsee olla esillä oman aikansa :) toki monet niistä kuten vappu; - on hyvä esimerkki jonka serpentiiniroskaa ei jaksa kauan katsella tai halloween.. mutta kukin tyylillään ja uskon ettet ole todellakaan ainoa joka pitää talven talvena! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D. Juuri niin sen pitääkin mennä, että oikeaan aikaan nautitaan nimenomaan aina kyseisen ajan jutuista. On mukava kuulla, että lukijoita riittää talvijutuillekin ja ettei yleensäkään kaikki odota meiltä bloggaajilta sitä nopeaa tahtia joka asiassa.

      Poista
  10. Todella hauskan näköisiä noin ryhmänä! <3 Mun piti nakata meidän huonesypressit menemään, kun alkoivat varisemaan. Mielelläni olisin pitänyt niitä pidempäänkin :) Onko nuo pysyneet hyvänä koko talven? Harkinnassa ensi vuodeksi meillekin, en ole koskaan kokeillut. Kivaa viikon jatkoa sinulle <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä vain! Ihmettelen miten en aiemmin tajunnut niitä yhdistää. Sypressit kyllä kuivahtavat, joten itse en ole niitä enää muutamaan vuoteen ostanutkaan sisälle. Huonekuusia en voi muuta kuin suositella. Meillä ainakin täällä pysyvät tosi hyvin. Suurin noista on meillä jo toista talvea. Kasvanut vuodessa huimasti! Pitäisi keksiä miten sen oksistoa kannatella, kun alkavat olla jo niin painavia.
      Huonekuuset tosiaan pitävät viileästä ja niiden multa on aina hyvä antaa kuivahtaa kasteluiden välillä. Syksyllä ostin kaksi pienintä huonekuustamme Tokmannilta, kun niitä sai sieltä edullisesti kympin hintaan. Ensi syksynä varmastikin tulee taas myyntiin - luulisin :).

      Poista
  11. Heippa! P ja pienet Metelinmäen blogista vinkkasi kauniista blogistasi. Ihastuin ja jäin :) Tervetuloa vastavierailulle Villa Muruseen! Ja nuo kuuset on suloisia!
    t.Kaisa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, juuri kävinkin blogissasi kurkkimassa kuka siellä oikein kirjoittelee. Kiva kun P suositteli ja löysit tänne! ♥ (Ja minä sinne sinun "luoksesi"!)
      Kiitos kivasta kommentistasi :).

      Poista
    2. Olen tosi iloinen, että tulit katsomaan blogiani ja jäitkin <3

      Poista
    3. Tottakai tulen kun kutsutaan! ♥ On todella kiva kun tulee uusi lukijoita, joihin vielä pääsee tutustumaan heidän oman bloginsa kautta.

      Poista
  12. Toden totta, mahtava kuusimetsä! Sinulla on ihana blogi ja instatili!

    VastaaPoista

Lämmin kiitos kommentistasi jo etukäteen! Se on erittäin tervetullut ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.