lauantai 7. helmikuuta 2015

Elä(i)mistä


Tänään ollaan tehty suursiivousta kotona - tai no mitä nyt imuroitiin, luututtiin ja pyyhittiin pölyjä. Mulle se kuitenkin tuntuu suursiivoukselta, kun harvoin jaksan/ehdin tehdä niitä kaikkia saman päivän sisään ;).
Täytyy myöntää, että niin ihana ja ilahduttava kuin tuo kevätaurinko onkin, niin sen paljastamat talven ajalta siivoukselta laiminlyödyt kohdat tulevat viimeistään nyt esiin. Jaiks! Ja niitähän taas löytyi enkä kaikkia paikkoja saanut tänään todellakaan puhdistettua.

Eteisen sai myös raivata ihan tosissaan. Kaikenlaiset monot ja luistimet ynnä muut erilaisiin talviurheiluihin tarvittavat asusteet ja vaatteet ovat ihan vallanneet eteisemme ja olen ihan pulassa säilytyspaikkojen kanssa. Huoh.
Ei kai se auta kuin jälleen alkaa käymään kaapit (niin eteisessä kuin pirtin puolella) lävitse, jos jostain saisi lisätilaa. (Nämä on niitä heikkoja hetkiä kun miettii olisiko sitten kuitenkin rakennuttanut ihan uuden talon kaikkine toimivine säilytysratkaisuineen yms...)


Keskiviikkona käytiin keskimmäisen kanssa eskariin ilmoittautumassa. Niin se aika rientää.
Jännittävää miten syksyllä meillä onkin jo kaksi ns. koululaista.
Eilen instaan paljastinkin seuraajilleni, että pääsin vihdoin kokeilemaan uusia suksiani - ja ah miten ihana olikaan hiihtää! Toki säällä oli tässä myös hyvinkin suuri merkitys, sillä ilma oli hyvin lämmin ja kaunis - ihan kuin keväällä.
Täytyy sanoa että keskellä siellä metsän hiljaisuudessa yksikseni, kun katselin auringon lämmittämien lumien putoilevan suurten kuusten oksilta ja kuuntelin omaa sydämen pamppailua, niin pitkästä aikaa oli kunnolla sellainen "Minä olen, elän ja hengitän!" -fiilis. Kuulostaa aika kliseiseltä, mutta jos ei ole pitkään aikaan tuollaista kokenut, niin siltä se todella tuntui :D.
Samaan aikaan, kun mie painatin täysillä onneni kukkuloilla metsässä, hiihtivät mieheni ahkio perässä (nuorimmainen kyydissä) ja keskimmäinen joen jäällä kotimme lähellä olevalle laavulle kaakaohetkelle.


Kuvituksena tänään pientä vilautusta hyllystä, jonka raahasin varastosta pirttiin kuopuksen leikkinurkkaukseen.

Rentouttavaa lauantai-iltaa ja reipasta viikonlopun jatkoa!

Me saadaan huomenna ystäväperhe vieraaksemme ja jonkinlaista ulkoilupuuhaa ja ruokailuhommaa voisin alkaa pian suunnittelemaan.

14 kommenttia:

  1. Niin tuttu tunne tuo, että jos olisikin uusi talo säilytysratkaisuineen yms. Muun muassa kodinhoitohuoneen puuttuminen tympäisee minua aina aika ajoin. Mutta ihania talovanhukset ovat silti <3 Mukavaa launtai-iltaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sanos muuta! Mutta niin se kuitenkin on, että en vaihtais. Sydän on täällä ♥, vaikka tosiaan uusien kotien säilytysjärjestelmät ovatkin kateutta herättäviä ;).

      Poista
  2. Ihastuttava hylly ja kokonaisuus <3 täällä kun tykätään kaikista oksista jne :)

    Mukavaa viikonlopun jatkoa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Itsekin tykkään. Eläimissäkin on kivasti niin harmoniset värit ;). Hauskaa säilyttää muovieläimiäkin ihan noin vain asetelmana.

      Poista
  3. Ihania eläimiä ja ihana oksa maljakossa! Kevätaurinko on ihana, mutta ne pölyt ja liat ei...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Schleichin eläimet ovat kyllä tosi kauniita ja laadukkaita. Ja niitä todellakin ilolla pitää esillä.
      Pölyt ja liat ei kyllä oo kivoja.... ja varsinkaan kun on niin laiska siivoaja! :D

      Poista
  4. Hurmaavat eläimet kaikki sulassa sovussa!
    Karua kauneutta myös lehtikuusen oksassa!
    Lähetän tuulen mukana lupauksen keväästä, mantelinkukkien tuoksua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siellä ne tosiaan viihtyvät hienosti toistensa kanssa - niin jääkarhut kuin lampaatkin, hih.
      Ja kiitos keväisestä tervehdyksestä tuulen mukana ;)! Sellaista kaivataan todella tänne kylmään ja pimeään.

      Poista
  5. Täälä kans pölyt ja liat näky oikein kunnolla auringon sopivasti paistaessa, huoh...aivanko ei olis koskaan siivonu!!!!
    Pistin sälekaihtimia kiinni ;) heti helpotti!
    Ihania nuo eläimet ja lehtikuusen oksat on kauniita<3
    Vietähän kivaa iltaa ja huomista pyhää HoO<3 <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hehe, mulle tuli ihan samat fiilikset... vaikka kai se on myönnettävä ainakin, että hiukan on siivouksessa tullut laiminlyötyä tiettyjä paikkoja.
      Kiitos vielä kommentistasi! ♥

      Poista
  6. Ei se tunnu säilytystila riittävän näin uudessa talossakaan, vaikka kuin muka otettiin extramäärä kaappeja! :-D Tai sitten todella, tavaraa on ihan liikaa...
    Teilläkin uusia kuvioita tulossa syksyllä, kivaa <3 :-)
    Mukavaa sunnuntaita <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Helpottavaa kuulla! :D Hehe. Vaikka kai se voi tosiaan olla niinkin, että mitä enemmän tilaa sitä enemmän tavaraa... Eli kai ne kaapit on aina täynnä on niiden määrä sitten mikä. *Huokaus*
      Syksy tuo tosiaan uusia kuvioita meillekin. Mielenkiinnolla odotetaan, mutta onneksi sinne on vielä puoli vuotta aikaa! :D

      Poista
  7. Mulla kanssa kaappien tyhjennys meneillään kaikesta turhasta.
    Mukavaa sunnuntaita :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitä tavaroiden karsimista ja järjestämistä sais tehdä varmasti ihan joka päivä! Itse teen noin puolen vuoden välein - syksylle ja keväälle ne suurjärjestelyt taitavat aina pääasiassa sijoittuakin. Huh.
      Aina on kiva kuulla, että muuallakin "taistellaan" tavaroiden kanssa :D. Iloa alkaneeseen viikkoon! ♥

      Poista

Lämmin kiitos kommentistasi jo etukäteen! Se on erittäin tervetullut ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.