torstai 25. syyskuuta 2014

Winter is coming

Ihan kuin Valtaistuinpelissäkin ;)


 
Eilen tuprutti lunta oikein kunnolla meille tänne Lumimäelle, mutta jo iltaan mennessä kaunis valkoinen lumipeite oli pelkkää muistoa vain.
Pieni pilkahdus talvesta on poissa ja syksy taas edelleen täällä.
[ Ja sääennusteiden mukaan sää on vain lämpenemään päin. ]
Hassua miten eilen ihan tuntui marraskuulta ja sama tunne oli ilmeisesti myös neidillämme, joka koulusta tullessaan jo ovelta huusi: "Äiti, glögiä!" :D
Vaan eipä ollut meillä glögiä ei... vielä.


Ystäväni ilahdutti meitä tyttärensä kanssa viime viikolla kyläilyllään
Aina kaunis calluna ja suloinen pikkupöllönpalleroinen saapuivat heidän mukanaan meille tuomaan syystunnelmaa.
(Kiitos te ihanat!)
Syksyä en liiemmin ole vielä ehtinyt laittaa kotiin ja syyskukatkin ovat vielä kaupassa... vaikka talvikin jo melkein koputtelee oveen.
Mutta kyllä tässä kai vielä ehtii ;)


Viimeisestä blogitekstistäni tuntuu olevan taas liian kauan. Jotenkin tämä aika vain juoksee niin lujaa.
Kylppäripostaukseni suunnitelmat siis muuttuivat syystä ja toisestakin,
joten ajatukset ovat olleet aika vahvasti kylpyhuoneessa ja sinne valittavissa laatoissa.
[ Lähes ahdistukseen asti niitä saikin pohtia... ]
Valinnat on nyt kuitenkin tehty - ja totta puhuakseni en vieläkään ole täysin varma ja vakuuttunut niistä.
Toivon todella, että kun kaikki on valmista lopputulos puhuisi puolestaan.
Jännittää vain niin kovasti.
Onneksi mies kuitenkin on vakuuttunut, joten ainakin toinen varmasti tykkää (kaiketi), eh.
Puhelimeen tulikin juuri viesti-ilmoitus loppujen tilaamieni laattojen saapumisesta, joten there's no turning back. Jaiks.
Seuraavaksi siis kylpyhuoneesta puhuessani voin toivottavasti jo kertoa/näyttää jotain edistystä.


Iloa loppuviikkoon teille ihanille täältä Lumimäeltä,
joka ei tällä hetkellä luminen olekaan, hih :)

26 kommenttia:

  1. Niin ihana tuo lumikuva ♥
    Mistä tuo kynttilä on? Tuntuu olevan tosi hankalaa löytää valkoisia tuoksukynttilöitä muina kuin vaniljan tuoksuisina..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihana Elisa!
      Hauskaa kyllä, tuo kynttilä on samaiselta ystävältä (jolta sain nyt pöllön ja kukan) joskus aiemmin saatu. Luulen, että hän vielä tähän tulee kommentoimaan sinulle mistä hän sen on silloin aikanaan minulle ostanut :)
      Ja se on kyllä niin totta, että valkoiset tuoksukynttilät on harvassa (paitsi ne mainitsemasi vaniljat). Tuo vihreä omppu on ihanan raikas, mutta mieto tuoksu. Ihana! Itsekin oikeastaan mieluusti kuulisin mistä se on, jotta voisin moisia ostaa meille lisää :D

      Poista
    2. Hyvin arvattu H ! 😊
      Kynttilä on tosiaankin jo ajat sitten ostettu Iittalan kaupasta, Haaparannan puolelta siis, mutta en nyt kuolemaksenikaan muista missä muualla olen myös niihin sittemmin törmännyt...jossain kuitenkin 😉

      Poista
    3. Valkoisia tuoksukynttilöitä kannattaa googlata kuvahaulla. Minulla ainakin on jouluruusun tuoksuinen ja luonnonvalkoinen hunajan tuoksuinen...
      Tässä samalla vielä kiitokset Lumimäelle kauniista blogista, jota olen nyt seuraillut keväästä lähtien. T. Soiku

      Poista
  2. Kauniita kuvia ja tuliaisia ♡ :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Minna! Niiiiin totta ♥♥♥ Kyllä tällaisia vieraita on aina ilo kestitä ;) Hihi!

      Poista
  3. Voihan ihanuus tuota lumipyryä! ♥ Täällä Keski-Suomen tasallakin saatiin jo valkoista taivaalta alkuviikosta, mutta se ei jäänyt edes hetkeksi maahan, yön jäljiltä vain talojen katoille ja autojen peitteeksi.

    ...ja neiti on ihan oikeassa toivoessaan tuollaisella säällä glögiä, kyllä sitä nyt vähemmästäkin... :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lumipyry oli juuri sellainen kaunis ja hyvin talvinen ♥ Sellaista kevyttä ihanaa tupruttelua - valtavan suuria hiutaleita. Harmiksemme se tosiaan suli muutamissa tunneissa pois.Eikä nyt taas ole pakkasista tietoakaan. Voih. Ihmeesti sitä alkoi kaivata talven valkeutta ja rauhaa ;)
      Kiitos Lotta ilahduttavasta kommentistasi :)

      Poista
  4. Hurmaavan eteerinen tunnelma! Lumi...käsittämätöntä hiljaisuutta ja kauneutta ilmassa!
    Lähetän silti vielä korillisen lämpöä täältä etelän auringon syleilystä tummuviin syysiltoihin!
    Nauttikaa elämästä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin totta! Se rauha ja hiljaisuus on parasta mikä jotenkin lumen ja talven tuloon liitän ♥
      Vaikka lumi toi mukanaan kaipuun kauniisiin talvi-/pakkaspäiviin, nappaan silti mielelläni lämpimät syyskelit sieltä etelästä tänne meille pohjoiseen :) Kyllä aruinko saa vielä paistaa ja lämmittää. Syyskuutahan tässä "vasta" eletään ;)
      Ja nautimme kyllä! Samaa toivon Sinullekin ihana! ♥

      Poista
  5. Ihania kuvia! Kyllä se vaalea ohut lumipeite sai mielen niin jouluiseksi saman tien! Ja olo oli jotenkin valoisa ja raikas heti aamusta :)

    Mistä tuo kauniit tuolit tuossa tason edessä on?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sanos muuta! Tai no meillä ei aamulla näkynyt lumesta merkkiäkään enää, mutta kyllä siitä nautittiin se hetki kun sitä oli ♥♥
      Tuolit ovat baarijakkarat ja ne tilasin Kaunis pieni elämä -shopista alehintaan 1,5 vuotta sitten. Tykkään niistä niiiiiin kovin! Tuurilla niitä saattaa olla heillä vielä myynnissä ;)
      Kiitos ihana kommentistasi!

      Poista
  6. Kauniita kontrasteja ja kuvia! Ihanasti sopivat nuo puupintaiset tuolit! :) hei voin niin kuvitella tuon laatta-ahdistuksen.. Mähän olen kans niin hirveä jahkailemaan, etten kykenisi ikinä talon rakentamiseen.. Ihan liikaa päätöksiä tehtävänä. Ja sit mulle tulee melkein aina se epävarmuus, että olisko pitänytkin valita toisin.. Mutta uskon että siitä tulee hieno, koska olette pitkään laattaa harkinneet! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Katriseni ♥ Ja pahoitteluni kun vastauksessani on taas viivähtänyt useampi päivä. Laatta-ahdistus ei ole vielä hellittänyt, mutta kova toivo olisi, että hellittää eikä pahenisi ainakaan kun saadaan ne vihdoin paikoilleen ;)
      Itsekin olen hirmuisen huono tekemään päätöksiä. Outoa kyllä, mutta nämä laatat ovat oikeastaan olleet ensimmäinen murheenkryyni tämän kodin remontissa. Kaikki muut valinnat ovat menneet aikalailla omalla painollaan. Tai olen tiennyt tarkasti mitä olen halunnut, joten se on helpottanut valintoja.
      Kiitos uskosta ;) Toivottavasti voin joskus tehdä kylppäripostauksen valmiista kylppäristä täysin vakuuttuneena ja ylpeänä.

      Poista
  7. Hassua, mutta meillä täällä Keronrannassa ei tullut lunta ollenkaan - niin ne on paikallisia nämä lumikuurotkin näemmä 😉

    Tuo pöllöpalleroinen suorastaan huusi päästä teille! Oli lajissaan viimeinen, joten hyvä että osuin paikalle ja pelastin sen orpoilemasta - se sopii teille niiin hyvin ❤️ tiesin että se pääsee hyvään kotiin!

    Näenkö oikein, oletko ottanut tuon callunan ruukusta sen jalan pois? Näyttää tosi hyvältä noin, pitäisiköhän minunkin ottaa omastani se pois, jotenkin tulee tosi vähän käytettyä koko ruukkua kun se on jotenkin niin 'hankala' malliltaan korkeana 😉 ...vai onko vain eri ruukku samaa sarjaa?

    Niin ja poiketkaa joku ilta neidin kanssa meille glögille, meiltä löytyy vielä viime vuotista satoa parikin purkkia! Itseasiassa fiilistelin yhtenä iltana joulukalenteri-ajatuksissa ja melkein jo lämmitin itselleni mukillisen glögiä - miksi ei voisi!?

    En malta odottaa teidän kylppärin uudistumista - vaikean laattavalinnan edessä kyllä olittekin...ihania vaihtoehtoja kaikki! Mihinköhän päädyitte, hmm.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih! En tiennytkään ettei "siellä etelämmässä" satanut :D Se on varmaan tämä Lumi-nimi, joka vetää täällä valkoista puoleensa ;) Hih!

      Pöllö on todella löytänyt oikean omistajansa. En ikinä sitä hylkää ♥

      Ja en ole ottanut jalkaa pois. Ruukku on tosiaan samaa sarjaa, mutta jalaton vain. Tällä hetkellä itselläkin on se jalallinen pois käytöstä... Enkä itse asiassa nyt edes yhtäkkiä muista missä se on. Onkohan sitä enää... Oliskohan mennyt rikki, hmm..

      En itsekään malta odottaa kylppärin valmistumista. Jännällä kyllä odotan lopputulosta. Hui! :D

      Ja kiitos glögikutsusta! Ihan varmasti tullaan ♥♥♥ Ollaan kuulolla!

      Poista
  8. Voihan lumi, tulipa oikein talvenodotus-fiilis näistä kuvista! Saataiskohan mekin kokea ensilumen riemua parin viikon päästä pohjoisessa?:) Mun vanhemmat asuu siellä teitä pohjoisempana, sieltä tulikin tällä viikolla lumikuvia - olipa yksi iso pihlaja kaatunutkin lumen, lehtien ja marjojen painosta! Lapset odottaa niin kovin lumileikkejä, niin kyllä minäkin. Ja sitä glögiä!;) ps. Pöllönpalleroinen on kyllä tosi ihana :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih! Näitä kuvia on kiva katsella nyt itsekin näin jälkeenpäin. Se oli kyllä jännä tunne, että vaikka kesästä ei ole millään halunnut päästää irti, niin silti lumen tulo ja talven läheneminen tuntuivat hyvältä :) Nyt toki kaikki on pelkkää muistoa, mutta iköhän se pysyvä lumikin vielä jossain vaiheessa saada.
      Ja ohhoh miten paljon sitä lunta sinne vanhemmillesi olikaan tullut! Onkohan heillä vielä lunta jäljellä...(?) En yhtään tiedä missä lumiraja nyt menee. Tai onko yleensä missään päin Suomea lunta tällä hetkellä.
      Toivottavasti pian pääsevät lapset lumileikkeihin ja me (toki lapsetkin) glögin juontiin ♥♥♥ Otan mieluummin pakkasen ja lunta pian kuin pitkän rapakauden... :D
      P.S. Toivottavasti löydät vielä oman pöllösi ;)

      Poista
  9. Oi miten ihania ja tunnelmallisia talvisia kuvia! Huh, kyllä tässä jo kaipaa lunta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sirpa! Lumi tuo tullessaan aina kauneutta ja rauhaa ♥

      Poista
  10. Vitsit, lunta!!!!?!! Mahtavaa, mäkin voisin ottaa pienen lumikuuron päälleni ;). Ihania kuvia taas blogi pullollaan. Olipas ihana palata takaisin blogimaailmaan <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei täällä ole tuon päivän jälkeen enää satanut lunta :( Mieluusti ottaisin kyllä jo nyt pientä pakkasta ja valkoisen kauniin maiseman :D Ulkona alkaa olla niin rumaa nyt kun lehdet ovat puista jo pian kaikki pudonneet - ja näin harmaana päivänä entistä ankeamman näköistä.

      Ja on kyllä niin kiva kun vihdoin kuulee sinusta! Innolla jään odottomaan kun saat blogiin enemmän kuvia uudesta kodistanne ♥
      Kiitos kauniista sanoistasi! :)

      Poista
  11. Kiva blogi löytyi Heinässä Heiluvan- blogin vinkkauksesta :) Kauniita kuvia kauniista kodista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sanna kauniista sanoistasi! ♥ Ja tervetuloa mukaan seuraamaan Lumimäen elämää :)

      Poista

Lämmin kiitos kommentistasi jo etukäteen! Se on erittäin tervetullut ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.