tiistai 10. kesäkuuta 2014

Kesästä nauttimista ♥


Nautittu ollaan mahtavista kesäisistä ilmoista - ihanista helteistä.
Ollaan ihasteltu räystäspääskyjen iloisia lentoesityksiä pilvettömällä taivaalla, hypitty trampoliinillä, nautittu valoisista kesäilloista ja -öistäkin :D Ollaan lämmitelty pihasaunaa ja nautittu sen lempeistä löylyistä auringon jälkeen. Poimittu paaaaaaljon kukkia ja perustettu mansikkapenkkirivi navetan kylkeen. (Ehkäpä siitäkin jo pari mansikkaa ensi kesänä saadaan ♥)
Jätskiäkin on kulunut ja grillailtu lähes joka ruoka. Ja pihapelejäkin ollaan pelattu jo useaan otteeseen :D

 

Kuvista voinee päätellä, että raparperisatokin kerättiin. Kiisseliä heti keitinkin ja loput meni sitten pakkaseen odottelemaan. Mehua voisi ainakin tehdä ja jossain törmäsin myös raparperipikkuleipien ohjeeseen - nam!

Pihapiknikkejä ollaan lasten kanssa pihalle järjestetty ja niiiiin mukavaa on ollut. Syötiin myös ruokakin pihalla muutama päivä sitten ja naurettiin kun takana olevalla pellolla traktori ajoi lantaa samalla. Meillä oli kaikilla niin hauskaa kun "kakka lensi" :D Ääni vain kuului, että "flot, flot, flot"... Näin täällä maalla. Onneksi tuuli oli meille suotuisa eikä tarvinnut hajuhaitoista kärsiä :D


Jotain kesän huonojakin puolia on koettu. Hyttysetkin ovat nimittäin aika hyvin löytäneet tänne ja illalla saakin ennen nukkaamaanlaittamista käydä verhot ja nurkat lävitse. Sähkömailat kyllä on heiluneet! (Koira vain ei niiden ääntä tunnu kamalasti arvostavan...)
En oikein tiedä kumpaa inhoan noissa sääskissä enemmän: niiden ininää vaiko kutinaa, joka seuraa niiden verenimemisen jälkeen? 
Voi kun voisi edes toisen noista ärsyttävyyksistä poistaa! :D

 

P.S. 
Perjantaina tilattiin muuten vintille ikkunat - oujee! Ja huomenna ilmeisesti lähtee eristeet tilaukseen jahka lopullinen kilpailutustilanne on satavarma... Eli pikkuhiljaa sekin projekti saadaan aluilleen. Jänniä aikoja, hui!

Ja aloitettiinpa myös alakerrassa yksi keskeneräinen remppa tässä "in the meantime", joka alkoi senkin verran rytinällä, että oikein seinän palat lenteli (toki ihan tarkoituksella) ja kohta pääsee sirkkelikin maalisudin ohella töihin! Katsotaan saisinko teillekin jonkinlaisen postauksen tästä projektista aikaan. Ehkäpä koneellekin ehtii nyt enempi kun säät tuntuvat vain huononevan ja kylmenevän... Hyvä ettei ihan kuiten räntää lupaa..!

Joten siis sata rautaa taas olisi tulessa... Multakuorman hakuakin olen suunnitellut, jotta saataisin se ihan eka kukkapenkkikin tälle tontille tehtyä. Ideoita ja sitä tekemistä siis riittää.

EDIT 11.6.2014
Ja pistetäänpäs tämä postaus vielä ihan unohtuneeseen haasteeseen mukaan.
Eli siis arjen kuva 2/5 hoidettu!

18 kommenttia:

  1. Mukavia kesäpuuhia siellä ja aikamoinen raparperisaalis!
    Mieki törmäsin raparperi pikkuleipiin netissä ja mietin tekisinkö?
    Toivottavasti ei ala vain räntää satamaan, hui!!
    Tsemppiä kukkapenkkien tekoon ja kivoja hetkiä teille kaikille sinne Lumimäelle<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kesästä ollaan kyllä nautittu kun se meille vihdoin kunnolla suotiin :) Onneksi nautittiinkin, kun se kesä nyt jälleen vietiin pois :(
      Ja toivottavasti totisesti ei räntää sentäs. Kyllä se vähintään +20 ja aurinkoista sais olla koko ajan! (Joskus öisin vois ripsiä sitten vettä...)

      Ostin jo sellaista kinuskikastiketta, jota ainakin itse löytämäni keksiohjeen mukaan kekseihin tuli - joten ehkä siis olen tekemässä :D Hih!

      Kiitos tsempeistä! Vielä kun saatais aikaiseksi haettua se multakuorma :D ... ja ne reunuskivet...ja ja ja :D
      Lämpimämpiä ja aurinkoisia kelejä sinne hiukan ylemmäs!

      Poista
  2. Ihania kesäisiä kuvia <3 Kyllähän tuo eilen jo sitä räntääkin lupaili viikonlopulle, mutta onneksi
    ainakin toistaiseksi sääennustus muuttunut! Todella tylsää kun pitää toppavaatteet olla kokoajan
    hollilla... :-( Mielenkiinnolla odotan postausta rempan edistymisestä :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Minna! Juu, ihan ihme kylmää lupaa. Hui! Toivottavasti pian muuttuis kunnon kesäksi tämä. Lapsetkin ihan hämmentyy kun keskellä kesää pitääkin laittaa tuulivaatteet :D

      Nämä remppajutut varmasti aina kiinnostavat, joten varmaankin täytyy nyt tarttua itseä niskasta ja koittaa teillekin suunnitelmia ja tilannetta vilauttaa. Mieluumminhan sitä vain lopputulosta esittelisi, haha! Mutta tämä projekti ei kyllä varmasti ole tulossa "maaliin" vielä pitkään aikaan...

      Poista
  3. Ihanan kesäisiä ja tunnelmallisia kuvia! <3 Siellä on kaikkea kivaa puuhailua tiedossa :) Mukavaa viikon jatkoa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaunis kiitos Heli! Monenmoista puuhaa tosiaankin. Remppajutuissa ei vaan millään koskaan malttaisi odottaa lopputulosta :D Ihanaa viikon jatkoa myös Sinulle!

      Poista
  4. Ohhoh, teillähän on taas rempparintamallakin tapahtumassa.. Aivan ihania kesäkuvia, ja jestas tuota raparperisaalista!! Ihan naurattaa, kun minä sain ekaan piirakkaan hädin tuskin 10 vartta, ja sitten jouduin odottelemaan pari viikkoa, jotta oli taas kasvanut 10 lisää. Nyt otin maalta mukaan muutaman varren, jotta voin tällä viikolla tehdä taas jotain raparperiherkkua..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pikkuhiljaa taas alkaa rempat jatkumaan. Huh! Pikkuisen hengästyttää jo valmiiksi kaikkia tulevat urakat. Voi kun tietäisi varmasti, että syksyksi kaikki valmistuisi niin varmasti jaksaisi jo paremmin sillä tiedolla ;)

      Ollaan kyllä onnekkaita kun raparperia kasvoi niinkin mahtava pusikko tuossa talon kyljessä! ♥ Vielä maahan jätin pienimmät vahvistumaan, joten lisää varmasti talven varalle vielä saadaan pakkaseen. Ja kyllähän se teilläkin varmasti pian jo kasvaa paremmin. Olen ymmärtänyt, että olisi nopsaan leviävä laji. Raparperi on kyllä herkkua!

      P.S. Kävin sulle kirjottamassa jonku romaanin vissin. Toivottavasti hoksasit :D Hihi.

      Poista
  5. Voi miten kauniita kuvia. Minulle tuli aivan noista kuvista mieleen edesmennyt isoisoäitini ja hänen pihapiirinsä ja maitokärrynsä, kaikki se maaseudun rauha.<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana mielikuva! Olen onnekas kun sen sain sinulle jakaa :D Kiitos mukavasta kommentistasi! ♥

      Poista
  6. Oi miten ihania kuvia, kerrassaan nostalgisen ihastuttavia. Raparperisesonki onkin juuri parhaimmillaan ja kaikki kesän ihanuudet =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! Kyllä omakin silmä lepää tällaisissa maalaiskuvissa :D Raparperi on ♥

      Poista
  7. Ihana kesäpostaus♥ Kauniita raparperikuvia! Tsemppiä hurjasti remppahommiin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Viivi! ♥ Ja tsemppejä kyllä tarvitaan. Huh mikä kesä onkin tulossa!!! Toivottavasti syksyllä sitten kiitos seisoo ;)

      Poista
  8. Moi! Kiva blogi sinulla, ihania kuvia ja kaunis koti! Harmi että löysin vasta nyt (mutta onneksi liityin instaan niin löysin ;)) -alankin kahlailla vanhoja postauksiasi läpi :) Meillä taitaa olla jotain yhteistä, itsekin olen pohjoisesta kotoisin, kolmen lapsen äiti, ja asutaan valkoisessa puutalossa...
    T.johannanna8

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Johanna ja voi miten kiva kun löysit tänne blogiinkin!! :) Oikein lämpimästi olet tänne tervetullut ♥ Ja nyt huomaan tietysti, että sinullakin on blogi - joten kohta siis sinne tutustumaan :)
      Mukava löytää täältä nettimaailmasta samanhenkisiä ihmisiä!! ♥

      Poista
  9. Ihanat kesäkuvat ja ah niin ihania raparperejä!!! Sääsket on kyllä niitä mitä niin inhoan. Niitä tuntuu olevan täällä Turkissakin ja yllätys yllätys meidän perhe tuntuu olevan tosi maukasta sakkia, koska me ollaan ihan täynnä paikamia ja ystävillä sekä heidän lapsilla näkyy ehkä yksi jokaisella (jos sitäkään).
    Tsemppia remppahommiin, laita vaan vähän väliaika kuvia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Laura! ♥ Sääsket on niiiiiiiiin ilonpilaajia! Ärrinmurrin. Mieluummin kyllä ottaisin niitä turkkilaisia yksilöitä kuin näitä oman pihan :D Hih! Ihanaa loppulomaa teän perheelle!
      Kiitos tsempeistä - niitä kyllä tarvitaankin! :D Koitan saada otettua kuvia ja tehtyä jonkinmoisen postauksen ainakin jostain keskeneräisestä... Eh.

      Poista

Lämmin kiitos kommentistasi jo etukäteen! Se on erittäin tervetullut ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.