No vaikkapas uunijuustoa ja juustohampurilaisia!
♥
Uunijuusto painii kyllä (ja kovaa!) samassa sarjassa pannarin kanssa.
Niin helppoa uunissa valmistuvaa herkkua, nam!
Uunijuuston kaveriksi sopii myös esimerkiksi kaneli
- tai lähes mikä vain! :)
***
Hampurilaisen väliin voi sujauttaa vaikka palan erästä minun ja mieheni lempijuustoa:
savustettua chili-paprika-juustoa (Bergader Basils Rauchkäse).
(Löytyy ainakin mm. meän Prismasta ja Cittarista.)
Herkullista viikonloppua!
♥
Herkullisen näköistä!!
VastaaPoistaOnkos tuossa juustossa kovinkin voimakas paprikan maku? Vai maistuuko enemmän chili?
VastaaPoistaHanni: Kiitos, ja herkkuja ovatkin! :)
VastaaPoistaMaanvaiva: Kyllä siinä taitaa kaikki maistua aikalailla yhtä paljon, eli savuisuus, juusto, paprika ja chilin polte :) Suosittelen testaamaan. Parisen euroa maksaa paketti.
Aijaijai...namnamnam
VastaaPoista:)
Nuo molemmat täyttävat niin herkullisilta. Grilli hampurilaiset ovatkin oleett milessäni jo pitkään.
VastaaPoistaEn ole koskaan ikuna maistanut uuni juustoa. Nyt voisi olla hyvä idea testata!! Nappaanpas ohjeen talteen <3
VastaaPoistaTeuvon Kuvat kävi täällä ja toivottaa hyvää juhannustta täältä Noormarkusta www.ttvehkalahti.blogspot.com
VastaaPoistaKikka: Nam, tosiaan!! :D
VastaaPoistaSanna: Ei kun vain grilli kuumaksi :D
Hanna-Riikka: Suosittelen lämpimästi! ♥
Teuvo: Kiva kun piipahdit ja oikein hyvää juhannusta myös sinne Noormarkun suuntaan! :)