perjantai 15. kesäkuuta 2012

Mitä juustoista tänään syötäisiin?

No vaikkapas uunijuustoa ja juustohampurilaisia!
 
Uunijuusto painii kyllä (ja kovaa!) samassa sarjassa pannarin kanssa.
Niin helppoa uunissa valmistuvaa herkkua, nam!
Uunijuuston kaveriksi sopii myös esimerkiksi kaneli
- tai lähes mikä vain! :)
***

Hampurilaisen väliin voi sujauttaa vaikka palan erästä minun ja mieheni lempijuustoa:
savustettua chili-paprika-juustoa (Bergader Basils Rauchkäse).
(Löytyy ainakin mm. meän Prismasta ja Cittarista.)
Herkullista viikonloppua!

8 kommenttia:

  1. Onkos tuossa juustossa kovinkin voimakas paprikan maku? Vai maistuuko enemmän chili?

    VastaaPoista
  2. Hanni: Kiitos, ja herkkuja ovatkin! :)

    Maanvaiva: Kyllä siinä taitaa kaikki maistua aikalailla yhtä paljon, eli savuisuus, juusto, paprika ja chilin polte :) Suosittelen testaamaan. Parisen euroa maksaa paketti.

    VastaaPoista
  3. Nuo molemmat täyttävat niin herkullisilta. Grilli hampurilaiset ovatkin oleett milessäni jo pitkään.

    VastaaPoista
  4. En ole koskaan ikuna maistanut uuni juustoa. Nyt voisi olla hyvä idea testata!! Nappaanpas ohjeen talteen <3

    VastaaPoista
  5. Teuvon Kuvat kävi täällä ja toivottaa hyvää juhannustta täältä Noormarkusta www.ttvehkalahti.blogspot.com

    VastaaPoista
  6. Kikka: Nam, tosiaan!! :D

    Sanna: Ei kun vain grilli kuumaksi :D

    Hanna-Riikka: Suosittelen lämpimästi! ♥

    Teuvo: Kiva kun piipahdit ja oikein hyvää juhannusta myös sinne Noormarkun suuntaan! :)

    VastaaPoista

Lämmin kiitos kommentistasi jo etukäteen! Se on erittäin tervetullut ♥