sekä tietysti myös kynttilänpäivä ;)
- eikä sen vähemmin presidentinvaalien 2. kierroksen vaalipäivä!
Runebergin leivos on saanut nimensä Suomen kansallisrunoilijan Johan Ludvig
Runebergin mukaan, jonka kerrotaan mielellään nauttineen leivoksia
aamiaisella punssin kera.
Torttujen resepti on perimätiedon mukaan
Fredrika Runebergin, Johanin vaimon, kehittämä.
(havaittu mainioksi jo viime vuodesta).
Herkullista Runebergin päivän jatkoa!
P.S. Runebergit eivät jää muuten ainoiksi tortuiksi
- mummoni kantoi nimittäin eilen meille ison pussillisen vastaleivottuja joulutorttuja.
Juu, älkää edes kysykö :D Taikinaa on kuulema vieläkin jäljellä...
***
Illalla saammekin maahamme uuden johtohahmon
ja huomenna on luvassa heti aamupäivästä kyläily ystävän luona
tee- ja käsityöhetken merkeissä
tee- ja käsityöhetken merkeissä
- siihen asti siis
HEIPSAN!
Herkullisen näköisiä! Pitäis tuota karppiversiota itsekin kokeilla.
VastaaPoistaNam!
VastaaPoistaMinä jätin suosiolla ruuneperit tänä vuonna leipomatta, katkaisin joka vuotisen perinteen... :/
No, kynttilöitä sentään on tullut poltettua tänäänkin ja illalla tosiaankin jännitetään vaalitulosta ;)
Huomenna nähdään, jee! ♡
Marjukka: Herkkuja olivatkin! *Slurps* :D Suosittelen kokeilemaan. Ei hoksaisi karpeiksi ;)
VastaaPoistaMari: Kiitos kommentista! Huomiseen - todellakin!! :D