tiistai 2. marraskuuta 2010

V & D

Kun Victoria ja Daniel vierailevat nyt ensi kertaa Suomessa yhdessä, voin esitellä aarteitani heidän 19. kesäkuuta 2010 vietettyjen häidensä kunniaksi tehdystä "Den Officiella Bröllopserien" -sarjasta.
Kesäkuussa lähes kaikki ruotsalaiset kaupat olivat pullollaan mitä erilaisempia V&D:n hääsarjan tavaroita.
Itse vierailin heidän häidensä edeltävänä päivänä Ruotsin Luleåssa, josta ostin itselleni kauniin lasinalusen..
.
...sekä pienen liinan, joka todellisuudessa oli ilmeisesti keittiöpyyhe.(Eipä ole muuten ensimmäinen pyyhe, joka meillä toimii pöytäliinana.)
Serkkuni häitä vietettiin Tukholmassa juuri samaisena kesäkuun päivänä kuin Victorian ja Danielinkin. Äitini ja isäni edustivat perhettämme serkkumme häissä, ja toivat hekin sitten Tukholman tuliaisina ihanaa V&D:n hääsarjaa: lapsille pinssit..
...ja minulle kauniin avainavaimenperän, joka päätyi makuuhuoneemme naulakkoon koristukseksi.Elokuussa saimme vielä rakkaan mieheni kanssa häälahjaksi tämän kauniin kulhon äidiltäni.
***
Hääsarja on ihan yhtä ihana ja minun makuuni kuin on tämä kuninkaallinen hääparikin.

1 kommentti:

  1. Totta puhut, hääpari on kyllä ihana :)
    Kauniita juttuja tuo sarja sisältääkin.

    J:n äiti on aivan hurahtanut kaikkiin kuninkaallisiin jo vuosia sitten ja ilahdutinkin hiljattain häntä V&D-häiden musiikki-cd:llä.
    Täällähän on kiva, kun tarjontaakin on jonkun verran - vielä kuitenkin jätin kauppaan sen ensi vuoden seinäkalenterin, mutta taitaapa se hänelle joululahjapakettiin sujahtaa... ;)

    VastaaPoista

Lämmin kiitos kommentistasi jo etukäteen! Se on erittäin tervetullut ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.