lauantai 14. marraskuuta 2020

Hetkeksi halloweentunnelmiin

 

Vielä pieniä paloja meidän halloweentunnelmista, kun pari viikkoa sitten pidimme ekaluokkalaisellemme 7-vuotissynttärit hänen luokkatovereidensa kesken.

Päädyimme juhlimaan halloweenhengessä, sillä sankarilla ei ollut muuta erityisempää teematoivetta. Lokakuunlopun lapselle halloween sopiikin teemaksi hyvin sen ajankohtaisuuden vuoksi. Tätä äitiä toki helpotti myös mukavasti päästessa ikään kuin yksillä koristeilla :D - halloweenjuttuja kun kuitenkin pitää lasten toiveesta joka vuosi esille laittaa.


Kuvaushetkellä oli vielä valoisaa, mutta pienten juhlijoiden tullessa alkoi pian jo hämärtää. Suurin osa oli pukeutunut teema-asuun ja miten hauskalta he näyttivätkään yhdessä. Olihan siinä tunnelmaa kerrakseen! Voin vain kuvitella sen pienten poikien ilon ja riemun :).


Perinteistä täytekakkua ei nyt ollut, vaan kakun virkaa hoiti jäätelöannos (vaahtokarkki)limasilmäkoristeineen.
Tällaiset pikatarjottavat ovatkin oikein oivallisia.


Synttärisankarilla meinasi käydä aika pitkäksi odotellessaan ystäviään kemuihin: poika ehtikin ainakin "muutaman" kerran kysellä milloin vieraat saapuisivat.


Eteisen ja vintinrapun koristukset toivottivat pienet vieraat tervetulleiksi juhliin heti heidän ovesta sisään astuessaan.

Halloween katkoo kyllä mukavasti tätä pitkää pimeää syksyä (- ja sitä joulun odotusta). Onni, että saan iloita omien lasten riemun kautta tästä hurrrjanhauskasta juhlasta, kun omassa lapsuudessani halloweeniä ei vielä juhlittu ollenkaan.

***

Täällä on kovin harmaa sää tänään(kin), eikä päivä tunnu alkavan laisinkaan. Muutaman viikon takaisia lumia on kyllä ikävä.
Kunpa jo maa saisi jälleen valkean lumivaipan ylleen - maailma valoistuisi taas kummasti.
Mutta ei tässä auta kuin koittaa fiilistellä vielä ilman ja nauttia kynttilöiden valosta ♡.

Ihanaa viikonloppua!

EDIT (klo20.42) Ei se ihmekään, että on ollut harmaata, sillä onhan tänään 14.11. Vuoden harmain päivä - erään tietyn mainonnan mukaan ;)

2 kommenttia:

 1. Näyttääpä kivalta! Mistä muuten tuo ihana ylöspäin katsova kettu taulu on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)
   Kettujuliste ja kehykset on tilattu Poster Storesta ( www.posterstore.fi ). Kettu oli ihan pakko saada, sillä se on niin suloinen! <3

   Poista

Lämmin kiitos kommentistasi jo etukäteen! Se on erittäin tervetullut ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.