perjantai 11. toukokuuta 2018

Hoitopöydän kruunu

 
Vauvanhoitopaikka on meillä tehty kylpyhuoneen tasolle. Vaikka pikkuisemme alkaa olla juuri jo seitsemän kuukauden ikäinen, on hoitopöytä vielä ihan ehdoton paikka vaipanvaihtoon. On mukava, että hoitotasokin on niin sanotusti sisustettu, koska sen käyttöaika on kuitenkin melko pitkä. Muutamia kivoja asioita olen tasolle laittanut esille ja mm. kehystin kauneimpia kortteja tauluiksi antamaan hiukan lisäilmettä. Vaikka pienistä tauluista onkin mukavasti silmäniloa, hoitotason kruunaa kuitenkin pojan kummiltaan kastelahjaksi saama kaunis mobile.



 Pikku-L:n kummitäti on tehnyt kauniin mobilen itse sulista ja puisista helmistä, joista osa on maalattu kalkkimaalein. Mobile on kyllä vauvan(kin!) mieleen ja ollut ihan hitti. Mobile liikkuu ilmavirrassa mukavasti ja joka kerta vaipanvaihdon yhteydessä pienen silmä kiinnittyy mobileen. Ja vaikka poika on lähtenyt jo konttaamaankin, malttaa vaipan- ja vaatteidenvaihdon pötkötellä ihanan rauhassa mobilea katsellen. 
 

Tykkään kyllä kovasti tästä meidän vauvanhoitopaikastamme, sillä värit ja sävyt ovat niin mieluiset 
- ja kaikki vauvantavarat yleensäkin niin suloisia. Joseph-pupuvalaisimen kanssa kävi ihan mieletön munkki, kun voitin sen
Facebookin arvonnassa. Kun kani saapui, en malttanut olla laittamatta virkkaamaani rusettia sen kaulaa koristamaan. Hoitotasolle pupua ei ole tarkoitus kuitenkaan jättää istuskelemaan, vaan Joseph siirtyy vauvan sängyn viereen ilta/yövaloksi.

***

Kevätkin on ottanut aimo harppauksen, ja jäät lähtivät muutama päivä sitten Tornionjoesta meidänkin kohdaltamme. Nopeasti kyllä menivätkin menojaan tänä vuonna, kun olivat alkujaan niin ohuet. Kaikki se pihamme mieletön lumilastikin on jo täysin poissa(!!!) ja ensimmäinen haarapääsky bongattu, joten kaiketi se kesä on siis ihan juuri nurkan takana. Ja tästä päivästä eteenpäin on jopa luvattu monelle päivälle yli +20, joten nyt nautitaan!

Huomenna luvassa siskon (sekä miestemme) kanssa euroviisuvalvojaiset ja tarkoituksena on koota illan tarjottavat tutuimpien finalistimaiden herkuista. Mukavaa päästä jännittämään Suomen ja Saaran sijoitusta. Sunnuntaina juhlitaan meitä äitejä, joten jokseenkin mukava viikonloppu siis tuloillaan.

6 kommenttia:

  1. Ihana hoitopöytä. Se helpottaa varmasti arkea. Hauskaa euroviisuiltaa teille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tuire! Kyllä tasosta on paljon apua :)
      Ja mahtava viisuilta olikin, vaikka Suomen sijoitus ei ollut ihan sitä mitä odotettiin.

      Poista
  2. Meillä oli viimeisimmällä (ai keuhea, niin kuin meillä olis sata lasta!!) tosi kauan hoitopöytä käytössä. Siinä oli niin kiva vaihtaa, kun kaikki oli käden ulottuvilla. Ihanaksi oot sisustanut teidän pöydän, tuo mobile on super kaunis ja voih, tuota pupu valaisinta oon meille myös haaveillut, mutta ihan vielä en oo malttanut ostaa!Sulla kävi kyllä hyvä säkä arvonnassa!
    Ihania aurinkoisia päivä ja hyvää huomista äitienpäivää<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Ulla kommentistasi! :)
      Ja niin totta, on älyttömän näppärää kun kaikki (niin vaipat kuin vaatteet yms.) on samassa paikassa käden ulottuvilla. En edes vielä tiedä miten sitten jatketaan, kun hoitotaso käy turhaksi :D. En yhtään ole miettinyt millainen vaatekaappi/laatikosto pojalle laitetaan.
      Ja pupuvalaisimen kanssa kyllä kävi ihan mieletön tuuri! Olin ihan pöllämystynyt, kun sain voitostani viestin. En takuulla olisi sitä ikinä raaskinut ostaa, vaikka kovin siitä jo olin ehtinyt haaveilemaan. Eli kannattaa kyllä osallistua arvontoihin! :)

      Poista
  3. Voi miten upea "kruunu" ihana se on <3 Vielä itsetehty! Leppoisaa viikkoa sulle <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Aivan huikeita nämä itsetehdyt lahjat kyllä! ♥♥♥ Mukavaa viikon jatkoa sinullekin ystäväiseni!

      Poista

Lämmin kiitos kommentistasi jo etukäteen! Se on erittäin tervetullut ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.