torstai 12. huhtikuuta 2018

Hetki pääsiäisen hengessä


Pääsiäisestä on kulunut jo melkein kaksi viikkoa, mutta fiilistellään 
vielä näillä kameran muistikortilta löytyneillä kuvilla yhden postauksen verran ;). 

Olemme mieheni kanssa innostuneet (tai hän vielä enemmän) pizzojen leipomisesta ja paistamisesta leivinuunissamme; joten pitkäperjantaista tuli meillä pizzaperjantai! Saimme lähisukua melko mukavan määrän kyläilemään ja pirtti olikin lopulta yhdenlainen pizzatehdas. Pizzoja teimme peräti 16 kappaletta - tosin olihan meitä syöjiäkin tusinan verran. Niin kammottava nälkä oli, kun itse pöydän äären pääsin, etten kuvaa pizzastani saanut kuin puhelimen kautta instan tarinaan. Mutta pizzakuvista viis - vatsat saimme pulleiksi kyllä itse kukin :D.


En ollut ehtinyt mitään erityisempiä pöydänkattosuunnitelmia tekemään, joten hyvin simppelillä kattauksella mentiin. Jälkkäriksi kokosin banoffeen, jonka koristelin monien pääsiäiskakuille tuttuun tapaan suklaamunin. Banoffee on kyllä takuuvarma herkku!

Vaikka meillä kaikilla oli päällisin puolin oikein mukavaa ja iloista, varjosti päivää suru siskon koiran poismenosta juuri samaisena aamuna. Parin vuoden sisällä ollaan sanottu heipat peräti neljälle rakkaalle ja niin läheiselle karvakuonolle. Kyllä on niitä kaikkia koiraystäviä kova ikävä! ♥


Pääsiäisen aikana meillä tapahtui myös sinänsä jänniä ja historiallisiakin asioita, sillä saimme vihdoin lämmöt vinttiin päälle ja näin pääsimme myös lattian asentamaan uuteen makkariimme. Nyt olemme jo useampia öitä siis vintillä nukkuneet(!) Ihan mieletön voittajafiilis! Toki loppuyläkerta on vielä ihan täysin kesken, mutta kyllä sekin sieltä vielä pikkuhiljaa käyttöön saadaan.

***
Meidän vauva täyttää tänään puoli vuotta ja sopivasti sen kunniaksi matkaammekin tänään ensimmäiselle varsinaiselle reissulle, kun lennämme pidennetyn viikonlopun viettoon Helsinkiin. Kaikenlaista mukavaa luvassa, kuten esimerkiksi lauantainen bloggaajien tapahtuma Kattilahallilla. Lämpimiä päiviä näyttää lupailevan etelään, joten kevättakin saa kyllä nyt kaivaa vihdoin esille. Onneksi tänne pohjoiseenkin Suomeen on luvassa mukavat kelit, joten ehkä lumimassojen sulaminen saadaan vihdoin täyteen vauhtiin(!)

Aurinkoista viikonloppua!

P.S. Tänä vuonna ei muuten tarvinnut miettiä minne pääsiäisruohon hävittäisi :D. Ohraruoho katosi kyllä nopsasti parempiin pikkusuihin ♥.

2 kommenttia:

 1. Kaunis kattaus ja herkullinen kakku. Leivinuunissa paistetut pizzat ovat varmasti hyviä. Meillä on pizzakivi grillissä käytössä, hieman erilaisia nekin kuin tavallisessa uunissa paistaessa.
  Aurinkoiset terveiset Raumalta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kaisa sanoistasi! Leivinuunissa pizza paistuu kyllä ihan eri hyvin! Ihan mielettömän hyvä ja rapsakka tulee pohjasta. Nam! Pizzakivi varmasti myös grillissä todella oiva juttu. Saapas nähdä tuleeko meillä jälleen vappuna leivottua pizzaa. Mieli ainakin tekisi :D.

   Poista

Lämmin kiitos kommentistasi jo etukäteen! Se on erittäin tervetullut ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.