maanantai 7. syyskuuta 2015

Juuri sopiva


Päivät kuluvat ja kuukin ehti jo vaihtumaan. Lasten kanssa ollaan touhuiltu monenmoista pientä kivaa lähiaikoina. Lauantaina esimerkiksi piipahdettiin Cittarin lastenpäivillä - lähinnä hakemassa ilmaiset ilmapallot, kasvomaalaus neidille ja edullisia irtokarkkeja. En tiedä muista lapsista, mutta meän lapset nauttivat suuresti ihan tällaisestakin pienestä erilaisesta kauppareissusta ;).

 Muro-osastolta löydettiin näitä peltisiä rasioita kaupanpäällisinä Kellogs-murojen ostajille. Rasia on juuri sopivan kokoinen ja täydellisen värinen pienimmäisen leikkinurkkauksen keittiöön. Saa nähdä kuinka kauan tämä kestää hyvänä herran käsittelyssä. Täytynee varmaankin hiukan suojella suloista purkkia ja pitää sitä aina välillä ylähyllyllä ihan vain koristeena. Tai kunnes pikkumies alkaa olemaan hiukan hellävaraisempi...


Lauantai meillä jatkui vielä niinkin mukavissa merkeissä kuin lasten leffaillalla ystäväperheen luona. Olihan meillä kivaa! Lapset nauttivat elokuvaherkkuineen olostaan ja mammat saivat höpötellä rauhassa keittiössä omien herkkujensa ääressä :D. Illan yksi kohokohta ja erilainen elämys lapsille oli, kun pyöräilimme kotiin (n. 15 minuutin matkan) pimeällä - toki kuitenkin katuvalojen valaisemalla pyörätiellä. En edes muista milloin olemme olleet pimeän aikaan liikkeellä lasten kanssa pyöräillen (jos koskaan), joten tämä oli lasten mielestä oikeinkin erityisen hauska ja jännäkin kokemus. Täällä Lapissa kun oikeastaan syksyllä on ainoa mahdollisuus pyöräillä pimeän aikaan, eikä juuri iltaisin tule lasten kanssa liikuttua ulkona.


Leikkikeittiökin (Ikea) joutui muuten keväällä lopulta maalisudin alle. Jotenkin se vaalea puu ei meille istunut kuitenkaan, vaikka kovin yritin siitä alkuperäisessä kuosissaan pitää. Ajatuksena olisi DC-Fix:illä tms. tuunata taso-osa - siis jos löydän jonkin kivan mieleisen. Musta marmorikuvio voisi olla aika kiva(?) Selvää kuitenkin on, että jonkin tummemman/suojaavamman pinnan taso kuitenkin tarvitsee.

Ah, kunpa tässä kohtaa pirttiä voisi olla aina näin siistiä! ;) Mutta millainen keittiö se tämäkin olisi, jos välillä ei olisi niitä ruoanlaittosotkuja ja tiskejä lojumassa(?) :D Tai yleensä leikkinurkkaus, jossa ei joutuisi varomaan joka askeleella astumasta legopalikan päälle...
 
ILOISTA VIIKON JATKOA!

24 kommenttia:

  1. Mitä? Eikö teillä(kään) ole aina siistiä?!? :D

    Teillähän on ollut oikein onnistunut ilta lasten kanssa. Juuri nuo hieman erilaiset elämykset jäävät parhaiten mieleen!

    Kivaa viikkoa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D Voi kun oiski! Täytyy varmaan alkaa miettimään tavaroiden liimausta paikoilleen ;).

      Kiva kyllä lasten kanssa touhuilla kaikenlaista. Ei kyllä paljoa vaadi niin toiset nauttivat kovin ♥.

      Poista
  2. Näyttää kyllä tosi kauniilta. Sulla on semmosta visuaalista silmää, todella!
    Valoisaa viikkoa sulle!

    VastaaPoista
  3. Juup, meillä sama; ei tarvi olla lapsille kuin pikkuisen normijutuissa extraa (esim.just nuo ilmapallot) ja se on ihan tosi huippu juttu :) Pienet on ilot lapsilla <3 Ihania kuvia taas!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä! Onhan se mukava, että pienistäkin jutuista osaavat nauttia :).

      Kiitos ♥

      Poista
  4. Kivoja nuo muropurkit! Meki tykätään tuommosista hiukan erilaisista kauppareissuista. Sehän piristää itseäkin kun näkee lapsien nauttivan. Pieni ilo paras 😊 kaunista teillä! Enpä oo saanu aikaseksi kyläiltyä, niin kuin oli keväällä puhetta 😉😃

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On se aina vanhemmillekin tosissaan kiva, kun voi tarjota jotain erilaista lapsilleen - siis edes hiukan tavallisesta poikkeavaa :). Eikä lapset tosiaan kovin kummoisia tarvi, kun ovat jo ihan innoissaan.

      Ja kiitos. Kesä meni ihan hujauksessa, joten täytyy koittaa nyt syksyllä ottaa asiaksi ♥. Täytyy laittaa viestiä joku päivä ;).

      Poista
  5. Moi!
    ihania kuvia, pakko oli tarkemmin kysyä,että suditko tuohon ikean keittiöön ihan vaan päälle maalin vai hioitko aluksi?Mulla olis sama projekti edes,niin aattelin kysäistä miten sä toteutit?!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :)
      Mulla on tapana käyttää tartuntapohjamaalia (esim. Otex) maalin alla. Se on niin näppärä(!), kun ei tarvi hioa eikä erikseen pohjamaalailla. Suosittelen ♥. Eikä tosiaan ole lohkeillut tai mitään yhtään. Tartuntapohjamaali on kyllä tosi toimiva.

      Poista
  6. Ihana purkki. Sopii pikkuköökkiin täydellisesti. :)
    Ihanaa viikkoa!

    VastaaPoista
  7. Onpa somaa ja mukavia touhuja teillä <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Kaisa ♥.
      On mukava lapsille aina joskus koittaa järjestää jotain pientä toimintaa ;).

      Poista
  8. Kuulostipa mukavalta ja näyttää hyvältä :) Meillä myös nuo peltiset murorasiat ja ne on kyllä aika herkulliset :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, kiitos paljon ♥.
      Meillä on sellainen yksi isompi olemassa, ja nyt oli nämä pienemmät kyllä just hyvin tehty lastenleikkeihin :D.

      Poista
  9. Ihana keittiö ❤ Ja mä oon kanssa harkinnut tota sun kommenteissa mainitsemaa tavaroiden paikoilleen liimausta, tiedä sitten mitä terapiaa lapset aikuisina tarvis jos kotona ois ollu kaikki pikaliimalla kiinni 😂 Kivaa viikkoa teille 💕

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ♥♥♥.
      Ja heh! Joskus tosiaan toivoisi, (silloin kun näyttää tilanne tavaroiden levittämisen kannalta oikein pahalta) että niin voisi toimia... :D Hihi.

      Poista
  10. Ai että, mä tulin hyvälle mielelle tästä postauksesta. Hymyilen vaan! ♥ :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi ihana sinä! ♥ Itse sait puolestaan minulle niin hyvän mielen kommentillasi :).

      Poista
  11. Ja minä kun katsoin, että oli ihan oikeasta keittiöstä nämä kuvat! <3 Kyllä tuossa kelpaa kokkailla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D Hauska juttu! Kiitos vain. Kyllä tämä meän juniori hyvin tässä viihtyykin ;)

      Poista
  12. Meiltä löytyy ihan sama keittiö, ja olen ajatellut sen maalaamista. Näyttää sen verran paljon tyylikkäämmältä noin, että taidanpa täräyttää meidänkin valkoiseksi. Kiitti, kun pistit inspiksen liikkeelle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D Hyvä kun saa inspiroitua muita! Kiva juttu ♥. On se vaan niin paljon kauniimpi valkoisena. Vielä on mietteissä muutamia pikkutuunauksia, mutta ajallaan nekin sitten. Saisi vielä enempi omannäköisen tästäkin ;).

      Poista

Lämmin kiitos kommentistasi jo etukäteen! Se on erittäin tervetullut ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.