perjantai 14. helmikuuta 2014

Blogiystävilleni

 
Ei meillä sen erityisemmin ystävänpäivää juhlita, mutta muutama vaaleanpunainen söpöily kuitenkin ilahduttamaan päivää
Kävin muutama päivä sitten Ikeassa etsimässä ystävänviikon kunniaksi keväisiä sipulikukkia - siis meinaan nyt perunanarsisseja, helmililjoja yms.
Mutta eihän siellä ollut kuin muutama hassu ylikukkinut keltainen narsissi!! Whaaat?!? 
Siis olenko auttamattomasti myöhässä vai olenko liian ajoissa tällä kertaa?
Pikkuhiljaa voisin jo heittää nuo "hyasintinraadot" pois ja tuoda hiukan keväisempää tuoreempaa tilalle. 
(Josko myös pian uskaltaisi vaihtaa muutaman keväisen koristetyynynpäällisen...)
Onko se tämä ystävänpäivä, joka starttaa kevätkauden? :D
Lidlistä sain napattua mukaani kimpun vaaleanpunaisia tulppaaneja ilahduttamaan ystävänpäivää

P.S. Alkuviikosta kävin päivystävällä lääkärillä erään pienen fyysisen vaivan vuoksi vain kuullakseni, että syy lienee "korvien välissä". Joo, pöh. Ei jotenkin tullut tämän haukottelevan lääkärin vastaanotolla vakavasti otettu olo... :( 
Onneksi jotain mukavaakin on tiedossa, sillä ihan näinä päivinä saadaan mahdollisesti eräs kiva kauan haaveissa ollut juttu kotiin :)

17 kommenttia:

  1. Kyllä. Tästä alkaa virallisesti kevätkausi. Toivotaan, että se näkyy myös ulkona ja lumet sulavat heti kahden viikon päästä ja aurinko alkaa paistamaan:)))

    Ihanaa ystävänpäivää myös sinulle.

    VastaaPoista
  2. Hyvää ystävänpäivää! Huomaan meilläkin vaaleapunaisten juttujen hiipivän ajatuksiin ;o)
    -k-

    VastaaPoista
  3. Hyvää ystävänpäivää!

    Laita ne sipulikasvit jonnekin viileään paikkaan odottamaan kevättä ja istuta puutarhaan keväällä (syksy olisi paras aika, mutta onnistuu myös keväälläkin, kun minen muista niitä syksyllä enää). Maata saa laittaa päälle pari kertaa enemmän kuin sipulin koko on. :)

    VastaaPoista
  4. Ihaninta ystävänpäivää <3. Ja voihan vitsit, joko te olette vuodens iellä asustelleet?! Muistan niin hyvin, kun ekan postauksen talosta teit. Onnekkaita olette <3

    VastaaPoista
  5. Vaaleanpunaisia ajatuksia sinulle blogiystäväni <3
    ihana pikku ihminen kuvissa <3

    VastaaPoista
  6. Suloinen kortti!! :) Ihanaa ystävänpäivän iltaa :)

    VastaaPoista
  7. Ihanaa ystävänpäivää :) Kaunis tuoksukynttilä ja kauniita tulppaaneja. Kiva katsella noita edellisen postauksen ennen-välissä ja jälkeen kuvia :)

    VastaaPoista
  8. Ihanaa ystävänpäivää sinnekin! Miten ihana tuo kortti!

    Toivottavasti saat seuraavan kerran lääkäristä avun vaivaasi. Inhottavaa, kun lääkärin asti menee niin sitten kohdellaan noin. Mä en meinaa saada mitenkään aikaiseksi lääkäriin menoa ja aina pähkäilen, menenkö nyt turhaan vai asiasta (vaikka olis kuinka kipeä) ja tuollainen kohtelu ei tee ajanvarausta yhtään helpommaksi. Tykkäisin niin oma lääkäri-toimitavasta mutta nykyään terveyskeskuslääkärit vaihtuu koko ajan. Oma lääkäri olis vaan lastenkin suhteen paljon helpompi ja parempi käytäntö.

    Voi hyvin!

    VastaaPoista
  9. Myöhästyneet ystävänpäivätoivotukset ♥!
    Ja voi kökkö tuota lääkäriä...

    VastaaPoista
  10. Kiitos ystävänpäiväterkuista kaikille! :)

    Frida- Koti kaupungin laidalla: Totisesti! :D Tosin en uskalla vielä kuukauteen toivoa kevään tuloa tänne pohjoiseen, koska tosi on, että tammi-helmikuu ovat olleet niin keväisiä ettei tiedä vielä MILLOIN se oikea talvi vielä iskee! Hui! Toivottavasti kuitenkin kelit olisivat pian lämpenemään - vaikken kyllä vielä ole juuri talvisista harrastuksista ehtinytkään nauttimaan. Aurinko kuitenkin kehiin ja ÄKKIÄ!!! Ihan liian harmaata on ollut viime aikoina.

    quu: Ihana quu! <3 Sipulikukat ovat kylläkin vasta etsinnässä siis. "Hyasintit raadot" tosin voisi vaikka laittaakin tuonne kellarin viileään ja koittaa saada maahan keväällä :D Kiitos vinkistä!

    Hanna-Riikka: No niinpä! Aika suorastaan lentää :D

    Jane: No niinpä! Mieki vitkuttelen ja vitkuttelen lääkäriin menoa enkä totisesti mene sinne mistään tyhjänpäiväisestä - vaan vasta kun tiedän ettei MIKÄÄN muu enää auta. Viimeisestä päivystyksessä käynnistä onkin aikaa yli 3,5v (poskiontelotulehdus) - kertonee siis etten ihan joka pikkuvaivasta sinne vaivaudu :D Oma lääkäri -juttu olisi kyllä tosi hyvä ja juurikin lapsillekin! Niin jäi paha mieli tuosta lääkärikäynnistä, että varmaan harvenee vielä entisestäänkin omat käynnit :( kun mitään apua ei sitten saanutkaan. Lasku kyllä tuli. Tai sitten menen mieluummin yksityiselle puolelle maksamaan.

    Maarit: Kökköpä tosiaan ;) Janelle tuohon ylös juuri kirjoitinkin, että kun sinne ei edes jaksa vaivautua ihan pikkujutuista :( niin sitten kohtelu on tuommoista.

    VastaaPoista
  11. Myöhästynyt Ystävänpäivätervehdys tätä kautta...mutta Hyvää Maanantai-iltaa! :)
    Kaikenlaisia lääkäreitä...

    VastaaPoista
  12. Blogissani on sinulle jotain <3, kivaa perjantaita :)

    VastaaPoista
  13. Kikka: Hih! Niinpä :D Onneksi "vaiva" on hiljalleen "laantunut" ;)

    Sari Riekkola: Kiitos! <3 Kävinkin jo blogissasi silloin kiittämässä, mutta jäi tänne omaan kiitokset silloin tekemättä. Nyt olen juuri kirjoittamassa uutta postausta, joten ihana yllärisi pääsee mukaan!:)

    VastaaPoista

Lämmin kiitos kommentistasi jo etukäteen! Se on erittäin tervetullut ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.