sunnuntai 3. marraskuuta 2013

Happy Halloween

"Toti iikeä peikko", Kaapo 4,5v

Meillä ei ole koskaan juurikaan huomioitu koko halloweeniä, mutta nyt lasten eskari- ja kerhoaskartelujen myötä ko. juhlan tuntua on löytynyt hiukan meillekin.
Pienet ja suloiset askartelut, joita toiset niin tohkeissaan tuovat kotiin äidille ja isälle näytille, on vain pakko saada esille kaikkien silmien ja mielen iloksi.
Eskarissa oli perjantaina halloweenin kunniaksi naamiaiset ja meiltä sinne lähtikin oikein tyytyväinen ja innostunut merirosvoprinsessa. Päivän jälkeen kuitenkin kotiin palasi väsynyt juhlija, jolle nousikin sitten lämpö illaksi.
Mm. sairastumisen vuoksi jäi myös lauantain balettikaverin perheen järjestämät kauhujuhlat väliin. Oli ihan pakko laittaa kuva tuosta hienosta(!) kutsusta, jonka tyttäremme sai. Että jotkut äidit jaksaa nähdä vaivaa! :D
Herkkujen syöntiä ei tule unohtaa ;) Eikä vähiten näin oikeana 'treat'-juhlana.
Ica Maxista löytyikin oikein kunnon teemanamut tälle viikonlopulle.
Mmm!
Mutta hei,
jottei tämä postaus olisi ihan pliisu niin voin paljastaa, että jotain elämänmullistavaa on täällä tapahtunut!
Halloweeniinhän kuuluu oleellisena osana jännitys...
joten seuraavaan kertaan siis :)

2 kommenttia:

  1. Oi miten hienoja koristeita siellä on askarreltu. Nuo lastentekemät taideteokset on niin valloittavia. Täällä on jo pähkäilty, että miten ne kaikki saa säilytettyä muistona :)

    VastaaPoista
  2. Saga: No sanopa se! ;) Kun eihän näitä voi hukkaankaan heittää. Itse olen koonnut osan kansioiden väliin ja isommat laatikkoon. Vuosien kuluessa on varmaan kuitenkin pakko tehdä jonkinlaista karsintaa - muuten alkaa paikat täyttymään ;) Onneksi näitä tuoreimpia tulee kuitenkin aina laitettua esille ja kuvata tänne blogiinkin muistoksi ♥

    VastaaPoista

Lämmin kiitos kommentistasi jo etukäteen! Se on erittäin tervetullut ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.