sunnuntai 20. lokakuuta 2013

Pientä muutosta...

...lastenkamarissa.
'Anno Pandora', niin kutsuttu blogimatto, löysi tiensä nyt meillekin.
Villamatto houkutteli lämmittävyydellään, ja värit passaa lastenhuoneen värimaailmaan just soppelin hyvin
- sekä pojan että tytön puolelle.
(Neitihän oli toki sitä mieltä, että maton olisi pitänyt olla pinkki/vaaleanpunainen. En vaan millään ymmärrä enää, että eikö silläkin värillä jo luulisi tulevan jossain raja vastaan?!? :D )
Ja kun NetAnttilaan matot aleen tulivat, ajattelin, että nyt on hetkeni koittanut ;)
Bonuksena matolla oli vielä ilmainen kotiinkuljetus.
Excellent. 
(Ja tähän perään sitä kuuluisaa Mr. Burnsin sormien "yhteennäpyttelyä"...) :D
Alkoi jo vähän välillä alkaa ahdistamaan lastenkamarissa aiemmin olleiden kolmen pikkumaton vuoksi;
eivät pysyneet millään paikallaan ja olivat aina leikkien tiellä.
Nyt varmasti suuren ja lämpöisen maton päällä luulisi leikkien sujuvan ensi talven ajan kohtuu mukavasti :)
 
Koon puolesta matto olisi vielä voinut olla suurempikin. (Tilasin siis suurimman koon 200 x 290cm.) 
Ei välttämättä pidempi, mutta semmoisen 50cm leveämpi niin olis ollut tilaan just eikä melkein.
Tulevaisuuden suunnitelmana on, että kun lattia maalataan/käsitellään niin en enää varmaan laita tilaan mattoa ollenkaan. 
Luulen niiden vähenevän meillä koko talossa sitten.
Ja vielä pidemmälle kun kurkataan tulevaan niin tämä Anno Pandora -matto siirtyisi sitten vintille (joka siis joskus toivottavasti valmistuisi).
Ikeasta ostettiin kaksi Hemnes-lipastoa edellisen yhden leveän lipaston tilalle. Tahdoin lapsille omat lipastot, jotta lasten lelut pysyisivät paremmin eriteltyinä omiin laatikoihinsa. Nyt on barbit, ponit, legot yms. suht mukavasti järjestyksessä. Siivouskin sujuu helpommin kun kaikelle on selkeästi omat paikkansa. Muutenkin on lapsilla jatkoa/tulevaisuutta ajatellen mukava nämä sitten siirtää/ottaa mukaansa omiin huoneisiinsa.

6 kommenttia:

 1. Tuo on kyllä kaunis tuo matto. Passaa hyvin lasten yhdistettyyn huoneeseen. Teillä on tosi ihana lastenhuone.
  E-R

  VastaaPoista
 2. Teillä on todella kaunis koti, Sulla on silmää laittaa kaikkialle kaunista. Lastenhuone ei tee poikkeusta tässä asiassa, aivan upea! Blogisi on minulle todella mieluinen, huokailen täällä ihastuksesta joka päivityksen yhteydessä <3 Kiitos, kun jaksat ilahduttaa ja inspiroida meitä lukijoitasi. Ihanaa syksyä ja etenkin talven ja Joulun odotusta!!

  JohannaMaria

  VastaaPoista
 3. No vitsit, onpas se kaunis ja sopii lastenhuoneeseenkin. Hih, täällä on myös tyttösellä vaaleanpunainenkausi menossa, joten ymmärrän kyllä :P Ihanalta näyttää muutes tuo huone muutenkin kokonaisuudessaan!

  VastaaPoista
 4. E-R: Kiitos kommentistasi! :) Olen itsekin hyvin tyytyväinen maton valintaan, vaikka eihän se mikään ilmainen ollut... ;)

  JohannaMaria: Kiitos hirmuisesti! Ihan poskia punottaa ;) Et arvaakaan miten ihana on tällaisia kommentteja lukea. Wau! Kaunista syksyä / talven alkua - ja tosiaan sitä joulun odotusta myös Sinulle!! ♥

  Marika: Sopii kyllä kuin nenä päähän. Hiukan varauksella kuitenkin villaiseen mattoon suhtaudun, mutta luotan ihmisten nettikeskusteluihin, että villamatto olisi loppujen lopuksi ihan kelpo puhdistettavakin :) Hylkii ilmeisesti likaa ja märkää mukavasti. (Ja onhan jotkut jopa ruokapöydän alle uskaltaneet ko. maton laittaa.)
  Ja vielä tuosta vaaleanpunaisesta: minusta tuntuu ettei se meidän tytöllä tunnu menevän ohi ollenkaan. Ehkä jopa pahenemaan päin ;) Vaikka eipä sillä. Itsekin tykkään väristä, mutta eihän sitä kai ihan joka paikkaan olisi pakko tunkea(?) :D
  Kiitos kaunis kommentistasi!

  VastaaPoista
 5. Voi vitsi sentään, mikä upea matto! Huone on kokonaisuudessaan. Aivan käsittämättömän hurmaava <3

  VastaaPoista
 6. Teillä on kyllä niiin kaunista kaikkialla, että todellakin silmä lepää - katsoo sitten mihin tahansa. ❤️

  Kyllä se vaaleanpunainen kausi taitaa tytöillä mennä jossain vaiheessa ohi, tai ainakin lievenee...ja sitten voi tulla uudestaan, niinkuin meidän 16v:lla nyt. :)
  Eipä silti, kaunis värihän se on, joten mikäs sitä on katsellessa. Teillä "onneksi" on sitä tasapainoittavaa vaaleansinistäkin tarjolla, hih.

  Matto on kyllä ihana!

  VastaaPoista

Lämmin kiitos kommentistasi jo etukäteen! Se on erittäin tervetullut ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.