tiistai 13. joulukuuta 2011

Voi joulua ja tätä herkuttelun määrää :D
Tällä kertaa sorruin kokeilemaan RockyRoad-suklaata "maustettuna" minun lempikaramellein.
Ja tästä tuli muuten niiiiiiiin parasta herkkua IKINÄ
(Ainakin tämä hivelee minun makunystyröitäni melkoisesti...)

***
Valoisaa Lucian päivää!

P.S. Nyt jos koskaan kannattaa tulla meille kylään! :D

14 kommenttia:

  1. Nam!

    Hih, tuohan on ihan selvä kutsu... ;))

    VastaaPoista
  2. Mari: Niin, mietipä sitä!! :D Hih!

    VastaaPoista
  3. Ei juma, kuolaa valuu molemmasta suunpielestä!! :P
    Mitä suklaata käytit? Mä aina epäonnistun suklaan sulattamisessa. Siitä tule joka kertaa jotain kökköä..

    VastaaPoista
  4. Jospa oltaisikin siellä lähempänä teitä, saattaisi olla jono tuntemattomia siellä oven takana.

    Siis tuohan näyttää ihan siltä, että kokeiluun menee. Jälleen kerran sinne herkkunurkkaukseen.

    ...Ja voi sitä lupausten määrää näitten herkkujen suhteen - sitten joulun jälkeen ja vuoden vaihtuessa - en uskalla edes ajatella...

    Imelää viikon jatkoa !

    VastaaPoista
  5. Maanvaiva: Sylkieritteitä saa itsekin usein pyyhkiä pois kun muiden blogeista herkkuja katselee ;)

    Suklaana käytin tällä kertaa Lidlin maitosuklaata. Noin 50-60 senttiä /100g. Mielestäni oikeinkin hyvää perusmaitosuklaata :) Eli hyvä hinta-laatu-suhde.

    Itselläni on kerran myös kokkaroitunut suklaa (taisi olla kyllä valkosuklaata, joka ei edes ole oikeaa suklaata). Laitoin suklaapalat keraamiseen kulhoon ja sen upotin kattilaan, jossa kiehui matalalla lämpötilalla pieni määrä vettä. Hyvin sulasi, eikä kokkeroitumisesta ollut tietoakaan ;)

    Onnea yritykseen! Suosittelen lämpimästi <3
    ****

    pioni: Täällä me Torniossa asustellaan! Siihen en osaa vastata sitten asutaanko kaukanakin :D

    Rosalinda: Suosittelen kyllä lämpimästi kokeilemaan! :) Ja tosiaan, ei yhtään haittaisi vaikka näitä herkkuja olisi useampi muukin suu nautiskelemassa pois... "Kauhulla" odotan myös itse uudenvuoden lupauksia... :D
    Ja oikeinkin ÄLLÖimelää viikkoa myös Sinulle!

    VastaaPoista
  6. Heekullista! Tuota on pakko kokeilla!

    VastaaPoista
  7. PiiaS: Ehdottomasti kannatan ajatustasi! ;)

    VastaaPoista
  8. Tässä jäin miettimään, etten olekaan koskaan sulattanut muuta suklaata kun VALKOsuklaata!! Ilmankos en ole onnistunut!! :D Mä TIESIN, ettei vika voi olla minussa! :)))

    VastaaPoista
  9. Maanvaiva: Hyvä, syy löytyi!! No nyt siis ei ole huolta epäonnistumisesta! ;) Eikun vain kokeilemaan :D

    VastaaPoista
  10. oi hyvä luoja... nämä postaukset pitäisi kieltää lailla!!!!

    VastaaPoista
  11. Hakkasitko noi polkakarkit päreiksi ja sit vaan sinne suklaamassan sekaan? millaiseen astiaan laitoit jäähmettymään ja missävaiheessa leikkasit? Pitää tehdä uudenvuodenyllätykseksi ystäville :)

    VastaaPoista
  12. Miia: Kiitos, sitä se juuri on! :)

    Hanna-Riikka: Hih :D

    Toppahapa: Kiitos kommentistasi! Murskasin karkit ensin kaulimella (vasara tms. varmaan parempi). Laitoin karkit pariin kestävään minigrip-pussiin ennen murskausta. Ja sitten vain tosiaan sinne sulan suklaan sekaan :D

    Koko mössön laitoin leivinpaperilla vuorattuun suht isoon vuokaan (itse käytin lasagnevuokaamme, n.25x40cm, mutta esim. syvä uuninpelti toimisi myös kunhan mössöä on tarpeeksi!). Sitten ulos jähmettymään ja kun sen jälkeen suurella, terävällä veitsellä riveittäin paloiksi.

    Toivottavasti onnistut näillä ohjeilla!! :D Ja varmasti onnistutkin - RockyRoad on huippua juuri sen helppoudenkin vuoksi!!

    VastaaPoista

Lämmin kiitos kommentistasi jo etukäteen! Se on erittäin tervetullut ♥